Ruime keuze aan kleding en de mensen zijn vriendelijk
Software gereset en alles werkt weer naar behoren
Ik ben een beginner in de motor wereld, en werd zeer goed geholpen en geïnformeerd. Dikke duim.
Ik ben goed te woord gestaan bij het kopen van mijn nieuwe BMW.
Geweldig hoe de verkoper Dennis daar met je meedenkt. Eerlijk open transparant en geen moment het idee dat er verkocht moet worden. Alle tijd voor uitleg, vragen en overdenkingen. Eerste rit zit er op met grote glimlach.
Samen met mijn vader na een proefrit onze motoren gekocht. Uitstekende deskundige voorlichting waar alle tijd voor genomen werd. Aflevering netjes en volgens gemaakte afspraken.
ik had een motor gezien op motoroccasion.nl en ben naar goes gereden. nog koud binnen en al gelijk lieflijk begroet door iedereen die ik zag. even een kijkje op begane grond gedaan. daarna aangesproken en gevraagd naar een desbetreffende advertentie.. eerst werd deze niet herkend. daarna viel het kwartje en al snel maaktje ik het alles betekende liefdesband dmv een proefrit met dit (voor mij) nieuwe paardje. yamaha xt660. ingepakt strik erom betaald en door.. ;) ;)
Netjes en enthousiast geholpen, keurige uiteenzetting van de mogelijkheden en opties. Prima meegedacht in welke accessoire het best bij de wensen past.
Wij hebben een vlekkeloze aankoop en levering gehad van de scooter.
Uitstekend, goede service en nakomen van de afspraken.
Het kopen van een motor is altijd een groot moment, en mijn recente ervaring bij MotoPort Goes was ronduit uitstekend. Vanaf het allereerste gesprek tot aan het moment van overdracht, de service en communicatie waren exemplarisch. Ik was geïnteresseerd in de Yamaha Ténéré 700 en overwoog mijn Honda CB500X in te ruilen. Wat me direct opviel, was de openheid en eerlijkheid van de dealer tijdens het hele proces. Ze gaven me een helder inzicht in hoe ze de waarde van mijn CB500X bepaalden en wat ik kon verwachten van de Ténéré 700. Wat ik vooral waardeerde, was hun geduld en begrip toen er een vakantie van enkele weken tussenkwam. Waar sommige dealers misschien zouden aandringen of pushen, respecteerde MotoPort Goes volledig mijn planning. Ze hielden het voertuig voor me vast en zorgden ervoor dat alle papieren gereed waren tegen de tijd dat ik terugkeerde. De communicatie was gedurende het hele proces consistent en duidelijk. Of het nu ging om het beantwoorden van vragen over de motor, het verduidelijken van inruilwaarden of het bespreken van financieringsopties, ik voelde me altijd geïnformeerd en gewaardeerd als klant. Ik kan met vertrouwen zeggen dat mijn ervaring bij MotoPort Goes een van de meest naadloze en stressvrije motoraankopen was die ik ooit heb gedaan. Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe motor en een dealer die waarde hecht aan duidelijke communicatie en geduld en goede service, raad ik MotoPort Goes ten zeerste aan.
Motor weggebracht voor beurt en nieuwe achterband. Leenmotor meegekregen. Zonder probleem m'n motor een dag eerder gebracht en een dag later opgehaald. Alleen aftanken van leenmotor was voldoende. Geen extra kosten. Leenmotor was trouwens zo goed als nieuw. Prima service.
Meedenkend, top
Just bought a new BMW R1250 RS , very nice reception and very detailed explanations of the adjustment need for my height thus I decided after a test drive to buy this wonderful motorbike.
Een onderhoudsboekje opgehaald, die 25 euro zou kosten, waar ik 61 euro voor moest neertellen. Achteraf had ik hem moeten laten liggen, voel me een beetje in de maling genomen. Het ligt niet aan de medewerker die mij hielp, hij deed z'n werk gewoon .
Het Motoport Goes team heeft zijn uiterste best gedaan om mijn motor afleverklaar te maken zodat ik hem gisterenavond op kon gaan halen . Hartelijk dank.
Als nieuwe klant trof ik goed bereikbare en vriendelijke verkoopmedewerkers die je op een persoonlijke en professionele wijze, zowel telefonisch, via e-mail als ter plekke, prima adviseren en verder helpen bij de aanschaf van een prachtige nieuwe bike! Ik hoop dat de service en onderhoud van hetzelfde niveau is!
Ik heb hier gisteren mijn BMW s1000 xr gekocht. Super vriendelijke mensen. Simon is echt een top verkoper en heeft me uitstekend geholpen en geassisteerd waar nodig was. Super snelle en goede service en een uitstekende motor.
Mooie grote showroom zeer vriendelijk personeel en heel goed geholpen
Motosport Goes, gigantische motorzaak met een grote verscheidenheid aan motoren. Ik was voorzichtig op zoek naar een Honda Pan European. Er stond daar een prachrig exemplaar met weinig kilometers. Een proefrit was snel gemaakt en de prima inruilprijs trok mij over de streep. Bij de aflevering werden de accessoires overgebouwd, zoals afgesproken. Rest alleen een specificatie van de beurt, dan zijn we volledig tevreden en blij net de service tot nu toe. Motosport Goed is een aanrader!
Vriendelijk, altijd in voor een dolletje, maar zeker serieus. Je wordt begrepen, en willen je helpen. Inruil was prima, en de aflevering van de nieuwe in 2 dagen ipv rdw voor 4-5 Altijd letten ze op details, en niet op of ze winst of iets te verkopen hebben. M.a.w. ze denken mee, en ik ga met een fijn gevoel naar huis.
Heel goed geholpen door de dame aan de balie. Goed advies gehad over SP Connect en een bandenreparatieset. Blij mee!
Goed geholpen met de keuze voor een andere motor, prettige manier van samenwerken en afwerken aankoop.
Gewoon goed zoals het hoort.
De verkoopster kwam zeer ervaren over en was heel behulpzaam.
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.