Goed geholpen door Joep. Correct, aardig, luistert goed, is duidelijk. Levering volgens afspraken
Er wordt geluisterd naar je wat betreft wensen
Ik ben zorgzaam en goed en plezierig geholpen. Er was aandacht voor de specifieke situatie en overleg over de uitvoering.
Enkel-voet orthese 's geven al geruime tijd niet dat wat ik er van verwacht. Nu nieuwe,dus hopelijk deze wel
Een week voor Kerst brak mijn spalk. Pech, kon direct terecht. ‘We gaan dit snel oplossen’ werd 5 weken wachten! 8 uur aanwezig medewerker belt dat hij 15 minuten later komt werd een half uur. Andere medewerker kon alleen maar aangeven don’t shoot the Messenger. Kon de klacht niet aannemen. Positief is dat brace klaar was en vervanging onder garantie valt. Ik zou OIM aanbevelen om product maar aangeven dat het een rommeltje is qua organisatie.
Geweldige klantvriendelijk en deskundige hulp en levering van hulpmiddelen. Ben super tevreden met afhandeling van lopende zaken en voor een super begeleiding en service. Kan met gebruik making van geboden hulpmiddelen weer goed lopen en genieten van de natuur.
Wordt er goed ontvangen erg behulpzaam
Klantvriendelijk, jammer alleen dat de afspraak tot 2x toe op tijd afgezegd is. Hopelijk kan het probleem snel opgelost worden.
Net als alle andere keren zeer te vreden.
Zeer goede en vriendelijke service. Veel aandacht voor de patiënt. Geen moeite is teveel om de beste oplossing te vinden voor de patiënt in kwestie.
Goede uitleg.
Ik kom al jaren bij OIM. Wat8 een doodzonde dat ik niet meer bij jullie terecht kan voor mijn orthopedische schoenen
to the point, doorziet het probleem en denkt goed mee, veel ervaring en expertise, fijne bejegening, al jaren goede ervaringen mee
Ben al lange tijd in behandeling bij OIM, kan hun deskundigheid en persoonlijke nazorg alleen maar loven.
Heb er veel baat bij echte oplossing
Goed geholpen en afwikkeling staat open voor andere voorzieningen
Mijn ervaringen zijn over het algemeen GOED. Mag ik een minpuntje melden? De tongen in de orthopedische schoenen zijn altijd te SMAL
Richard Augustines heeft veel ervaring met Schoenen en klant vriendelijk
zeer tevreden en goed geholpen
Oke
zeer goede ervaring
VANAF HET BEGIN TOT HET EINDE ALLES GOED AFGEHANDELD.
Terzakedeskundig
Zeer prettige ervaring! De adviseur was zeer zeker kundig over hetgeen dat nodig was. Heel serieus met z'n werk bezig maar kon ook wel een grapje waarderen en zeker ook zelf maken!! Al bij al hele goede en leuke ervaring!! Zal zeker mocht het nodig zijn weer bij jullie aankloppen voor de desbetreffende hulp!! Nogmaal thanx!! mvg Ron Dijks
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.