Helm helemaal perfect op maat gemaakt.
Prettig te woord gestaan. Goed advies. Goede onderhoudsbeurt. Zo hoort het. Graag tot een volgende keer.
goede personeel zeer vriendelijk en behulpzaam ga hier vake heen mvg joop
Keurig netjes werk afgeleverd. Uitgelegd hoe het werkte.Top servers.
Ben prima geholpen met de aanschaf van een nieuwe NOLAN-systeemhelm. Hiervoor paar keer bij Motoport geweest. Gepast en vergeleken met ander merk helm. Keus is op de NOLAN gevallen ivm pasvorm, kleurstelling en ook zeker niet onbelangrijk de prijsstelling. Juiste maat in gewenste kleur was niet op voorraad. Tom heeft voor mij direkt geïnformeerd bij de importeur. Daarna voor mij besteld. Supersnelle levering. Klasse !! Reeds vele zaken bij Motoport Leek aangeschaft.
Weet je eindelijk wat voor motor je wil, staat de mooiste aan de andere kant van Nederland! Na een telefoontje word je het eens over de prijs, krijg je allemaal foto's toegestuurd, echt iets om blij van te worden. Door de afstand ben je een dag onderweg maar het was de moeite waard. Je wordt netjes ontvangen met koffie en koek, afspraken worden nagekomen en je krijgt ook nog een cadeautje wat je niet verwacht, echt leuk. En als je thuis erachter komt dat er toch nog iets is, dan word het meteen opgelost, super service.
Nadat ik mijn nieuwe schuberth op de motorbeurs had gekocht, bleek na een paar ritten dat de helm ging drukken op mijn oren en voorhoofd. gebeld met motoport Leek die niet moeilijk deden en de helm terug namen en een nieuwe een maat groter op stuurde. helemaal top bedankt daarvoor.
weer prima service
mijn ervaring bij Motoport Leek is goed,de mensen geven je goed advies,nemen ook de tijd voor je,
Geen "bla bla" verhaal, maar medewerker kon exact vertellen wat de verschillen waren tussen de diverse typen van de Schubert helmen. Zeer goede bruikbare informatie. Maakte onze keuze inderdaad een stuk gemakkelijker!
er straalt altruïsme uit zodra je binnenkomt, zelfs per telefoon wordt er goed geluisterd, prima zaak
Kom er altijd met plezier
Fijn personeel, weet wat de klant wil. Prettige sfeer.
Ik had het ophalen afgesproken om 10.00 uur. De chauffeur had 11.00 uur op zijn orderformulier staan. ik had hem derhalve bijna gemist. Ik zat op hete kolen ivm een andere afspraak. Ik was ook niet op de hoogte van het feit dat ik de motor langere tijd kwijt was. op de werkplaats was men daar ook niet duidelijk over. Verder tevreden. hij ziet er weer als nieuw uit!
Moest middenbok onder de motor gemonteerd hebben. Werd snel geregeld. En de koffie is uitstekend!
Mijn op de Motorbeurs gekochte broek bleek bij thuiskomst en proefzitten toch iets te klein. Ik kon deze in de winkel ruilen voor een andere. De verkoopster gaf heel goed advies. Ze wist waar ze over praatte, je kon merken dat ze veel ervaring had en over goede productkennis beschikte. De kleding-afdeling is zeer ruim gesorteerd. Het is, ondanks de afstand, zeker de moeite waard om vanuit Hoorn in Leek te gaan shoppen. Echt een aanrader. Tot de volgende keer MotoPort Leek!
Vriendelijke ontvangst en goede uitleg over verrichte werkzaamheden.
Kadobon besteld uitermate correct en vriendelijk te woord gestaan door Roelof Eding.
Afspraak is afspraak en altijd duidelijk zowel bij verkoop als werkplaats! 👍👍👍
Zie hierboven.
Prima shop
Men laat je lekker rondsneupen en komen je zonder opdringen van expertise van de producten voorzien!!
Een motor jeans gekocht. Goed advies. En heel vriendelijk personeel
Op dinsdag 26-11-2019 heb ik een nieuwe Nolan helm gekocht, hij was vrij prijzig € 430,= euro maar ik werd wel goed geholpen, wel vind ik het bijzonder jammer dat ik er niet op gewezen ben dat het vrijdag en zaterdag black vrijdag is en dat de helm dan zonder b.t.w. zou zijn geweest, maar verder prima. Groeten Klaas Boonstra.
Zernikelaan 6 a
9351VA Leek
Verken onze uitgebreide showroom vol nieuwe en zorgvuldig geselecteerde gebruikte motoren en scooters. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden naar de perfecte keuze die bij jouw stijl en budget past. Daarnaast bieden we volledig onderhoud aan jouw motor en beschikken we over een uitgebreide kledingafdeling, waar je alles vindt wat je nodig hebt voor een optimale rijervaring.
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.