perfect

Je kunt op je gemak even rondkijken zonder dat er gelijk iemand naar je toekomt en een zeer uitgebreide sortering

Fijne winkel

Ik ben er goed geholpen en ben weggegaan met waar ik voor kwam met een goede uitleg.

• Afspraken nakomen N.v.t.
  • Ervaring met: Helmen

Je wordt snel en vriendelijk geholpen met aanbieding van kopje koffie!

Bij binnenkomst wordt je als snel geholpen en ze zijn erg vriendelijk. Ik kocht een motorscooter en alle vragen worden beantwoord. Ook de winkel erg netjes en er hangt een fijne sfeer! Kortom een bezoekje bij MotoPort is een gezellige onderneming.

Doen wat ze beloven!

Ook bij drukte neemt men de tijd voor je vragen en daarnaast heeft men verstand van zaken. Goed advies gekregen met de aanschaf van een Osco kettingsmeersysteen en dit werd vakkundig gemonteerd.

Vriendelijke mensen, behulpzaam, vakkundig

Prettige omgeving, kon rustig rondkijken

van A tot Z een 10+

niemand chagrijnig, alles staat of ligt er netjes en geordend bij. Goede uitleg, maakt niet uit waar je vraag over gaat, vakkundig personeel op iedere afdeling, en die ook samen kunnen werken.

• Ervaring met: Accessoires

Goede service en prima afhandeling van mijn bemerking

Werkzaamheden uitgevoerd conform afspraak en verwachting. Een rafeltje over de prijs van een onderdeel is prima opgelost. En niet te vergeten: ik kreeg een uitstekende Corona-proof werkplek - mét koffie - toebedeeld om gedurende de werkzaamheden mijn tijd zakelijk (laptop, Wifi, rust) prima te gebruiken.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Een motorzaak zoals deze zou moeten zijn

Gebeld voor bezichtiging van een gebruikte motor. Netjes te woord gestaan en een afspraak gemaakt. Ontvangst zeer goed, proefrit geen probleem. Nemen alle tijd voor je. Hierop besloten om de motor te kopen. De motor binnen een week mogen ophalen en deze was perfect gepoetst en in orde gemaakt. Zelfs de achterband is vervangen omdat tijdens de aflevercontrole er een reparatieprop was ontdekt in de achterband. Dat is echt klasse! Al met al zeer tevreden over Motoport Goes!

• Ervaring met: Motoren

Altijd snel en doeltreffend geholpen. Vriendelijk personeel en altijd een kopje koffie !

Sterk klantgericht, plezierig vriendelijk

Wordt goed geluisterd. Altijd gezocht naar oplossingen. Fijne inspirerende motor toko

Formidable

Fantastisch

• Ervaring met: Accessoires

Super nette zaak, winkelmedewerkster heeft ons super goed geholpen.

we zijn super goed geholpen door de verkoopster. Ze hebben steeds meer, en leukere dingen voor de vrouwelijke motorrijdster. Heel blij mee!!!

• Ervaring met: Motorkleding

Super goede dealer die je niet teleurstel.

Onlangs problemen gehad met het goed laten communiceren van helm,Navi,telefoon,muziek en motorfiets. Mocht gewoon langskomen en is gratis opgelost. Thanks MPG.

• Ervaring met: Motoren

Prima bedrijf, vriendelijk en bekwaam.

Prima geholpen met de schade aan mijn MP3

Fijne Zaak

Prima geholpen bij mijn Harley Crossbones, één en al vriendelijkheid bij MotoPort Goes en zeer goed geholpen door Erik!

personeel vriendelijk

goede service en personeel vriendelijk top

Werd meteen geholpen

Foutmelding op het dashboard van mijn BMW, Ik kon meteen komen en werd direct geholpen.

• Ervaring met: Motoren

De dames boven hebben ons goed geholpen

Mooie ruime winkel die altijd corona proef is Snap alleen niet dat het verkoop team beneden geen uitleg gaf over de kaas versys

• Ervaring met: Motorkleding

Snelle hulp bij lekke band

Om 1300uur gebeld met een schroef in mijn achterband, om 1615uur op weg naar huis met een nieuwe set banden. Op zaterdagmiddag! Goed geregeld, goed advies, leuke gesprekjes, ontspannen sfeer. Tot de volgende keer!

• Ervaring met: Motoren

Uitstekende zaak met prima survice

Gisteren mijn nieuwe motor opgehaald (BMWR1250RT). Deze stond glimmend klaar bij aankomst. Goede uitleg gehad van alle nieuwe snufjes die er op zitten.

fantastisch

altijd leuk om bij motoport te zijn

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Perfecte begeleiding in aankoop van een helm

Deskundig en alle tijd voor onze aankopen

• Ervaring met: Helmen

Zoals altijd weer tevreden

Onderhoudsbeurt aan de BMW laten uitvoeren, zoals altijd weer tevreden.

tevreden klant

Super goed geholpen, in het verleden diverse proefritten gemaakt zonder enige verplichting, uiteindelijk droom motor gekocht. zeer fijn geholpen en goede communicatie.

top service

mijn motor reed fantastisch voor de onderhoudsbeurt, na de onderhoud beurt reed hij nog steeds fantastisch en ook weer mooi gepoetst mee gekregen.

Nobelweg 4

4462GK Goes

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.