Ben zeer tevreden over jullie
Na een dik jaar met veel bezoekjes en geduld hebben, heeft OIM ervoor gezorgd dat ik kan blijven lopen. Ik zie de zon weer schijnen :-).
Ben al vele jaren geweldig tevreden wat ze voor me maken, in mijn geval zijn ze bijna niet van normale confectie schoenen te onderscheiden. Familie, vrienden vragen me soms wel eens ik dacht dat jij aangepaste schoenen had, en als ik ze dan laat zien moer ik nog uitleggen waarin het verschil zit. TOP !!
ik ben door mijn broer bij jullie gekomen.
Schoenen ter reparatie aangeboden. Na 14 dagen afgehaald en ze waren nog beter hersteld dan afgesproken!! Zeer goed.
Afspraak gemaakt, schoenen uitgezocht via jullie nieuwe site. Doorgemaild en ze konden worden besteld en op maat gemaakt. Medewerker die prima meedenkt en heel behulpzaam is. Ik moet eerlijk zeggen ik heb vaak gedacht o als dat maar goed gaat, omdat er vaak gewisseld werd met personeel maar nu ik al weer wat langer Mark heb ben ik weer dik te vrede en verdienen jullie alle kansen.
Fijne ervaring. Betrokken, meedenkend personeel. We komen hier met en voor onze verstandelijk beperkte, autistische zoon. Hij wordt serieus genomen en zijn inbreng en wensen worden meegenomen bij het ontwerpen van zijn schoenen. Tot nu toe heeft dat geleid tot hele mooie, kwalitatief goede schoenen. En ze liepen vanaf dag één fijn. Ik kan OIM aan iedereen aanbevelen.
Kon met behandelaar goede keuze maken zoals ikzelf graag wilde.
Geweldige ervaring ga zo door. Altijd vriendelijk een fijne ervaring ook de dames aan de telefoon super.
Na klachten snel afspraak en probleem verholpen
Expertise, en ingaan op mijn vraag, welke schoen en wat er haalbaar is voor mij.
Fijne, goede, hartelijke instrumenten makkers waar ik graag mee van doen heb. Helpen mij waar ze kunnen.
Alles goed geregeld.
Mijn verwachtingen zijn volledig gehonoreerd, meer als tevreden .
Over de geleverde werkzaamheden aan mijn schoenen (o.a. nieuwe hakken en zolen) is nog niets op aan te merken; hetzij de zolen laten alweer los door de gebruikte lijm. Waar ik minder over te spreken ben is het feit dat ik mijn schoenen twee weken kwijt ben voor reparatie; dat is toch niet meer van deze tijd! Bij een reguliere schoenmaker duurt deze reparatie hooguit een paar dagen en de kosten zijn dan ook nog lager dan bij OIM. Mijn voeten hebben het dan ook geweten na twee weken missen van mijn bestzittende/bestlopende paar schoenen.
Kundig vriendelijk
altijd goed bereikbaar, geen wachttijden. leuke medewerkers, super service
Denken goed met de klant mee.
OIM heeft vriendelijk personeel waardoor ik goed behandeld word v.w.b. de steunkousen. Tijdens het wachten bestaat de mogelijkheid om b.v. koffie te nuttigen. Het enige waar ik niet blij van word is de muziek in de wachtruimte.
We zijn tevreden ook als we klachten hebben over de schoenen worden die naar behoren verholpen
Heel erg tevreden met het resultaat
OIM luistert naar je wensen, denkt met je mee. Adviseert. Prachtig paar, comfortabele, schoenen gemaakt.
De hulpmiddelen zijn gewoon goed en helpen mij heel goed. Alleen is het jammer dat deze middellandse niet meer vergoed worden door de zorgverzekeraar
Uitstekende schoenen die een moderne uitstraling hebben.
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.