Prima, en snel afgehandelt. zeer tevreden
Ben fijn geholpen en goede uitleg
Prima!
Positieve ervaring! Wordt goed naar je geluisterd! Er wordt ook goed meegedacht als je een probleem hebt!
ik kwam met een kapotte beugel en werd geweldig geholpen
De adviseur had genoeg tijd voor mijn gementoreerde waarmee ik kwam. De ontvangst was slecht
Een hele goede uitleg en heel vriendelijk
Zie hierboven.
ik ben blij dat ik hier naar toe kan
zie hierboven.
Geen wachttijd werd direct geholpen
Mijn ervaring was top had snel een afspraak, ben heel vriendelijk geholpen, alles werd mij duidelijk uitgelegd
Vriendelijke ontvangst, ook met de corona ontsmetting. Klantvriendelijke, deskundige en geduldige afhandeling van mijn hulpvraag.
s morgens om 8.00u waren we bij OIM om de nieuwe beugels in ontvangst te nemen. Maar helaas die waren nog niet binnengekomen. hr. van Beek heeft toen beloofd dat hij ze zou brengen. Tot heden niets meer vernomen. Waar blijven ze ?
alleen maar positief
Kwaliteits producten
vriendelijk, behulpzaam, neemt de tijd voor je. Kundig..
Ik was klant bij OIM Emmen , maar na mijn verhuizing naar Brabant moest ik op zoek naar een andere OIM vestiging . Mijn keuze was Breda voor het aanmeten van mijn kniebrace. Ik ben goed vooraf ingelicht via de telefoon en mijn bezoek verliep heel erg goed. Mooie locatie en vriendelijke mensen. Ik ben erg goed geholpen en ben zeer tevreden met mijn brace. Ik voel mij thuis bij OIM Breda.
Volhouden
vlotte en attent volle afwerking
ik voelde me meteen thuis alles werd goed uigelegd
Vorig jaar een corset aan gemeten gekregen. Omdat dit goed voldeed. Bij het aan meten kwam de corona crisis. Na die tijd weer gebeld en de behandeling ging verder. Ik werd geholpen door Bas van Gijzel. Ook met vragen kon ik daar terecht.
Ik ben uitstekend geholpen.
Vriendelijk behandeld bij het aanmeten van een en geholpen met het vergoed krijgen van de brace bij Menzis
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.