Buitengewoon vriendelijke mensen, waarbij de verkoper rustig en eerlijk is. Technische zaken laat hij over aan de werkplaats. Leuke koffiecorner en iemand die de hele dag door de zaak loopt om het mensen naar de zin te maken en ze de weg te wijzen. Zouden meer motorzaken moeten doen. Ook mijn maatje Fred was daar zeer over te spreken. Jammer dat jullie zo ver weg zitten ander zouden we zeker met regelmaat eens bij jullie komen buurten.
Bedankt Ron voor je mooie woorden. Veel plezier van je FJR1300!
Ik ben langs geweest voor het aanschaffen van mijn eerste motor met alle onderdelen. Ze geven uitgebreid informatie en advies. Niet alleen over de motor maar ook over leuke weetjes en tips voor meer plezier bij het rijden. Hierdoor een geweldig motor aangeschaft die met enorm bevalt. Bleek één klein dingetje te zijn wat nog niet helemaal goed werkte. Hierover gelijk gebelt en ik kon meteen langskomen om dit te laten verhelpen. Personeel is enthousiast, behulpzaam en gezellig. Zeker een aanrader om langs te gaan.
Fijn dat je tevreden bent met ons. We hebben je graag geholpen :-) Kom gerust langs voor een bakkie en veel plezier van je Suzuki GSF650SA! Veilige kilometers gewenst van ons allemaal.
Fijn bedrijf en super blij met mijn nieuwe Yamaha mt-07!
Dankjewel Gerjanne, volgende week goed weer voorspelt, je moet er dan maar eens op uit met je nieuwe aanwinst :-) Veel plezier en veilige kilometers gewenst van de hele crew van MotoPort Hengelo!
Top dankjewel. Veel veilige kilometers gewenst op je SV650 Scrambler!
Kort maar krachtig, top!
ben zeer tevreden over alle service
Dankje Gert!
Goede ervaring gehad bij aankoop motorfiets. Snelle levering, netjes afgetankt, accesoires gemonteerd, klokje zelfs op juiste tijd ingesteld. Alles prima.
Dankjewel Arduin, veel plezier van je YZF-R3!
Prima geholpen bij de aanschaf van een nieuwe motor en inruil van een oude. Met name de mogelijkheid om het zadel met dat van een andere motor te kunnen omruilen vanwege de kleur en het kunnen bestellen en laten monteren van accessoires die de winkel en de fabrikant zelf niet leveren, droegen bij aan de positieve ervaring.
Bedankt Mark voor de nette review. Jammer dat we bij aflevering van een nieuwe Indian verzuimen de tank vol te gooien ;-) Kleine tegemoetkoming: een waardebon t.w.v. €20 ligt bij Mark van de werkplaats klaar voor je. Verder bedankt voor de mooie woorden :-))
Bedankt Tjerk! Veel plezier van je V-Strom :-)
Erg fijn geholpen en ging ook lekker snel.
Top Leen! Veel veilige kilometers gewenst van de hele crew ;-)
Nice!
Dankje Paul. Veel plezier van die ubergave Kawasaki Z1000 Barracuda :-)
Top!
Snel en goed geholpen!
Dankjewel Wyan. Nogmaals veel plezier van je stoere T-Max!
Motorband op velg gebracht, bandenwissel moest uitgevoerd worden. Resultaat: verbogen velg (naar de buitenkant) en op meerdere plekken beschadigingen zichtbaar! Motorport voelt zich niet aansprakelijk terwijl de velg schadevrij is afgegeven. Wij komen er nooit weer!!
