Ik ben tevreden hoe t is gegaan
Ik kom al jaren bij OIM en heb steeds ervaren dat ik daar deskundig en vriendelijk wordt geholpen, men denkt met mij mee en de levering is prima geregeld.
Ik ben goed geholpen
Ook al is het Corona, super snel en vakkundig geholpen echt super lief en vriendelijk.
Buitenom de wijziging in tijd die niet goed doorgegeven was, verliep alles goed.
In één zin: OIM biedt me mobiliteit in optima forma door kennis&kunde, professionaliteit en empathie! Tevreden mensen bestaan, ik ben er één van. OIM draagt zeker bij aan mijn kwaliteit van leven.
goed en duidelijk geholpen goede adviezen
goed geholpen
word goed naar je geluisterd, nemen de tijd voor je.
Werdt op tijd geholpen en netjes.
Alles ging optijd. Dat was dus oké
Jammer dat jullie geen ervaring hebben met de : Bioness L 300 Go
Supergoed voor Bas van vijzel Kanjer
goede uitleg over het aanbrengen van de brace. Aandacht voor de klant. Goede adviezen
Goede adviesen en mee denken, goede sammenwerking tussen REVANT en OIM
Ik ben al 31 jaar klant bij Oim Brabant en de medewerkers zijn prettig en probleemoplossend. Bas van Gijzel mijn adviseur -orthopedisch instrumentmaker is laagdrempelig beschikbaar voor overleg. Heeft altijd goede adviezen en door zijn goede suggesties en begeleiding was ik in staat om na 31 jaar naeen beenamputatie weer het gevoel te krijgen hoe het is om hard te lopen. Topzorg en enorm dankbaar.
service en deskundigheid zijn fantastisch!
Ik ben prima geholpen en het resultaat is ook erg goed.
Goed ontvangen, goede en juiste afspraken gemaakt die ook zijn nagekomen.
Snel en prettig
ik vond het prettig werken met de artsen ze namen de tijd voor je. Fysiotherapie was prima begeleiding hebben me echt super geholpen om het in een woord te verwoorden ik vond het echt klasse hoe iedereen mijn geholpen heeft ook de juffrouw in opleiding had goede kennis van de stand van zaken
OIM heeft mijn spalk goed aangemeten en er werd ruime tijd besteed aan het afstellen van de spalk.
Altijd correct geholpen
Gemotiveerd om snel en voor zover mogelijk een juiste passende oplossing te vinden. Niets te veel en toch nog even proberen.
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.