3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bij Koop niet goed geinformeerd.(abs) gebreken,rechterbuitenspiegel trilt en in stuur knapte er iets.Is bekend maar nog geen reaktie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na 25 jaar mijn oude Sabre (1983) omgeruild voor een bijna nieuwe Deauville van 16 jaar. Al 3500 heerlijke km's mee gereden in 2 maand en hoop er nog lang van te genieten. Voor het afleveren nemen ze de tijd maar dan weet je ook zeker dat het perfect voor elkaar is!

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goed heb een 2e hands motor gekocht en vanaf het begin zeer vriendelijke bediening gehad in alles

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb meerdere nieuwe motoren bij Motoport Hengelo gekocht altijd vriendelijk en netjes geholpen. Leuke zaak, leuke mensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Motor gekocht. Prima geholpen. Zeer klantvriendelijk, klantgericht en deskundig personeel. Afspraken worden nagekomen. Deskundig personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ruim voldoende tevreden, toch zie ik mogelijke verbeterpunten. Niet alle afspraken zijn nagekomen (niet teruggebeld over de speciale sleutel zoals afgesproken, voor het afstellen van de voorlamp moest ik meerdere keren terugkomen, uitleg nav koelvloeistof kon beter) verder: Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Ik ben graag klant van jullie. Wat jullie verkopen in de winkel vind ik volledig en goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie collectie motoren en goede service verlening bij alle bezoeken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Nadat ik banden besteld had, moest ik zelf contact zoeken met de vraag of deze al binnen waren en dat waren zal al even. Ik denk dat dit proactief gedaan moet worden en er dan ook een afspraak gemaakt kan worden. Klant moet er niet achteraan hoeven te bellen. Na montage bleek dat er iets niet goed was, het leek wel een hobbelpaard, gebeld en meteen werd er gezegd oké gaan we een nieuwe achterband bestellen, maar had niks gezegd over de achterband zelf. Na weer zelf bellen een afspraak gemaakt om te vervangen. Bij aankomst aangegeven en gevraag dis het wel de achterband? Ja dat was toch wel een goede vraag laten we dan maar eerst een proefrit maken. Na de proefrit was men toch van mening dat het de achterband was. Na montage weer proefrit, probleem niet weg, dan zit de hobbel toch in de voorband. Motor laten staan andere mee want het was a zes uur, geen probleem. De dag erna is de voor band vervangen probleem opgelost. Een paar dingen. - Klanten die bestellen aangeven wanneer ze iets kunnen verwachten. - Klanten pro actief bellen dat het binnen is en dan direct een afspraak maken. - Als er een probleem is wil men dat oplossen en dat is prima, maar eerst analyseren is misschien toch beter, scheelt uiteindelijk extra kosten en komt beter over. Tip: kijk eens naar de prijzen van accessoires en andere delen op internet en pas daar het prijsbeleid op aan. Het mag iets duurder zijn als daar ook wat extra service tegenover staat.

• Ervaring met: Overige

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne winkel, weten waar ze over praten. De service is goed. Vindt het wel jammer dat ze niet onthouden hebben dat ik een Kawasaki ninja 300 heb gekocht i.p.v. de z300

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen