Teleurstellende service.

Na een afspraak gemaakt te hebben voor een bezichtiging van twee motoren, waarvan één een nieuw exemplaar niet fijn geholpen. Na de bezichtiging van de eerste motor wilde ik graag een proefrit maken om te bekijken of dit type motor mij zou bevallen. Ik kreeg de indruk dat ik eerst de motor moest kopen of er heel erg zeker van moest zijn hem te willen gaan kopen. Tevens was een ander argument dat de motor weer opnieuw gepoetst zou moeten worden. Toen ik om de andere motor vroeg zou de verkoper eerst een andere klant helpen met de aflevering van een motor en zou daarna bij mij terugkomen terwijl de andere verkopers allemaal koffie aan het drinken waren. Na zeker een half uur gewacht te hebben en kleding te hebben gekocht bij jullie in de winkel was er nog steeds geen verkoper naar mij toe gekomen. Na een eerdere mindere evaring bij deze winkel en mindere ervaringen van kennisen ben ik niet meer van plan om hier mijn nieuwe motor te bestellen of occasion motor te kopen.

• Ervaring met: Motoren

Nieuwe shoei helm gekocht, goede communicatie vooraf, en goed advies en service. Concurrerende prijs. Stefan

• Ervaring met: Helmen

Deskundige uitleg door een vriendelijke jongeman

Proefrit gepland, korte maar duidelijke uitleg. Motor beviel, gekocht en kon de motor 2 weken later ophalen.

Alles gaat zoals afgesproken

Ik had afspraak gemaakt voor 20maart ik was op typ en werd vriendelijk ontvangen er werd koffie aan geboden en werd gebeld toen hij klaar was

• Ervaring met: Motoren

Geweldig geholpen zoals altijd.

• Ervaring met: Motoren

Een prima bedrijf en een mooie collectie

Afspraak gemaakt. Mooi op tijd . Netjes geholpen . En goed geslaagd . Dus ook een tevreden klant

• Ervaring met: Helmen

Goede service, snel geholpen.

Afspraak snel gemaakt. Motor werd grondig nagezien, gemaakt afspraken werden perfect nagekomen. Motor rijd weer als nieuw. Vriendelijke en snelle service.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Perfect!

Gebeld voor een spoedbezoek i.v.m. rijles. Moest het liefst gelijk laarzen aanschaffen. Gelukkig was er tijd en ruimte om dit te realiseren. Weg gegaan met een paar nieuwe laarzen en advies! Geweldig

Vriendelijkheid en behulpzaam voorop

Ik ben prima geholpen met mijn nieuwe helm. Helemaal blij mee ....

• Ervaring met: Helmen

Motoport Goes , mooie zaak,ruime keuze en vriendelijke medewerkers !

Werden goed onthaald en correct geholpen door de verkoper bij aanschaf motorfiets.

Goed geholpen

• Ervaring met: Motorkleding

Verkoper had veel product kennis, erg goed geholpen!

Verkoper had veel product kennis, erg goed geholpen!

Positief

Vlotte afhandeling, correct beantwoorden van de mail.

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring met Motoport Goes. Hier een motor gekocht zelfs in Corona tijd. Netjes volgens de Veiligheidsvoorschriften. Daarnaast keurig deskundig geholpen en zoals het hoort netjes een proefrit kunnen maken. Overigens eerlijke en nette prijzen. Een motor wordt je geadviseerd en besproken op persoonlijke behoeftes. Ik zal hier zo weer een motor kopen in de toekomst!

• Ervaring met: Motoren

We zijn echt super geholpen in een hele mooi zaak!

Wat een mooie zaak! Ontzettend veel keus, we zijn geholpen door een enthousiaste verkoper met veel kennis over de producten. MotoPort Goes is echt een aanrader.

Top service

Vriendelijk personeel. Ik werd goed geholpen. Waar ik bij andere motor winkels niet voor kon slagen bij jullie gelukkig wel!

• Afspraken nakomen N.v.t.
  • Ervaring met: Motorkleding

Deskundig, no nonsense en to the point t!

Ik kom al sinds de begin jaren '80 bij De Regt, later MotoPort Goes. Mijn vader kwam al bij deze uitmuntende motorzaak toen ze nog op de hoek van de Stoofstraat in Goes gesitueerd waren. Of je nu om een nieuwe motor komt zoals ik eens deed, of je nu om onderdelen voor je Harley komt zoals ik nu doe, of dat je nu gewoon even komt buurten zoals ik ook vaak doe; je bent altijd welkom en een welgemeend hoi wordt er altijd geroepen. Recht door zee, geen gedoe, je weet waar je aan toe bent en náást kleding kun je er ook perfect terecht voor accesoires en leuke hebbedingetjes op motorgebied. Legendarisch waren de open dagen bij de Pasen waar het hele gezin welkom is. Zéér fijn geholpen altijd en uiterst betrouwbaar. De nieuwe zaak is uniek met alle dealerschappen, kortom, aanbevelenswaardig! Speciaal thanks voor Olaf, die met zijn kennis en advies eigenhandig diverse motorverbouw projecten voor mij en mijn sleutelvrienden compleet heeft gemaakt en eveneens respect voor opa, zoon en kleinzoon!

Goed vakkundig

Ik knap een oude kawa 6 cilinder op . Bij vragen of oplossingen wordt je echt eerlijk en goed geholpen

• Ervaring met: Onderdelen

Beste motor zaak van Nederland

Persoonlijke aandacht, goed advies, oplossingsgericht bij problemen. Zeer tevreden

• Ervaring met: Motoren

Ben zeer vakkundig geadviseerd en leuk ongedwongen geholpen zodat ik een goede keuze heb kunnen maken om perfect passende kleding te kunnen kopen

• Ervaring met: Motorkleding

Zowel bij de aankoop van mijn gs1200 en hulp bij mijn haperende tomtom uitstekende service. Vandaag goede voorlichting inzake intercom.

Super geholpen !

Ik kwam langs voor een motorbroek die voor de verschillende seizoenen kon dienen. De verkoper Steven heeft me hierin zeer goed begeleid en dus top geïnformeerd. Ik doe niet snel aan aanbevelen, maar voor Motoport Goes maak ik graag een uitzondering. Jullie zien me nog terug ! Vriendelijke groeten, Jeroen

altijd tevreden

eerlijk en open, vriendelijk en vakkundig

• Ervaring met: Scooters

Service kan niet beter of vriendelijker!

heel goed geholpen

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Nobelweg 4

4462GK Goes

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.