Goede service en uitstekende hulp

Korrekte afhandeling van de schade en afspraken die gemaakt zijn naar wens nagekomen complimenten top

Toonbeeld van een topzaak

Dennis begeleide het hele verkoopproces als een top professional. Gaf adviezen, dacht mee en was oprecht. De zaak straalt en is een waar motorparadijs, een werkplaats die zichtbaar is geeft aan dat ze transparant zijn. Geen rotzooi op de vloer, gereedschap opgeborgen en allemaal goed verzorgde mensen. Zo moet het, en hiervoor rij ik 160km enkele reis.

gewoon super geholpen

ik werd heel vriendelijk geholpen door een verkoper die eerst mijn wensen voor reparatie aanhoorde of dat ik een andere motor zou aanschaffen.

Prima geholpen

Scooter (50cc) voor onderhoud gebracht. Goed geholpen door iemand met verstand van zaken en prima uitleg gekregen over wat gedaan is en eventueel in de toekomst gedaan moet/mag worden.

Zeer positief

Nou vorig jaar mei motor aangeschaft was net begonnen met lessen dus kon het nog wel even duren voordat ik de motor mee kon nemen.was volgens verkoper geen probleem en ik was altijd welkom voor een kopje koffie waar ik zeker gebruik van heb gemaakt. 13 februari geslaagd en de 15e m'n fiets opgehaald nou ik was superblij het rijd fantastisch en de service .......buitengewoon.. Dus nogmaals bedankt voor jullie service ik zal het zeker andere mensen aanraden om bij jullie te komen. Mvg Jean pierre

• Ervaring met: N.v.t.

Duidelijke uitleg

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Gewoon helemaal goed!

Net nieuwe motor opgehaald en oude ingeleverd. Wat is beloofd en afgesproken helemaal nagekomen. Mijn eerste ervaring met MotoPort Goes en dat is goed bevallen, heel mooie zaak met vriendelijke en behulpzame mensen. Ik kan MotoPort Goes bij iedereen aanbevelen. Top service en top behandeling.

Zeer positief.

Persoonlijke benadering, informatie , vriendelijk. Correcte en snelle manier van afhandeling. Zeer tevreden.

• Personeel N.v.t.

Prima afhandeling aankoop Motorfiets

Nadat de motorfiets die ik zocht in Goes bleek te staan, een proefrit gemaakt. Geheel volgens afspraak is de motor daarna keurig afgeleverd, wat mij betreft een dikke prima!

Gewoon goed.

Men denkt mee.

• Afspraken nakomen N.v.t.
  • Ervaring met: Onderdelen

Perfecte afhandeling aankoop motorfiets

Wederom een hele goede ervaring met de aanschaf van een motorfiets. Alles top geregeld: nakomen afspraken, monteren onderdelen, afhandeling aankoop. Kortom top!!

Servicegericht en klantvriendelijk

Een nieuw motorpak gekocht medewerkster was erg behulpzaam en dacht goed mee. Tussen mijn oude pak van 15 jaar en nu is er veel veranderd en ze nam rustig de tijd om het uit te leggen. Aangezien het sale was nog een hele mooie prijs ook. Top service en ruime keuze dus kom zeker terug

• Afspraken nakomen N.v.t.
  • Ervaring met: Motorkleding

Service valt beetje tegen

Geen uitleg over het verwisselen van een vizier, staat in instructie boekje. In het Engels Frans Spaans Duits en Italiaans. En als je een Bluetooth headset wil kost dat ook nog €35 om dat te laten monteren. En als je dan voor € 10500 al besteed hebt vind ik dat niet echt een goede service.

• Ervaring met: Helmen

Gewoon top. Punt.

Van 1e bezichtiging via proefrit en koop naar aflevering zijn we perfect geholpen door Dennis (den Haan). De sfeer is professioneel doch relaxed, afspraken worden nagekomen. Zonder voorbehoud aan te bevelen.

Netjes, en goed.

Vriendelijk personeel, aan de balie netjes te woord gestaan, en een goede service geleverd, voor mij een dikke 10 waard.

Professioneel, leuk en snel geholpen een mijn nieuwe Triumph T120

Als herintreder heb ik lang getwijfeld, maar toen de kogel eenmaal door de kerk was, was de keuze snel gemaakt. Ik ben op een leuke, vlotte en professionele manier geholpen. Zeker aan te bevelen!

• Ervaring met: Motoren

Top ! Zeer vriendelijke mensen !

Ben zeer verrast , goed geholpen , vriendelijke mensen en een super mooie motor gekocht .........

• Ervaring met: Motoren

Prima ontvangst, duidelijke uitleg, commercieel flexibel.

Geweldige zaak

Volop keuze en de koffie en vriendelijkheid komen je tegemoet

• Ervaring met: Motoren

Deze motorzaak weet pas wat service is

Ik kom al wat jaren bij Motoport Goes en de service is iedere keer geweldig. De mensen van Motorport luisteren daadwerkelijk naar de klant en zorgen ervoor dat de klant met het juiste product naar buiten te lopen. Dus niks aansmeren

• Ervaring met: Overige

Ongezien een motor kopen

Ongezien een motor kopen is zeker mogelijk bij Motoport Goes.

Prima service.

Vriendelijke en vlotte bediening. Personeel is deskundig.

Helemaal Top

Al bij mijn eerste bezoek een goed gevoel. Geweldige service van medewerkers, ruim de tijd genomen bij het zoeken naar een helm. Vandaag mijn nieuwe motor op mogen halen. Bedankt voor de geweldige service.

• Ervaring met: Motoren

Super geholpen weer bij me favoriete motorstore

Helm besteld was binnen gekomen opgehaald gepast aldaar en zit als gegoten . Tot de volgende keer

• Ervaring met: Helmen

Ervaring om niet te vergeten!

Mijn ervaring is erg goed wegens de flexibiliteit en vriendelijke medewerkers. Het contact is goed en verloopt zoals het hoort en de extra aandacht aan details maakt dat het een ervaring is om nooit te vergeten. Vooral omdat het mijn eerste motor is en het zo soepel verliep.

Nobelweg 4

4462GK Goes

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.