Problemen worden goed opgelost
Een motor zaak waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. De zaak bestaat al een hele tijd en dat kun je merken aan de kennis die de mensen hier hebben.
Proefrit met een occasion heeft toch mooi geleid tot een aankoop! Goed advies van Bert en prettige ondersteuning in aanschaf. Ook de werkplaats heeft ruimte gemaakt om binnen een week een aantal accessoires over te zetten op de nieuwe motor. Met een mooie motor en een prettige ervaring weer op weg!
Kennis van zaken en denkt goed mee met de klant. Klant staat op de eerste plaats
Mooie winkel maar daar betaal je voor als je onderhoud laat doen bij ze 75 per uur. Gedeelt van beurt niet gebeurt wel berekend Slecht gespecificeerde rekening. 1 Dit 1 dat op grote beurt met rekening over 1000 euro Weinig tot geen begrip over ongenoegen. Geen info of prijs indicatie op voorhand .
de gekochte MP3 zo goed als nieuw motor, plus aflevering kosten en de extra beurt. heb ik betaald! de MP3 is afgeleverd met gebreken. blijkt een schade bike te zijn. En verkopen als zo goed als nieuw met 3000 km. Bij de onderhoud beurt komen ernstig verborgen gebreken aan het balhoofd lager en front rem na 500 km en meer Een onbetrouwbaar adres!
Verkoper nam alle tijd voor me bij de aankoop van mijn Piaggo, deed niet opdringerig en kende je ook nog de volgende dag
Had al ervaring met hen van zo,n 25 jaar geleden en deze is zeker het zelfde gebleven .
Leuke zaak met ruim assortiment en klantvriendelijk, ben er goed geholpen.
netjes en vakkundig geholpen ondanks dat ik geen ervaring. had met motorsckooter
Prima.
Na 1 week wilde mij Piaggio niet meer starten werd binnen 1 uur opgehaald en binnen 2 uur kon ik hem weer ophalen.
Ik heb een nieuwe Piaggio MP3 gekocht incl. kleding en accesoires en ben daarin zeer goed geholpen en geadviseerd. Prima bedrijf.
of het nu om advies of verkoop gaat altijd een goede service.
Mooie zaak, vriendelijke service
Zeer vakkundig en fijn geholpen en zeker een dikke pluim kon zo maar even een mp3 testen. Nee motoport breda beveel ik zeer aan.
Prima ervaring. Aangekochte motor stond in consignatie dus veel kennis over Harley Davidson bij deze vestiging was er niet. Maar dat is niet erg. Complimenten aan Bert van verkoop. Prima aankooptraject en vriendelijk