Jammer dat er beperkte mogelijkheden voor afspraken in Uden zijn.
Men wordt niet behandeld als normaal volwassene die werkt of het druk heeft. Heeft misschien iets te maken met het feit dat er veel mensen komen die een rustig leven hebben ivm beperking. Geen idee!
ik ben door meerdere medewerkers goed en vakkundig geholpen . de geleverde hulpmiddelen zijn uitstekend
Ervaring zoals altijd weer goed, het enige struikelblok was CZ i.v.m goedkeuring race voetjes. Maar is toch nog goed gekomen.
goed en deskundig
Goed en snel geholpen Vriendelijk personeel
Alles goed geregeld en vriendelijk personeel
goede service en vlotte afwerking
ben heel goed behandeld en alles is prima afgewerkt. ik ben niet anders gewend .Houden zo.
top service
Klantvriendelijk en netjes geholpen
Ik moet teveel terug voor kleine reparaties bv klitteband raakt los of stiksel van de corset laat los.
OIM breda met al haar medewerkers hebben mij letterlijk weer op de been geholpen.Ik ben daar heel tevreden over. Klein minpuntje was dat intern sommige afspraken niet correct waren doorgegeven
Om-medewerkers zijn deskundig en luisteren naar de klant
Goede service vriendelijk en vakkundig personeel
Heel erg goed !
Klantvriendelijk
je wordt goed geholpen en leggen alles uit . de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. ook goede service dat is ook een pre.
Groed
Al 25 jaar kom ik bij de OIM, altijd goede servies gehad. Goed opgeleiden personeel. Zeer tervreden
Werkt goed voor mij.
Bijzonder vriendelijk geholpen door Bas van Geizel en ook heel to the point.
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.