Vervelend dat je schade aan je velg hebt, echter wij kunnen daar niets aan doen. Het is technisch onmogelijk om een velg te verbuigen bij het monteren van een band. Met een bandenapparaat krijg je een velg niet krom gedrukt. Dat zullen al onze motorcollega’s kunnen beamen. Het is de monteur opgevallen dat de deuk erin zat. Dat we verzuimd hebben dit op voorhand bij je te melden is ons aan te rekenen. Dit zullen wij in de toekomst anders gaan doen. Wat betreft je opmerking over service. Je komt met een losse velg en een losse band (elders gekocht) bij ons. Servicegericht als wij zijn, monteren we deze toch voor je. We hebben zelfs zaterdagavond na sluitingstijd nog even op je gewacht, zodat je de velg met band kon ophalen en je het weekend nog kon motorrijden. Volgens mij is dat zo slecht nog niet….
Prettige manier van zaken doen met Goos en Rob van Motoport Hengelo. Ook garantie geval van een zwakke accu werd direct netjes opgelost door een nieuwe op te sturen. Jammer dat het zo ver weg is anders zou ik zeker vaker langs gaan.
Bedankt Stan. Veel plezier van je Worldcrosser en veel veilige kilometers van de hele crew!
Eerst telefooncontact met rob was meteen prima, ik had wat vragen over een moter die op hun site stond. Oprecht geïnteresseerd in mij en liep onder het telefoongesprek naar de motor om nog wat vragen te beantwoorden van mij. Volgende dag vanuit Friesland naar Hengelo en ik had voor 9.00 al de eerste bak koffie op “heerlijk !!” Motor stond al klaar en ik had nog geen motorkleding maar die kon ik wel even lenen voor de proefrit, top!! Voor dat ik het wist had hij voor mijn proefrit al de navigatie geplaatst voor een leuke route in en om Hengelo van ongeveer 20 minuten, ik was blij verrast met de navigatie anders was ik als Fries natuurlijk de weg kwijtgeraakt😂 Nu kon ik mij lekker focussen op mijn rit. Na de rit weer lekker aan de koffie en achter op het pleintje met wat motormuizen gezellig babbelen als beginnende bestuurder van een moter, gewoon lekker gezellig zo’n dag, al met al perfect gelopen die dag ondanks dat ik een relatief goedkope motor heb gekocht optimale aandacht voor de klant gr: Albert schootstra uit Friesland
Bedankt Albert voor je mooie woorden. Spreek je gauw weer bij aflevering van je stoere Honda. Vooruit wensen wij je veel fijne tourkilometers op je CB600S, namens de hele crew van Motoport Hengeloooo ;-)
Perfect advies van deskundige en zeer klantvriendelijke medewerkers. Algehele indruk is er één van zorg voor de klant. Uitgebreide uitleg. Motor perfect en met zorg afgeleverd.
Dankjewel familie Nijhof. Fijne vakantie en veel plezier van jullie nieuwe Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer!
Alles keurig geregeld, goed deskundig personeel met een persoonlijke benadering. Zal hier zo wie zo mijn volgende motor weer gaan aanschaffen.
Dankjewel Edwin voor het vertrouwen!
Dankjewel!
Kwam kijken voor een zilvergrijze Suzuki Vstrom maar werd geattendeerd op een pareltje dat net binnengekomen was. Jaja denk je dan, verkooppraatjes. Niets is minder waar. Er bleek een black rhino te staan uit 2011 met minder dan 6000 km. Buitenkansje heb ik genomen natuurlijk.
Sebastiaan veel plezier op je Strom. Dat je veel veilige kilometers mag maken op jouw pareltje ;-)
Klant vriendelijk correct in de omgang en goede service.
Bedankt Peter voor de nette review!
Alles is super geregeld en afgehandeld.
Dankjewel Arno, veel veilige kilometers gewenst op je Tracer 900 GT!
Top service
Dankjewel Monique. Veel plezier van je Z900 en veilige kilometers toegewenst!
Motorscooter aangeschaft bij Motorport Hengelo. Aflevering zeer relaxed en helder. Terug reis naar huis was zeer nat en winderig motorscooter rijd perfect. Top gedaan mannen !!!
Bedankt Chris! Veel plezier van je Yamaha :-)