Erg fijn geholpen! Bij Leon geweest voor een proefrit van een Honda CB1000R, was geen probeem. Motor werd klaar gezet, even wat formulieren ondertekenen en foto wijbewijs en gaan. Na de rit was ik al verkocht! Gaan zitten, papierennin orde gemaakt, mooie afspraak gemaakt met afhalen. Daarna direct naar boven voor een goed kettingslot, motorhoes en telefoon steun en aansluiting. Deskundig geholpen en het was geen probleem om de usb aansluiting te laten monteren bij de afleverbeurt. Zeker de moeite en rit waard zo uit Roermond!
Heerlijke ploeg mensen, waar je nooit tevergeefs aanklopt! Dit geldt voor het hele bedrijf!
Beste MP vestiging in zw zuid Holland.
Zeer goed geholpen en advies gekregen
Ik woon op 55 km van Rockanje, maar dat is voor MP Rockanje geen enkel beletsel om op een snikhete zaterdagmiddag toen mijn eenvoudige motor, aangeschaft voor slechts een paar duizend euro, maar op dat moment mij even in de steek liet, toch aanbood om de motor te komen ophalen om de storing te verhelpen. Kijk dat is pure klantvriendelijkheid. Toffe jongens!
Motor jas aangekocht. Was er zelf nog niet helemaal uit wat de beste voor mij zou zijn. Maar goed geholpen, er is de tijd voor me genomen om te vertellen wat ik zocht en toen na verschillende jassen stylen en prijs klassen te hebben gepast en bekeken, uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. Bedankt!
Fijne aankoopervaring, goed advies en zonder duurdere opties te pushen, zeker dat ik voor volgende aankopen terug ga komen
Zoals altijd deskundig en super geholpen met een vrolijke knipoog. Het kost een paar centen, maar altijd fijn om bij jullie te komen en door jullie geholpen te worden. Jullie zijn altijd super gastvrij en klantvriendelijk, een Top bedrijf.
Was in de zaak om mijn eerste motor spulletjes te kopen. Goed geholpen met goed advies. En passant ook nog een leuke motor gezien waar ik voor terug kom.
Maya, nam de tijd voor me. Nam me serieus en deed moeite voor me. Uiteindelijk ging ik weg met alles wat ik nodig had! Ik voelde me niet opgejaagd of bezwaard! Goed en eerlijk advies van haar en collega.
Zeer goed en netjes en behulpzaam geholpen
Hele goede services. Bekijken alles grondig, houden goed contact. Ook contact in de showroom is erg fijn. Alle medewerkers zijn vriendelijk, nemen de tijd voor je en helpen je echt verder. Ze berekenen niet zomaar kosten maar echt voor wat ze uitvoeren.
Bij motorrijschool Rockanje word je geweldig geholpen. Er wordt met je mee gedacht en gezocht totdat jij naar huis gaat met dat wat perfect bij jouw wensen past. Alle dozen worden opengetrokken om jouw laars te vinden! Met warmte en een glimlach.
Ik was even in de buurt en heb mijn motor even laten nakijken, waar tijd voor gemaakt werd. De kleine bijzonderheden werden gelijk opgelost. Altijd vriendelijke mensen met een uitstekende service
Wederom weer op een soepele en uitermate vakkundige manier geholpen.
Goede service en respectvolle benadering.
Ofdat ik er al jaren kom. Mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.
Wat je ook zoekt aan kleding. Hier is het te vinden vergezeld van een goed advies, goede service en een glimlach. Wat voor motormerk je ook rijd, hier kun je hem met een gerust hart deskundig laten onderhouden. Deze zaak is waard om voor om te rijden.
Fijn geholpen en een Attentie bij ophalen,je naam op een bord bij je motor.
Altijd goed en deskundig geholpen. Of het nu om aankoop van motor, kleding of accessoires gaat, alles goed!
Professioneel bedrijf
netjes geholpen.
Ondanks drukte toch binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Ik kon mijn motor op het door mij gewenste tijdstip brengen. Ruime openingstijden om op te halen. Vriendelijk personeel. Gratis koffie en altijd leuk om weer even in de showroom, wat toch een snoepwinkel is rond te kijken.
Nieuwe helm gekocht. Goed en deskundig advies
Ben heel vriendelijk en netjes geholpen met het uitzoeken van goede passende motorkleding . De verkoopster nam alle tijd voor mij en was heel vriendelijk en behulpzaam. Is een mooie en leuke zaak en kom er graag nog eens terug.
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.