Staan altijd voor je klaar denken mee ze hebben altijd een oplossing voor je Zijn allemaal super vriendelijk en de koffie staat altijd klaar Het is een prachtig bedrijf
Vóór de reparatie van mijn motor wordt goed overlegd wat de opties zijn en wat de prijs consequentie wordt. Ook toen er een 'verrassing' was bleef het overleg prima. Dank!
Vandaag mijn motor weer retour gekregen van een kleine beurt. afspraken worden altijd nagekomen en het team is klant gericht. Het team denkt ook met de klant mee, nogmaals weer een zeer tevreden klant. Gaat zo door!
Al tientallen jaren kom ik bij motoport Rockanje en het bevalt uitstekend.
Altijd goed en deskundig geholpen vriendelijk en attent.
Eerste keer binnengelopen, goeie eerste indruk bij binnenkomst. Motoren beneden en kleding etc boven. Hele vriendelijke medewerkers, ben echt heel erg goed geholpen. Ga er zeker vaker naartoe.
Altijd een fijne service. Iedereen staat je altijd te woord en helpen je waar ze kunnen. Of je nu voor motoronderhoud, kleding of wat anders komt. Je voelt je hier altijd welkom.
Goed advies, de beste motoren Top personeel!
zoals gebruikelijk op een goede en prettige wijze geholpen waarin ook tijd voor een leuk en goed gesprek was.
Je wordt prima geholpen.
Geweldige medewerkers goed geholpen
Goede service, goede sfeer en kom er graag
Zeer goed geholpen met het uit zoeken van motorhandschoenen.
onverwacht onze motorspullen opgehaald en vielen met onze neus in de boter. Lekkere muziek, kopje erwtensoep en een gezellige drukte.
Er wordt open en eerlijk gecommuniceerd, geluisterd, meegedacht en doorgepakt.
Het personeel wist waar ze over praten en kwam erg professioneel en vriendelijk over. Ik heb een goed advies gekregen en kom hier zeker terug
Motor is opgehaald, grote beurt een poetsbeurt + diverse onderdelen vervangen na telefonische goedkeuring. Later de motor weer terug gebracht. Paul
Ik kom al 25 jaar bij Motoport Rockanje. Altijd goed - professioneel, vakkundig en een goed persoonlijk contact!
Ik ben echt blij met de mogelijkheid van de haal en brengservice daarnaast tevreden over de communicatie
Mijn eerste ervaring en volgens mij een eerlijk bedrijf.
Heb bij Motoport Rockanje een tweedehands motor gekocht (BMW K1300GT). De hele ervaring was bijzonder prettig - van testrijden tot en met aankoop motor en verdere afhandeling, en ik kan ze alleen maar van harte aanbevelen!!
Als er personeelslid vrij is zou je eigenlijk geen werk onder zijn naam moeten kunnen plannen, Maar is keurig opgelost, zeer tevreden.
Altijd gezellig en aandacht voor iedereen
een fijne zaak en personeel.die normaal en eerlijk tegen over mij zijn. en ik nog nooit de indruk heb gehad dat ik belazert word met een rekening.motorkleding of reparatie, ben bouwjaar 1958.en blij dat ik rij.
Begonnen aan de rijlessen voor mijn A rijbewijs. Tegen een mooie demo aangelopen vandaag. Alvast in de schuur ermee. Mannetje heeft al lang een A dus tot die tijd (alleen bij mooi weer) mag hij een rondje.
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.