Heel aardig en duidelijk, nemen echt de tijd voor je
Hij kan het uitleggen en weet precies hoe mijn zoon is. Echt geduldig zijn.
Uitgebreid de tijd genomen
Kreeg duidelijke sntwoorden op al mijn vragen. Dan weet je hoe het werkt en waarom het nodig id
Goed en snel geholpen met aanmeten en leveren nieuwe steunkousen.
Het proces van aangepaste schoenen aanmeten werd deskundig gedaan wel was het wat minder dat wij helemaal neer Bergen op zoom moesten komen om te passen, terwijl de rest in Breda gedaan is. Helaas heeft mijn moeder de schoenen niet meer kunnen dragen omdat ze 17 Januari overleden is.
heel goed
Heel veel prettig
nadat ik mijn loopbeugels heb gekregen kan ik weer zelfstandig lopen.
Iedereen doet zijn/haar uiterste best om het best mogelijke doel te bereiken
Al jaren altijd afspraken met Koen, (kind)vriendelijk en gezellig. Bovendien is de kwaliteit van de spalken altijd goed, ze passen perfect!
vriendelijk personeel.
Ken jullie al uit de tijd van BoZoom. Niels is een topvent. Kreeg ook een andere topper maar dat was toch een beetje minder. Rechtstreeks afspraak met Niels werkt vele malen beter dan telefonisch uitleggen. Proef enig wantrouwen als ik naar hem persoonlijk vraag. GROTE FOUT. !!!!!
Ik heb in 2016 een rugoperatie gehad met negen vastzettingen onderin mijn rug. De onderste twee lange schroeven drukken nu met hun koppen tegen mijn huid, war pijn veroorzaakt , vooral bij auto rijden . Een operatie is helaas niet mogelijk . De orthopedisch chirurg heeftmij naar OIM verwezen om een soort bandage voor mij te maken met aan de binnenkant ervan zacht materiaal, waar de schroefkoppen uitsteken. Ik begrijp, dat dit probleem niet zo vaak voorkomt, maar het corsetje voldoet niét aan de verwachtingen en de pijn is niet verminderd.
zeer goed
Goed en weer snel geholpen
Goede ervaring, zoals altijd.
Klantvriendelijk en het nakomen van afspraken zijn voor mij de belangrijkste punten en deze punten scoren bij mij 'hoog'.
Vind de ontvangst als zodanig prettig. Kleine kanttekening is dat er haast nooit iemand aan de balie zit. Hiervoor moet je bellen en dan komt er ook daadwerkelijk iemand naar voren. Maar ik zie -uit ervaring- dat vaak mensen (ouderen) dit niet weten of niet gezien hebben en dus plaatsnemen zonder zich eerst te melden. Ik vind de benadering van het personeel prettig, vriendelijk. Compliment...!
Ik ben goed geholpen corset aangemeten en binnen 14 dagen kon ik mijn corset ophalen
Word altijd super geholpen door Bas (mijn vaste behandelaar)Hij denk altijd super met je mee om tot een oplossing te komen.
Ik ben erg goed geholpen ,kreeg thee of koffie aan geboden en ik werd precies op tijd binnen geroepen.
De dienstverlening van alle medewerkers waar ik mee te maken heb, ervaar ik als behulpzaam en betrokken.
Hele goede en deskundige behandeling
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.