Vriendelijk, goede uitleg en een nette zaak.

• Ervaring met: Motoren

Super. En eerlijke service.

Altijd uitstekend en vriendelijke behandeling. Super service nadat mijn laarzen lek bleken. En ze vanuit de fabrikant niet meer leverbaar waren. Tom toch gezorgt dat hij ze bij een collega elders weer voor mij heeft kunnen bestellen. Ik super blij mijn stoere motorlaarzen weer te hebben. Met veel dank aan Tom:-)

• Ervaring met: Motorkleding

Mooi vlot nieuw pak voor mijn dochter gekocht.

goede service en behulpzaam

koelvest gekocht gelijk gevuld en getest en klaar voor gebruik

Deskundig en vriendelijk advies

De afspraak met een Personal Assistant startte zoals gewenst: op het afgesproken tijdstip hingen al diverse motorpakken in mijn maat klaar om te passen en te vergelijken. Goede uitleg ontvangen en mogelijkheden zijn uitgelegd. Meerdere uren besteed en naar huis met nieuwe motorjas en broek, laarzen en handschoenen.

• Ervaring met: Motorkleding

Het was altijd goed, en het is nog goed.

Geen Klachten.

• Ervaring met: Motorkleding

het personeel is als een familie

gewoon top blijf zoals jullie zijn en geniet

• Ervaring met: Onderdelen

Ik kon snel terecht en ook de reparatie van de motor ging sneller dan verwacht. De prijs viel lager uit dan van tevoren geschat en de service was prima!

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Vriendelijk, kennis van zaken.

Goed meegedacht met het zoeken naar de juiste Wild Ass kussen voor mijn motor. Loopt mee naar buiten om te kijken en informeren. Uitstekend!

• Ervaring met: Accessoires

Goed en snel geholpen. Vriendelijk en gastvrij

• Ervaring met: Onderdelen

goede service en vriendelijke mensen

ik heb de motor bij motoport gekocht en laat daar ook mijn onderhoud uitvoeren ik word daar altijd vlot geholpen en de koffie staat altijd klaar evenals een vriendelijke babbel met de mensen daar.

• Ervaring met: Motoren

Ben in alle opzichten zeer tevreden huiswaarts gegaan na bezoek aan MotoPort Leek.

Al weer een tijd geleden dat ik een motorpak kocht bij MotoPort Leek. Is inmiddels versleten. Ben bij een aantal andere motorzaken geweest, maar uiteindelijk weer naar MotoPort Leek gegaan. Bezoek was zeer geslaagd. Betekent dat ik een volgende keer niet elders ga zoeken, maar dus rechtstreeks naar MotoPort Leek ga.

Geweldige service!

Goede ervaring gehad met Motoport Leek! Hier mijn eerste motor aangeschaft voor mijn vakantie! Na de aanschaf ging ik 3 weken op vakantie en dit was gelukkig geen probleem. Afleverbeurtje erbij genomen dit was ook netjes uitgevoerd met een volle tank! Het is dat het 220km rijden is voor mij anders zou ik nog eens wat vaker langs komen! Bedankt hiervoor.

Super fijne service

Bijzonder fijn geholpen! Ondanks dat de garantie bijna was vervallen, toch de motor jas in zijn geheel vergoed.

• Ervaring met: Motorkleding

Helaas was er iets mis met mijn helm gekocht bij Motoport Leek in December 2017. Motoport Leek loste dit ter plekke op door alle onderdelen te vervangen onder garantie en mij de helm meteen weer mee te gven. De helm is weer als nieuw. Compliment. Zo horen alle zaken met garantie gevallen om te gaan.

• Ervaring met: Helmen

Goed advies, goeie hulp!

Supergeschikt geholpen! Heel fijn om zo te winkelen.

Goede service, klantvriendelijk

• Ervaring met: Helmen

Vriendelijk personeel en snelle hulp

Goed snelle geholpen. Na aanleiding van wat ik zocht meteen de goeie kant op verwezen.

• Ervaring met: Motorkleding

Vriendelijk, behulpzaak en kennis van zaken

Van de aanschaf van mijn eerste helm tot het halen van onderdelen. Van het kopen van accessoires tot het laten afhandelen van een schade geval. Motoport Leek is een vertrouwd en een goed adres voor de motorrijder.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Dit weekend een Suzuki V-strom gehuurd. Alles perfect voor elkaar via Motoport en puur genieten met zo'n heerlijke motor. Kan iedereen met een motorrijbewijs en geen motor aanraden deze hier te huren.

Goed geholpen

Goed en vakkundig geholpen

• Ervaring met: Motorkleding

Uitstekende service door altijd vriendelijk personeel

Uitstekende service door altijd vriendelijk personeel. Men neemt de tijd om de klant te horen, en daarmee aan de wensen te voldoen; top!

• Ervaring met: Motoren

Zoals van ouds, geweldige service.

Zoals van ouds, geweldige service. Kom hier al tientallen jaren voor motorkleding. Grootste assortiment in noord Nederland.

• Ervaring met: Motorkleding

Uitstekend geholpen door uw kledingadviseur

Prima geholpen met de aanschaf van verwarmde handschoenen

Super service!

Vriendelijk, zeer behulpzaam personeel. Niet vervelend commercieel ingesteld maar gewoon nuchtere adviezen. Erg fijne zaak!

Zernikelaan 6 a

9351VA Leek

Over MotoPort Leek

Verken onze uitgebreide showroom vol nieuwe en zorgvuldig geselecteerde gebruikte motoren en scooters. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden naar de perfecte keuze die bij jouw stijl en budget past. Daarnaast bieden we volledig onderhoud aan jouw motor en beschikken we over een uitgebreide kledingafdeling, waar je alles vindt wat je nodig hebt voor een optimale rijervaring.

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.