Geen melding.
ben heel gelukkig dat ik door de hulpmiddelen gemaakt en geleverd door oim beetsterzwaag. .......nog in huis minder beperkt ben daar door.....maar ook zou je anders rolstoelgebonden zijn ....buiten wel ....maar gelukkig in huis niet word altijd vriendelijk behandeld. heel....heel erg tevreden.
behulpzaam en vriedelijk denken goed mee
Schoenen lopen prima. Let op hierbij nieuw mailadres [email protected] [email protected] verwijderen b.v.d.
Kom hier nu al meer dan 50 jaar en altijd goed geholpen. Klantvriendelijkheid TOP.
als je het nodig hebt is het fijn als het er is!!
Aanvankelijke afspraak was goed. De vervolg afspraak kwam niet helemaal soepel tot stand. Uiteindelijk moest ik naar Dokkum om mijn schoenen te halen. Al met al vond ik het wel prima zo.
Ik heb semi orthopedische schoenen aangeschaft bij OIM i.v.m. lichte slijtage in voet waardoor lange wandelingen maken niet meer mogelijk was. Kundige mensen, nemen ruim de tijd voor het onderzoek en de prijs voor het geleverde is alleszins redelijk (ik moet de schoenen zelf betalen). Zoals het nu lijkt (na ruim twee weken inlopen) kan ik binnenkort het wandelritme weer oppakken. Hartelijk dank !
Fijne mensen die met een zorgvuldige precisie hun werk doen. Bij opmerkingen of vragen heb ik me nooit te veel gevoeld. Soms is het jeugdig enthousiasme iets te groot waardoor wat onvolkomenheden zijn ontstaan. Problemen worden snel en voortvaren opgepakt. Moet wel nog aan de onderlinge communicatie gewerkt worden.
Goed advies
Er word wel naar je geluisterd
als je de juiste mensen op de juiste plek hebt die ook goed naar de cliënt luisteren dan zie dat de formule werkt en dat er snel goede resultaten worden gehaald met tevredenheid van beide kanten als gevolg.
de mensen zijn vriendelijk en erg behulpzaam
Voldoende
Ik ben goed geïnformeerd over de schoenen, de mogelijkheden de schoenen waren ook snel klaar, zaten gelijk erg fijn
Meedenkend met je over de aanpassingen en goede pasvorm en materialen
Heel goede ervaringen mee hele aardige mensen en super geholpen top tevreden
Ik ben vlot en naar volle tevredenheid geholpen.
Tot nu toe nog steeds prima geholpen, er wordt naar je geluisterd
Prima organisatie
prima verzorgt nette levering
er word goed geluisterd, en kunnen goed overleggen wat zij willen en mijn wensen zijn.
Ik ben zeer tevreden over de luisterhouding van het personeel.
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.