Super heerlijke doorwaaijas

Lichte jas waar heerlijke koele wind doorheen gaat. Ben er blij mee.

Super vriendelijke geholpen

Echt top zaak. De moeite waard om een stukje voor te rijden (1,5 uur)

• Ervaring met: Motoren

Uitstekende verkoop. Verkoper nam alle tijd.

Als extra bonus kon ik de motor direct meenemen. Je wil 'm maar zo snel mogelijk hebben. Alleen jammer dat ze niet dichter in de buurt zitten.

• Ervaring met: Motoren

Topaankoop en door een vriendelijke mevrouw geholpen. Goed advies voor een nieuwe helm.

• Ervaring met: Helmen

leuk en goed

Leuk personeel aardig en behulpzaam

• Deskundigheid N.v.t.
  • Ervaring met: Motorkleding

Super tevreden klant en helemaal happy met mijn nieuwe motor!

Na enkele bezoekjes aan MotoPort Goes, heb ik in het voorjaar toch maar de stoute schoenen aangetrokken om een nieuwe motor aan te schaffen. Sinds 1979 ben ik besmet met het “motor virus” en na veel merken; Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki en Harley Davidson, weer terug bij mijn eerste merk: Honda. Enthousiast gemaakt door het You tube kanaal van Noraly “Itchy Boots” en mijn beroep als professioneel mountainbiker ben ik voor de Honda CRF300L gegaan! Verkoper Dennis kon er nog een voor mij bemachtigen en na enkele maanden “wachten” kwam eind juni het verlossende bericht binnen dat de motor in Goes was gearriveerd. Zaterdag 2 juli was het zover, na een treinreis van een uur sta ik oog in oog met mijn CRF300L. Hij is nog mooier (en imposanter) dan op de foto! Na een korte en duidelijke uitleg van Dennis over het gebruik van de motor, vertrek ik met een brede glimlach op mijn gezicht vanaf de parkeerplaats van MotoPort Goes richting huis. Natuurlijk niet gelijk de snelweg op, maar lekker cruisen via binnendoor weggetjes van Zeeland. Een heerlijke dag, perfecte aflevering en sublieme “nieuwe” motorervaring.

• Ervaring met: Motoren

altijd netjes en goed geholpen

Regenbroek nodig en handschoenen. Met hulp zo gevonden en gekocht! :-) Motoport blijft gewoon een leuke zaak om ook zomaar even binnen te stappen.

Top motorzaak!

Super geholpen door vriendelijke medewerkers. Alle afspraken worden netjes nagekomen en de winkel en showroom zien er ook erg verzorgd uit.

super

Gisteren per mail gereageerd op een motor (die ik met de Paasshow al had gezien), direct daarna met Dennis afgesproken om vanmorgen om half negen te komen kijken, zo gezegd zo gedaan. Was liefde op het eerste gezicht (met de motor). Dus de deal was snel beklonken. Ging allemaal heel relaxed en professioneel. Ook het uitzoeken van een bijbehorende broek en jas. Top ervaring!

Veel keus.

Prijs kwaliteit verhouding is goed.

• Deskundigheid N.v.t.

Mooie aanbieding motorbroek.

Professioneel en snel

Prima geholpen.

• Ervaring met: N.v.t.

Goed netjes geholpen en een duidelijke uitleg over de lopende acties.

Goed netjes geholpen en een duidelijke uitleg over de lopende acties.

Goede en klantgerichte service

Kleine onderhouds beurt gehad. Vriendelijk geholpen en volgens afspraak alles afgehandeld.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Hele goede service

Een nieuwe Triumph Tiger Sport 660 gekocht en alles keurig en zoals afgesproken afgehandeld. Leuke verrassing was dat de motor volgetankt was (heb ik nog niet voorgehad bij een nieuwe wagen). Zeer vriendelijke medewerkers en het is geen straf om 1u te wachten op je eerste onderhoud in de mooie showroom. Het eerste onderhoud hebben ze ook snel kunnen inplannen zodat ik zonder zorgen een circuitdag op m'n nieuwe scheurijzer kon doen.

Zeer prettig geholpen.

Mooie motorzaak en prettige sfeer. Ik ben uitstekend geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe motor.

Goede servicegerichte vakmensen

Heel netjes behandeld, ze hebben in duidelijke taal antwoord gegeven op mijn gestelde vragen en bij de aankoop hebben ze me ook netjes uitgelegd wat de extra opties waren, zonder deze aan mij "op te dringen". Bovendien was ook de koffie erg goed

Mooie zaak.

Zeer netjes geholpen door Dennis de Haan. Correct en vakkundig. De motor terugreis van Goes naar Lochem verliep goed. Even wennen aan de Harley ( de vorige was een BMW) maar deze bevalt goed.

• Ervaring met: Motoren

In de gehele locatie Goes zeer goede service

Niet zolang geleden een motor gekocht maar stond in Schotland met kapotte accu. Na nood reparatie in Schotland bij terug komst door Motoport Goes de juiste accu latten plaatsen. Omdat ik de motor kort geleden aangeschaft had werden er geen kosten door berekent.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Super aardig, behulpzaam, cijfer 10 is niet genoeg

Gewoon heel goed

• Ervaring met: Accessoires

vriendelijk en kundig

Het heeft even geduurd voordat we de scooter hadden, maar met de hulp van Erik is het toch nog gelukt. We hebben dan wel niet de scooter die we eerst wilde hebben, maar deze is ook mooi, misschien wel mooier.

• Ervaring met: Motoren

Bij motorsport Goes voel je je thuis

Tot nu toe altijd positieve ervaringen bij een vriendelijk en behulpzaam team

Geduldig, oprecht en ongedwongen

Zie bovenstaande

• Ervaring met: Helmen

Een hele mooie Motor zaak

Vriendelijk personeel en goed begeleid in de aankoop van onze motor

Goede personeel

Werd vriendelijk ontvangen, snel geholpen, personeel weet veel en hielp heel goed met het keizen van mijn eerste helm.

Nobelweg 4

4462GK Goes

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.