Zeer prettig en aangenaam

Meedenkend, top

I am an old happy client of Motoport Goes

Just bought a new BMW R1250 RS , very nice reception and very detailed explanations of the adjustment need for my height thus I decided after a test drive to buy this wonderful motorbike.

Niet best

Een onderhoudsboekje opgehaald, die 25 euro zou kosten, waar ik 61 euro voor moest neertellen. Achteraf had ik hem moeten laten liggen, voel me een beetje in de maling genomen. Het ligt niet aan de medewerker die mij hielp, hij deed z'n werk gewoon .

• Ervaring met: Onderdelen

Het Motoport Goes team heeft zijn uiterste best gedaan om mijn motor afleverklaar te maken zodat ik hem gisterenavond op kon gaan halen . Hartelijk dank.

Zeer klantvriendelijke en deskundige Verkoopafdeling

Als nieuwe klant trof ik goed bereikbare en vriendelijke verkoopmedewerkers die je op een persoonlijke en professionele wijze, zowel telefonisch, via e-mail als ter plekke, prima adviseren en verder helpen bij de aanschaf van een prachtige nieuwe bike! Ik hoop dat de service en onderhoud van hetzelfde niveau is!

• Ervaring met: Motoren

Niks aan te merken. Top service.

Ik heb hier gisteren mijn BMW s1000 xr gekocht. Super vriendelijke mensen. Simon is echt een top verkoper en heeft me uitstekend geholpen en geassisteerd waar nodig was. Super snelle en goede service en een uitstekende motor.

Formidable

Mooie grote showroom zeer vriendelijk personeel en heel goed geholpen

Prima geholpen

Motosport Goes, gigantische motorzaak met een grote verscheidenheid aan motoren. Ik was voorzichtig op zoek naar een Honda Pan European. Er stond daar een prachrig exemplaar met weinig kilometers. Een proefrit was snel gemaakt en de prima inruilprijs trok mij over de streep. Bij de aflevering werden de accessoires overgebouwd, zoals afgesproken. Rest alleen een specificatie van de beurt, dan zijn we volledig tevreden en blij net de service tot nu toe. Motosport Goed is een aanrader!

• Ervaring met: Motoren

Behandeld als een vip klant voelt het.

Vriendelijk, altijd in voor een dolletje, maar zeker serieus. Je wordt begrepen, en willen je helpen. Inruil was prima, en de aflevering van de nieuwe in 2 dagen ipv rdw voor 4-5 Altijd letten ze op details, en niet op of ze winst of iets te verkopen hebben. M.a.w. ze denken mee, en ik ga met een fijn gevoel naar huis.

Niks op aan te merken

Heel goed geholpen door de dame aan de balie. Goed advies gehad over SP Connect en een bandenreparatieset. Blij mee!

• Ervaring met: Accessoires

Mooie en goed gesorteerde zaak, klantvriendelijk personeel

Goed geholpen met de keuze voor een andere motor, prettige manier van samenwerken en afwerken aankoop.

Perfecte service

Gewoon goed zoals het hoort.

• Ervaring met: Motoren

De verkoopster kwam zeer ervaren over en was heel behulpzaam.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Wat een ******

Wat een kutstreek. Ik laat tot 2x toe weten serieus geïnteresseerd te zijn in een motor, maak vervolgens een afspraak om met een gehuurde aanhanger van Limburg naar Goes te rijden, een dag verlof op genomen en ruim 420km voor mijn rekening willen nemen, foto's doorgemaild voor een eventuele inruiler, nogmaals gebeld en wat doet Motoport Goes? Om 17.15 een mailtje sturen jammer, hij is net verkocht. Na een zwetsverhaal van hadden we dit en we hadden dat, nee, ik maak een afspraak, bevestig ik nog 3x en had gewoon een belletje verwacht van jullie dat er nóg een gegadigde was. Ik heb er geen andere woorden voor. Sorry. Ik koop al ruim 35 jaar bij Motorport Echt, altijd super behandeld en nu, omdat mijn keuze was gevallen op een motor die elders stond, zo ****** te worden, echt, een mega ******

wordt netjes geholpen

Problemen met nieuw ( lekkend) Dane Elling pak, probleem is naar volle tevredenheid opgelost door Steven van de afd. motorkleding.

• Ervaring met: Motorkleding

Zeer vriendelijke verkoopster en goede raad heb precies wat ik wou hebben.

Goede service volgens afspraak

Ik had nog wat vragen mbt eventueel inruilen bij aankoop van een andere motor en dat was een zeer verhelderend gesprek nog even over nadenken, spannend

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Prima.

Vriendelijk en deskundige hulp.

• Ervaring met: N.v.t.

Goed geadviseerd door verkoper Dennis die een gericht en eerlijk advies geeft en luistert naar mijn wensen. Sinds vorige week trotse eigenaar van een kawasaki Ninja 650!

• Ervaring met: Motoren

mooie motor afspraken na gekomen voor een snellen levering

aankoop nieuwe motorscooter goed

reparatie s suzuki burgman 400 niet goed inruil voor een andere motor scooter goed

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Mooie zaak, vriendelijke mensen, zeer goed advies, zo wil je het

Als nieuweling in de “mototwereld” best we spannend om een motorzaak binnen te gaan. Maar werd vriendelijk geholpen en er werd alle tijd genomen!

In één woord: perfect!

Supertevreden ben ik over de service van MotoPort Goes. Bij de aanschaf van mijn nieuwe motor werd in alles meegedacht en meegewerkt; geweldig klantgericht en deskundig en vriendelijk personeel. Ik raad deze winkel absoluut aan!

• Ervaring met: Motoren

Heel goed en professioneel geholpen

Hele prettige ervaring met de aanschaf van mijn nieuwe motor. Ook de afhandeling van de financiële kant was prima. Bij aflevering e.e.a ter plekke aangepast zoals installeren TomTom en aanpassen koppeling. Zowel Dennis als de mannen van de werkplaats waren super!

Super!!

Super goed geholpen, vriendelijk personeel die de tijd voor je neemt en je helpt bij al je vragen! Helemaal blij met mijn motor!!

Nobelweg 4

4462GK Goes

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.