Meneer heeft echt veel tijd aan mijn besteed, maar ik ben zeer tevreden.
Heel goed geholpen.
Alles is goed geregeld. Kreeg advies over een evo. Bij wie ik een afspraak kon maken.
Het was een effectieve snelle afhandeling. moet er wel bij zeggen dat ik geluk had dat het standaard op voorraad lag. Maar daar was ik erg blij mee
Netjes en vriendelijk geholpen
Mijn afspraak bij OIM was om steunkousen te laten aanmeten. Ik ben op zeer kundige wijze geholpen en het was een zeer vriendelijke man.
zeer tevreden ervaren personeel vriendelijke mensen
heel goed
Ik werd goed geholpen en alles werd goed uitgelegd
Bij binnenkomst m’n probleem besproken en daarna werd ik heel vakkundig en vriendelijk geholpen!!
Compleet wennen met dit hulpmiddel, auto rijden geeft belemmeringen, in een luie stoel zitten ook. Doe hem aan als weet dat de knie zwaar belast wordt bij lange wandelingen en bij shoppen.
Luistert goed naar mijn verhaal en stelt me op mijn gemak. Altijd behulpzaam en gericht om mij als klant zo goed mogelijk te helpen.
In deze bijzondere tijd toch erg menselijk behandeld.
Word altijd goed behandelt
Netjes en snel geholpen
Goed geholpen. Luisterde naar mijn behoefte
zie boven
Ik had gedacht dat mijn beugels me veel meer zouden beperken, maar dat viel alles mee.
Snel
Alles goed verlopen
Heel goed maar duurde lang voordat ik mijn brace had
Helemaal goed kan niet beter
Uitstekend, prettig, deskundig en luidteren naar wensen en op- en aanmerking.
Ik heb een silversplintring gekregen, op maat gemaakt. Maar ik verloor hem bijna al de eerste dag. Ik moet nu 6 weken wachten voor ik weer terecht kan bij het OIM maar zit dan midden in een verhuizing, nu komt er nog vier weken bij....
Wij zijn pas tevreden als jij je bewegingsdoel hebt bereikt. Wij bieden je een breed scala aan orthopedische hulpmiddelen en diensten waarmee wij je helpen je persoonlijke ambitie te realiseren. Of je nu start met revalideren, een opgroeiend kind bent, weer wilt kunnen sporten, je werk zo lang mogelijk wilt kunnen uitvoeren of zo lang mogelijk zelfstandig wilt kunnen wonen. Wij (her)kennen de problemen waarmee je bij ons komt en weten de weg naar de oplossing. Je kunt rekenen op een eerlijk advies vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Met onze maatwerkoplossingen helpen onze ruim 400 medewerkers jaarlijks meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan de samenleving.