Nooit klachten gehad
Goede service en heel goed meedenken.
Wordt goed begeleid
Ben goed geholpen de deze meneer
De keren dat ik ben geweest, heb ik goede uitleg gehad en mocht ik het hulpmiddel eerst een week uitproberen. Goed geregeld!
Er is heel goed gecommuniceerd en had er een goed gevoel bij.
Na 2,5 jaar weer voor controle prothese door omstandigheden . Goede geholpen met nieuwe en goed passende prothese voor eerst 3d .heel tevreden
vriendelijk,geduldig en deskundig
met verstand van zaken geholpen
Vriendelijk en goed en duidelijk geholpen
Het gesprek is vlot verlopen
goede snelle behandeling
Vriendelijk geholpen door Irma .Duidelijke uitleg
Goed en deskundig geholpen vriendelijke mensen
de vrouw die mij heeft geholpen was zeer vriendelijk min vragen werden duidelijk uitgelegd
Prima goede cervice
Deskundig advies. Goed geluisterd naar de persoonlijke situatie en de medische indicatie.
Keurig geholpen voor steunkousen en snel geregeld
ik vind oim goed vriendelijke mensen goed geholpen
Er word goed met je omgegaan, Goed advies en materiaal.
Zeer vriendelijk personeel en kundig, kom altijd met plezier bij jullie.
Net als voorgaande jaren altijd tevreden geweest
Ik ben zeer tevreden, en heb al snel resultaat
Vonden het tegen vallen,toen ik mijn hand spalken kwam halen. Zijn niet netjes af gewerkt.En moest maar zeep gebruiken. Duim zat vast.Nee dit zijn we niet gewend.
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.