Garantieclaim op de handschoenen, direct nieuwe exemplaren meegekregen. Super.
Prima geholpen bij onderhoid motor m.b.t. koppeling die niet meer werkte.
Niet de goedkoopste maar wel snel en goed geholpen. Top zaak
prima geholpen maar nog geen ervaringmet de monteurs vandaar n v t
Zeer klantvriendelijk. De dames die daar werken kennen je,buitengewoon vriendelijk,meestal goedlachs.Deskundigheid werkplaats is goed,kleine mankementen worden tussen de grote klussen snel opgelost,uitbreiding van de zaak geeft een meer ruimtelijk gevoel,gezellige sfeer,je kunt er net zo lang rondkijken als je wilt zonder opdringerige verkooptechnieken,groot assortiment nieuwe en gebruikte motoren,deskundig advies bij helmaankoop, de dames hebben er verstand van,kortom zeer aan te bevelen.
Prima en vakkundig geholpen.
A TEAM super vriendelijk en altijd goed geholpen
Fijn personeel goed geholpen.
Wist me gelijk goed te helpen met bar risers en advies over de montage.
Vanmiddag 2 paar laarzen gekocht en ik werd geholpen door een jong vriendelijk meisje. Eventueel ruil mogelijkheidee goed afgesproken. Het was gezellig druk in Rockanje mede door het prachtige weer op 6 oktober.
Als iets goed is moet je dat koesteren en hopen dat het nog lang zo zal blijven. Altijd erg te vreden hoe ze daar dingen doen/behandelen.
leerling werd gelijk gesteund door ervaren personeel prettig geholpen.
Super service, staan altijd voor je klaar. Zelfs tegen sluitingstijd
Bleek dat ik al een jaar een te grote helm had. Ben zeer goed geholpen met het vinden van de juiste helm.Helemaal top!
Met een goed gevoel gekomen en met nog beter gevoel en een prachtige motor vertrokken. Wat een fijne motor zaak.
zeer deskundig personeel, denkt mee in oplossingen, TOP!
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.