Prima geholpen: vriendelijk, behulpzaam, en ook uitleggen wat en waarom is geen probleem.
Goede uitleg en service, relaxte sfeer!
Perfecte service, altijd een lekker bakkie koffie tijdens het wachten
Gewoon supergoeie service je hoeft maar te bellen en ze helpen je zo snel als mogelijk , Mijn nr 1 voor service en onderhoud
Prettig geholpen
Prima service!
Kwam on een nieuw vizier voor mijn helm, werd goed geregeld en ter plekke voor mij verwisseld. Top
Goeie vriendelijke mensen Weten duidelijk waar ze mee bezig zijn
Een paar motorhandschoenen gekocht, veel keus, goed en vriendelijk geholpen.
netjes en vakkundig geholpen
prima geholpen door vriendelijke en deskundige medewerker
Goede uitleg over de vragen die ik had. Goed de tijd genomen tijdens passen.heb na 2 ritje al goede ervaring met helm goed comfort Ed.
top prima motorzaak
Gewoon goed
Klein onderhoud en nieuwe banden gemonteerd. Rijd weer perfect. Op tijd klaar. Vriendelijk personeel.
Wat een fantastische ervaring vandaag, super ontvangst, top personeel. Nw Goldwing is echt super, wat een geluid en souplesse, wel even wennen na 10 jaar Harley met name het sturen, deze rijd als op een rails. Kortom... alles top.
mensen die hun vak verstaan !
Snel zaken kunnen doen. Alles gelopen volgens afspraak.Eerste onderhoudsbeurt netjes en precies op afgesproken tijd uitgevoerd. Goed ontvangen met een kopje koffie. Snel weer op weg. Lof
Wij zijn bij de aankoop van onze eerste motoren netjes geholpen en geadviseerd. Zonder mooie verkoop praatjes of andere “push middelen” Dus het eerste contact met Motoport Goes is erg positief bevallen!
Prima leuke gezellige motorzaak en ze hebben ook leuke aanbiedingen met motorkleding.
Zojuist mijn eerste Harley opgehaald. Prima geholpen door Erik. Top.
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.