Helemaal fijn als zelfs werknemers die je niet hebben geholpen ,je netjes gedag zeggen bij het verlaten van de zaak, dat komt uit het hart Waar vind je ze nog!
Prima geholpen
Hier wordt je uitstekend geholpen en denkt men met je mee. Van aanschaf motorfiets tot aanschaf handschoenen en uitvoeren onderhoud alles wordt keurig en correct geregeld door enthousiaste vakmensen.
Alleen maar fijne mensen die daar werken, problemen zijn daar niet. Wel nieuwe uitdagingen
Zijn altijd vriendelijk , en ze denken goed met je mee en nemen de tijd voor je.
Klant- en Servicegericht. Deskundige en vriendelijke mensen die altijd voor je klaarstaan.
Top motorzaak voorbeeld voor anderen. Ga er eens heen, dan voel je het verschil.
Goede ervaringen, wordt altijd vriendelijk begroet en leveren op alle gebieden goede kwaliteit af.
Weer super geholpen met kleding en accessoires!
Mijn eerste motor gekocht. Erg goed geholpen door verkoper Joey. Goede zaak, eerlijk verhaal en geen gladde praatjes. Kom zeker terug voor mijn volgende motor!
Uitermate klantvriendelijke behandeling. Reëel bod gehad qua inruil. Wordt niet moeilijk gedaan omtrent opmerkingen m.b.t. over de staat van de aan te kopen motor. Nieuwe voorband en accu bij aflevering, geen discussie noodzakelijk. Top
Ook altijd gezellig zo maar even langs te gaan een bakkie doen en rond te lopen.
Vandaag mijn Africa Twin gebracht voor onderhoud en ondertussen kunnen genieten van de mooie motoren. Vriendelijk en goed geholpen door Mike en ook Richard kort gesproken. Altijd prettig om in Rockanje te zijn, je voelt je welkom. Ik rij er graag ruim 100km voor naar toe. Heren bedankt en tot de volgende keer. Groet, Derrik.
Er was totaal geen druk vd verkoper Hij liet verschillende motoren zien en liet ons verder onze eigen gang gaan Een goede ervaring
Hoef eigenlijk niets te schrijven want zoals altijd is de service prima.
Vandaag een motoronderdeel laten vervangen dat na aanleiding van de laatste onderhoudsbeurt vervangen moest worden. Voor de montage is geen arbeidsloon gerekend en uitgevoerd als service. Daarnaast werd er ook even tijd ingeruimd voor een sociaal praatje. Duidelijk dat de klant hier voorop staat. Top
MotoPort Rockanje is mijn thuisbasis als het gaat om de motorsport. Personeel is goedgemutst en altijd in voor een praatje, een lach of vriendelijk gebaar, dat is toch heel wat waard mensen. Ook de aftersales is prima, altijd vragen hoe gaat het, hoe is het, nog tevreden met de motor? Belangstellend in de ruimste zin!
Bij MotoPort Rockanje is veel expertise op elk gebied. De klantvriendelijkheid kan je een puntje aan zuigen.
Altijd prettig geholpen
Bij al mijn kontakten met MP wordt ik altijd vriendelijk ontvangen. Men luistert goed goed naar de wensen van de klant. Werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen die 100% gemotiveerd zijn om het beste te leveren. Dit geldt voor motoren, scooters, motorkleding en onderdelen
Bij motorport Rockanje voelt het vertrouwd. Een familiebedrijf met hart voor de klant en het motorrijden. Als je hulp nodig hebt, dan staat men met raad en daad voor je klaar. Kom je uitsluitend om rond te kijken en een kopje koffie te drinken, ook dan voelt het welkom.
Aardig en vakkundig personeel
Na veel passen en meten, de juiste helm aangeschaft!! Het geduld van de dames werd zeker op de proef gesteld..... Dankjewel Annemarie en collega voor jullie advies, tot de volgende keer :-)
Lastig probleem met voorband, ondanks moeilijk te achterhalen oorzaak, alles geprobeerd.
Zeer positief goede uitleg vriendelijk personeel mooie uitstraling
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.