Ontzettend goed geholpen en professioneel en netjes mijn cardo aangesloten in mijn helm

• Ervaring met: Accessoires

Uitstekend!

Super vriendelijke mensen. Niets is te veel. Al twee motoren bij Erik gekocht. Gewoon goed, je voelt je klant!

• Ervaring met: Motoren

Met heel veel plezier een nieuwe Goldwing gekocht.

40 jaar na m'n laatste GL1100 een nieuwe GL1800DA gekocht. Alles zo geregeld via mail en telefoon. Oude motor zolder gedoe ingeruild. Ik ben nu de trotse bezitter van een nieuwe Honda Goldwing.

Zoals gewoonlijk prima service

De verkoopster kwam net binnengestapt volgens ons net van de motor af om ons gelijk te helpen met uitzoeken van een regenpak top geholpen.

• Ervaring met: Motorkleding

Goede service, vrolijke enthousiaste kassa medewerkster

Ik vond de keuze uit winterhandschoenen voor de motor vrij beperkt qua maatvoering. Veel dezelfde maten nog wel in de rekken (3XL, 4XL etc), maar de gangbare maten waren spaarzaam.

• Ervaring met: Motorkleding

Heel goede motor gekocht, heel competente verkoper!

Alles ging prima: proefrit, inlichtingen, formaliteiten voor de aankoop! Heel attente verkoper Dennis.

Super service

Telefonisch in contact gekomen, direct een goede deal kunnen sluiten en een week later kon ik de motor al ophalen. Super tevreden over de service bij het afhalen, en toen ik een klein probleempje had met een van de schroeven werd daar ook direct goed op gereageerd! Zeker een aanrader om te kijken of ze iets voor je hebben!

• Ervaring met: Motoren

Tijdens binnekomst eerst rustig een rondje kunnen lopen voordat in dit geval Eric ons aansprak of we geholpen konden worden, na een prettig gesprek en een proefrondje zonder problemen de motor aangeschaft. Vandaag 14-12 de motor op wezen halen en alles was top geregeld! Eric harstikke bedankt voor de top service en mij zie je weer als ik een andere motor zoek!

• Ervaring met: Motoren

Uitstekende service, zeer vriendelijk geholpen

Kleding gekocht voor m’n zoon en mij voor Kerst. De cadeautjes werden zeer leuk ingepakt door de aardige dame, die echt de tijd nam voor me. Service met een enorme S!

Goede service en vriendelijk

Snelle en vriendelijke hulp bij het vinden van de juiste motorschoenen. Ik ga graag terugkomen voor meer materiaal en wellicht een motor

• Ervaring met: Motorkleding

Prima ervaring, aanrader om zaken te doen

Een motor gekocht op afstand. Prima contact, korte lijntjes en waar mogelijk wordt er met je meegedacht. Zeer tevreden over de samenwerking en een prachtige ruim opgezette winkel met een fors assortiment. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken. Halve ster nog open omdat ik nog geen ervaring heb mbt garantie, hierin wordt wel meegedacht waarbij, indien mogelijk, reparaties bij een collega vestiging dichterbij kunnen plaatsvinden.

• Ervaring met: Motoren

Goede ontvangst in een mooie motorzaak

Na een lange rit om de motor op te kunnen halen een warm welkom met koffie. De motor werd prima afgeleverd en de rit naar huis was een feestje. Het was koud maar motorrijden is net als een huwelijk : het is niet altijd een even groot feest maar je blijft elkaar trouw. Deze motorfiets en ik zullen de komende jaren veel kilometers gaan maken want wat een fantastische fiets is zo'n K1600GT. Na 24 jaren Honda gereden te hebben tijd voor een nieuwe pagina in het motorhuwelijk.

• Ervaring met: Motoren

Goede communicatie en snel handelen

Dennis heeft ons goed geadviseerd. Vervolgens heeft hij geduldig en vlot de offerte meermaals aangepast. Hij heeft ook een nette inruilprijs geboden voor de oude motor. Een aanrader.

• Personeel N.v.t.

Bekwaam en klantvriendelijk

Van helm, jas, broek tot advies over Jekyll and hide systeem voor mijn Harley! In alles geslaagd!

• Ervaring met: N.v.t.

Service een 10

De service bij de aanschaf van mijn nieuwe motor en de aanpassingen was top! Vanaf het eerste contact tot het afleveren van de motor was alles perfect geregeld. Er werd goed meegedacht over mijn wensen, en de kwaliteit van de aanpassingen is uitstekend. Absoluut een aanrader!

• Ervaring met: Motoren

Een hele fijne samenwerking en prima service!

Vandaag vanuit Nijmegen naar Goes gereden om mijn VFR 750 RC 36 om te ruilen voor een gebruikte VFR 800i. Dennis heeft dat op een fantastische manier gedaan. Heldere snelle en betrouwbare communicatie. Meedenkend en vriendelijk. Het is niet naast de deur maar was zeker de moeite waard. Team Goes bedankt!!

• Ervaring met: Motoren

Hele vriendelijke mensen aan de balie , goed en vakkundig geholpen

• Ervaring met: Motorkleding

Prima geholpen met aankoop, inruil en aflevering

Er goed geholpen door deskundig en vriendelijk personeel

Vakbekwaam en klantgericht

Meedenken bij de aankoop, snelle reacties, goed advies. Vriendelijke ontvangst, geen harde sales, afspraken nakomen.

• Ervaring met: Motoren

Prima en vriendelijk/vakkundig geholpen.

Top.

• Afspraken nakomen N.v.t.
  • Ervaring met: N.v.t.

Goed, vriendelijk en snel geholpen.

Zie boven.

Erg aardig mensen

Alles voor elkaar ondanks dat het erg druk is daar

• Ervaring met: Onderdelen

Gewoon geweldig

Zoals ik gewend ben, behulpzaam vriendelijk en open voor vragen.

Geweldig goed

Dennis heeft alles uit de kast gehaald om de verkoop soepel te laten verlopen. Ook dank aan de monteurs en de collega's van de kledingafdeling. Na oplevering natuurlijk met een gigantische grijns en gigantische omweg naar huis gereden. Hier ben je in goede handen.

• Ervaring met: Motoren

Vriendelijk, deskundig, professioneel en alles onder een dak

Ik ben altijd erg goed geholpen bij MotoPort Goes Niet alleen met de aankoop van een motor maar ook door de collega's van de onderdelen en de kleding. Alles onder een dak en altijd deskundig advies.

Nobelweg 4

4462GK Goes

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.