Ik word altijd prima geholpen.
Top service
geweldig
Kundig en geduldig aan nieuwe handschoenen geholpen.
Na 4.5jr weer herintredend met een ander type motor, en vandaag eea gekocht te hebben keek ik mn ogen uit!!!! Wat is de zaak enorm veranderd, schitterend!!!!!! Leuk was ook weer de ontvangst door de broers en het personeel. Mvg, Joop Hartman
Ik liep de trap op en zag ontsmetting spul heel goed, ik liep na mn aankoop recht de winkel uit en zag toen waar ik ook binnen kwam dat er ook zn ding stond? die plek is dus waardeloos ik zag hem niet toen ik binnen was, ik ben blij weer eens geweest te zijn, het onderdeel zit er op.
Kom zeker terug om mijn motor in onderhoud te geven.
specificaties van de grote onderhoudsbeurt ontbreken.
Vrij laat gebeld maar dachten mee om mijn motor te voorzien van nieuwe banden. Goed advies en toch snel geregeld.
Mijn motor vroeg in de ochtend weggebracht voor een grote beurt, een set nieuwe banden en dat geluid wat volgens mij niet hoort. Want blijven rijden is een must voor mij. Halverwege de middag een telefoontje en werd er uitgelegd wat er aan de hand was en dat het onderdeel vervangen moest worden wat niet op voorraad was. Dat kan en is begrijpelijk. Omdat heet weekeinde was werd er na een aantal dagen gebeld dat de motor klaar was en wat de kosten waren. Maar vanwege mijn werk gaf ik aan dat ik pas de volgende dag de mogelijkheid had om de motor weer op te halen. Even later werd ik weer gebeld met de vraag of het morgen eind de dag kan want we willen de motor ook nog even oppoetsen. De volgende dag kreeg ik halverwege de ochtend weer een telefoontje dat de motor gereed was. Dus even later de opgepoetste motor opgehaald. Top mensen👍
Klantgericht, deskundig, flexibel, afspraak = afspraak. Top!
Geholpen door leuke, opgewekte dame welke alle antwoorden had op mijn vragen.
goed gedaan, ben goed geinformeerd en met de aankoop weer weg gegaan
Ik kom er al verscheidene jaren en ben er altijd naar volle tevredenheid geholpen. Voor Onderdelen en accessoires kan je bij Marvin terecht en kan die iets niet zo snel vinden gaat hij er naar zoeken en komen er boeken op tafel net zolang totdat hij gevonden heeft wat jij zoekt. Maar ook in de werkplaats zijn ze zeer behulpzaam en helpen ze je waar het kan
Klant vriendelijk en deskundig
Fijne zaak zoals boven omschreven. Ook gezellig trefpunt met andere motorrijders.
De deskundigheid van de dame die mij hielp, heeft voorkomen dat ik een te grote helm had aangeschaft. Verder ben ik voed geadviseerd met het aanschaffen van handschoen. Een hele prettige winkel om binnen ze komen!!
Dit bedrijf is correct en klantgericht en denk mee met klant.
correct geholpen, nog aandacht voor de klant. Al met al een mooi bedrijf
Sinds dat ik ze heb gesproken 4 jaar geleden op een beurs kom ik bij Motoport Rockanje. Ondanks dat het ruim een uur rijden is. Gewoon geweldige service!! Nemen ruim de tijd voor je! Kan maar 1 ding zeggen!! Ga zo door!!!!!!!
Mijn vrouw en ik waren toe aan een nieuwe helm. Hier zijn we vakkundig in geadviseerd en hebben 2 nieuwe Shoei Neotec II helmen aangeschaft.
Ik heb een prima ervaring met motorport
Net een motor gekocht. Uiteraard bij Rockanje Motoport. Bij deze familie al de vierde motor. Wéér zéér tevreden over de aflevering. Geweldig, deze mannen weten wat echte service is. Bedankt.
Prima motorzaak waar men service en klantvriendelijkheid nog steeds hoog in het vaandel heeft staan. Meedenken als je ergens een vraag over heb en goede oplossingen voor je probleem hebben...helemaal perfect....100% aanrader deze zaak.
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.