Ik kon even tussendoor met mijn probleem aan mijn motor. 1 ding moest iets voor besteld. Was snel binnen en snel gemaakt.
Ik ben niet tevreden over mijn bezoek omdat ik niet gebeld wordt op de dag van het onderhoud wat de status is van mijn motor. Ik moet de volgende dag zelf bellen of mijn motor klaar is. Dit is mijn eerst motor die ik koop bij jullie en mijn eerst bezoek en ik heb niet het idee dat jullie nieuwe klanten een warm gevoel willen geven. Wanneer ik woensdag bel of de motor klaar is krijg ik te horen dat de motor klaar is alleen ivm een storing die er plaats vindt als er iemand achterop zit waren ze nog in gesprek met Kawasaki. Als oplossing zou ik 98 moeten gaan tanken en kijken of dit helpt. Ik vindt dit achteraf een rare oplossing aangezien een gloed nieuwe motor toch geen storing moet geven als ik 95 tank en iemand achterop wil. Ik zal dit zeker uittesten maar vindt dit erg vreemd. Bij het ophalen van de motor wordt er aangegeven dat mijn ketting is gesmeerd maar hier zie ik niks van.
m,n eerste scooter daar gekocht 12 jaar geleden Dus de nieuwe ook ! Fijn personeel ,vriendelijk . Kan geen negatiefs bedenken SUPER.!!
Alle afspraken zijn nagekomen. Ook binnen de afgesproken tijd! Harley ziet er weer fris uit na 12 jaar en rijd geweldig.
Ik heb mijn Yamaha Tracer 9GT bij Motoport Goes gekocht. De motoren zijn moeilijk leverbaar en gelukkig bij deze mooie zaak 1 kunnen vinden. Duidelijke communicatie en nemen de tijd voor je. Zowel telefonisch als in de zaak zelf. Met de aflevering alles duidelijk uitgelegd en kon goed op weg naar huis. Alles wat ik verwacht hoe een koop en aflevering is aan voldaan. Een zeer professionele zaak!
Uitermate klantvriendelijke benadering. Goede communicatie. Jammer alleen dat na opleggen nieuwe band deze niet op de juiste druk werd afgeleverd (2,9 ipv 2,5 zoals handboekje vermeld).
Luc is de beste en fijnste magazijn man die ik ooit ontmoet heb doet ze werk met veel passie en overtuiging
Goed personeel. Heel goed geholpen bij aankoop motor.
Zo maar even langs rijden en altijd weer wat scoren. Prima service
Voorafgaand aan het bezoek gebeld voor een motor. Alvast de belangrijke vragen gesteld en hier duidelijk antwoord op gekregen. Daarnaast vertelde ze nog wat algemene informatie over de motor. Telefonisch een afspraak gemaakt om een proefrit te maken. Gezien de lange reisafstand fijn dat ze de motor tijdelijk gereserveerd hadden om teleurstelling te voorkomen. Ontvangst in de winkel was prettig. Motor werd voorafgaand aan de proefrit nog even nagelopen voor de veiligheid. Gemaakte afspraken waren helder en werden nagekomen. Absoluut geen spijt dat ik wat verder van huis ben gaan kijken. De service was top en de motor rijdt heerlijk.
Bij binnenkomst wist men al waarvoor ik kwam ik mocht de werkplaats in waar de monteur duidelijk uitlegde welke werkzaamheden hij uit ging voeren en zelfs een recall actie van de fabrikant werd nog voor het einde vd middag netjes uitgevoerd. Goeie gratis koffie bij de leestafel bovendien tijdens het wachten en altijd genoeg te zien in deze grote zaak. Waar voor je geld.
Vriendelijk, behulpzaam, Professioneel. In een woord TOP
Prima geholpen
Zoals altijd heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Deze motorzaak staat bij mij op de eerste plaats .
Doen echt alles voor hun klanten en zijn snel in hulp en service. Bedankt Merouani
Vriendelijk deskundig personeel en prima producten
de vraag was opzich niet.moeilijk en hebben goed mee gedacht wat.het verstandigste was om.te doen kwa kleding
Persoonlijke aandacht, meedenken over oplossingen bij overzetten accessoires.
Op zoek naar een echte Amerikaanse motor uitgekomen bij Motoport Goes. Nu ligt dat niet in de buurt (3 uur rijden) dus best moeilijk een keuze te maken. Met het uitwisselen van foto's over en weer én een goed gevoel bij de mailwisseling en de gesprekken met verkoper Nick de knoop doorgehakt. Dit wordt mijn nieuwe motor. Na 3 weken wachten op de heetste dag van juli vertrokken met 2 vrienden richting Goes. Afspraak was om de dag erop (we hadden een hotel geboekt) de motor op te halen. Toch nieuwsgierig naar hoe de motor er in het echt uit zag toch nog even voor de winkel sluit gaan kijken. Nick herkende mij/ons meteen en dacht meteen mee: als je wil kun je de motor ook vandaag meenemen? Wow! Dat is goed nieuws! Dat hoef je geen 2e keer voor te stellen, snel even verzekering dag eerder in laten gaan en overschrijven maar. Ik ben nu de trotse bezitter van een HD! :-) De motor is niet tegen gevallen. De verstrekte informatie (foto's, beschrijving ed) klopte met de werkelijkheid! Andersom ook ;-), ook mijn motor voldeed aan de verwachting van Motoport Goes. Een hele mooie (en vooral grote) motorzaak met heel veel keus, ruime opstelling, enorm grote werkplaats maar ook kleding en overige toebehoren verdienen een compliment. Nog snel wat kleding bijgekocht en toen op naar het hotel. Ongezien een motor kopen kan echt! In ieder geval wel bij Motoport Goes!
Goed geholpen Zeer klantvriendelijk
Vriendelijk, behulpzaam en flexibel personeel. Prettige winkel ervaring.
Direct een goede en eerlijke prijs voor de BMW. Nette en nuchtere medewerkers. Geen verkoop praatjes. Fijne zaak. Oog voor de klant.
Goede service en prettig geholpen nadat ik een kapotte accu langs de weg kwam te staan. Bij aankomst hadden de monteurs allemaal tegelijk koffiepauze en dan ben je zo een half uur verder. Ik zou die pauze verdelen. Verder zijn de monteurs allemaal aller vriendelijkst.
Vriendelijk Deskundig en geduldig geholpen.
Vriendelijke ontvangst en bakje koffie erbij met een koekje. Altijd goed. Goede service
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.