Vriendelijke behulpzame medewerkers. Geen probleem om een 2e proefrit te maken. Nemen de tijd voor je en geven je een duidelijke begrijpbare uitleg.
Dank voor de nette beoordeling, veel plezier van de DL650:-) Fijne kilometers gewenst van het hele team!
Dankjewel Tim :-) Al geslaagd voor die tanktas? Have fun met je Z800!
Dankjewel Leonie :-) Veel plezier van je stoere Transalp!
Ik was op zoek naar een tourmotor om samen te rijden. Ik werd uitstekend geadviseerd en de proefrit was ook snel en goed geregeld. Echter bij aflevering bleek al na 100 meter dat er iets kapot was en nu na enkele weken toch wat mankementen waar ze me op hadden kunnen wijzen. Zeker gezien hun expertise met dit type motor. Als ze de motor even gecheckt hadden en wat meer proactief advies had ik een hoger cijfer gegeven. Mijn aanbeveling overwegend positief.
Fijn dat het advies naar wens is geweest en dat je aanbeveling overwegend positief is! Jammer dat de accu het opgaf en dat het stuurslot niet soepel werkt. Zoals telefonisch afgesproken gaan wij voor jou een nieuwe accu monteren als deze kapot blijkt te zijn en checken wij de werking van het contactslot, zodat je de volgende keer de motor gewoon op het contactslot kunt zetten. Je opbouwende kritiek is voor ons een kans om het in de toekomst beter te doen. Dankjewel voor deze beoordeling en je opmerkingen!
Toppers!
Fijn dat alles naar wens is :-) Veel plezier met je nieuwe aanschaf!
Zeer klantvriendelijk, en professioneel geholpen, en goed geadviseerd.
Gerard bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat alles naar wens is :-)
Zeer klantvriendelijk, en professioneel geholpen, en goed geadviseerd.
Goede service. Helaas wel een lege tank tot op de bodem terwijl mij verteld was dat deze zou worden afgetankt: ''rijklaar''.
Jammer dat u niet helemaal tevreden bent. Toch een vorm van miscommunicatie vermoed ik. U heeft uw motorfiets rijklaar gekocht zoals deze in onze showroom staat. U heeft geen 'pakket' bijgekocht. Rijklaar houdt in dat wij de motorfiets hebben gecontroleerd op alle veiligheidspunten, en dat u er veilig mee de weg op kunt. Zonder aanschaf van een uitgebreider pakket krijgt u 'standaard' van ons het Safe-pakket: - een gewassen en gepoetste motorfiets - banden zoals gezien - brandstof zoals gezien - safecheck (controle op alle veiligheidspunten) - 3 maanden garantie - de tenaamstelling Deze informatie hangt middels een flyer aan elke gebruikte motorfiets in onze showroom, en komt eigenlijk altijd in een verkoopgesprek te sprake. Wellicht deze keer niet? Excuus voor het feit dat we daar dan niet duidelijk genoeg over zijn geweest. Desalniettemin wens ik u veel plezier van uw nieuwe aankoop en we zien u graag terug bij MotoPort Hengelo!
Erwin bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat alles naar wens is. :-)
Altijd alles perfect!!
Thnx Erik!
Bedankt Vincent!
Prettige zaak om een motor aan te schaffen dan wel in te ruilen.
Dank Ad voor je mooie beoordeling!
Motoport Hengelo is een prettig en gastvrij bedrijf met veel aandacht voor de persoonlijke wensen van de klant. Telefonisch goed en snel bereikbaar. Ben er zeer tevreden over.Mijn nieuwe Kawasaki Z 900 is top!! met vriendelijke groet, Frits W.H. Lubbers
Frits bedankt voor deze mooie woorden. Ik zie je graag opnieuw in onze showroom, ook voor een verse bak koffie. Veel plezier van je Z900!
Thnx Quentin!
Zeer goede ervaringen
Bedankt voor de beoordeling Peter!
Bedankt Martin!
Prettig zaken doen. Erg vriendelijk, klantgericht en deskundig.
Bedankt Marinus, fijn geluid! Geniet van je Scout Bobber!
Dankuwel! Veel plezier van de MT-07 :-)
Vriendelijk personeel. Ondanks de drukte Word toch de tijd genomen voor je om je van dienst te kunnen zijn. Reparatie nog worden afgehandeld op garantie die desondanks eigenlijk niet op een zaterdag normaal word gedaan toch desondanks ingepland is. Top
Altijd fijn die positieve ervaringen! Dank voor de mooie beoordeling :-)
Heel fijn geholpen met de aanschaf van een schitterende zijspan combinatie Vriendelijk personeel en goede service Goos, Rob Bedankt
Ysbrand bedankt! De crew van MotoPort Hengelo wenst je veel veilige kilometers toe :-)
Mijn Difi regenbroek van zeker drie jaar oud, dus al lang buiten de garantie, had een loslatende binnencoating. Ontdekt ergens op reis in Roemeniƫ. Broek toch maar mee teruggenomen om eens aan Motoport Hengelo te laten zien. En zomaar een nieuwe gekregen, coulance. Heel erg goed, dat is nog eens service en klantenbinding. Dank en complimenten aan team van Motoport Hengelo !
Bedankt voor het delen van je positieve ervaringen met ons!
Prettige motorzaak, goeie koffie en afspraak is afspraak!
Bedankt Ron, veel plezier van je Chief Vintage!
Bedankt Tonnie, veilige kilometers gewenst op de MT-07 van de hele crew van MotoPort Hengelo!
In eerste instantie kwam ik alleen kijken naar motoren, maar al snel kwam Rob mij helpen. Hij heeft mijn motor getaxeerd en (inruil) opties voorgelegd voor de aanschaf van een Suzuki GSX650FA. Op dingen waar Rob het antwoord niet wist, kon hij mensen bereiken die dat wel konden. Zo konden we goed afspraken maken en was de motor zo aangeschaft.
Dankjewel Dylan. Zo is het toch gelukt om, na navraag bij Suzuki, een middenbok te monteren op je GSX. Als jouw sliders binnen zijn, neem ik contact met je op! Groet Rob
Deskundig advies en goede begeleiding bij de aanschaf van de motor. Vanaf het eerste moment tot en met de aflevering goed geholpen. Ook vragen etc. na de aflevering waren geen probleem. Super!!
Fijn Ine dat je tevreden bent! Een Honda met DCT in het rood, prachtig! De crew van MotoPort hoopt dat je veel plezier mag beleven aan je nieuwe aanwinst. Voor nazorg zijn wij zeker beschikbaar, ook je motor halen we op als hij het niet meer doet. Denk je de volgende keer wel aan de killswitch ;-)