Michel goede ervaling met harley superglide custom prima!
uitstekende service men neemt de tijd voor je bv als je vragen hebt omtrent reparatie of id
Top bedrijf
Terug geweest met bemiddeling 's motor ivm verlate afleverbeurt geen gezeur over iets extra. service en gemaakte afspraken top geregeld.
Heb motor ingeruild tegen bemiddeling 's motor. Kwamen er in begin niet uit maar door goed overleg zijn we er toch uit gekomen. Top service
Helm gekocht Shoei zat in het begin niet goed! De mevrouw die hielp heeft hem helemaal passend gemaakt,de volgende dag heeft een andere mevrouw van Motoport Rockanje mijn Scala rider ingebouwd wat een hele klus was,zomaar wat een service!!
Proberen altijd de klant tevreden weg te laten gaan en daar is hen veel aangelegen. Echter schort het nog aan accuraatheid in het nakomen van afspraken en luisteren naar de wensen van de klant. Hierin kan en moet zeker nog verbeterd worden.
Heel fijn bezoek gehad, goed geholpen en met een motorpak de deur uit gegaan
nette en snelle reparatie op dezelfde dag.
snel, vakkundig en volgens de afspraak geholpen
Kom er al 40 Jaar bij MotoPort Rockanje .Dat moet Al Genoeg zeggen
Wordt altijd volgens afspraak deskundig geholpen. Zeer tevreden met de service en ook altijd heel leuk om even door de showroom te lopen als mijn eigen motor in de werkplaats staat.
Gisteren aan het eind van de middag is mijn motor met een lekke band binnengebracht. Tussen de middag al klaar! Uitleg gekregen over de oorzaak. Helemaal TOP!!
Bij de aankoop van een nieuwe helm wordt alle tijd voor je genomen. Ingrid, bedankt voor de adviezen..
Gewoon een fijne zaak met fijn personeel en top service. Al me motors daar gekocht en dat zal niet veranderen
Mooie zaak. Deskundig en vriendelijk personeel
Top zaak altijd gezellig Praatje goed geholpen !
Nadat ik op 21 april de showroom had bezocht voor een andere motor, waarbij ik uitstekend ben geholpen huiswaards gekeerd en helaas op de terugweg aangereden door een automobilist na een uur weer terug as bij motoport rockanje ik perfect ben opgevangen en geholpen. er werd zelfs aangeboden om mij thuis te brengen. verder ook zeer tevreden over de schade afwikkeling en de bemidddeling van motoport rockanje. top !!!!!!
Geweldige service! Daarbij de vriendelijkheid van het personeel toppie hoor! Bij binnenkomst voel je je gelijk thuis. Echt een fijne sfeer. Kom er graag. Dus " gewoon" zo doorgaan! Met vriendelijke Veteranen groet. Rob.
Uitstekende service en kennis. Top!
Aardige mensen met verstand van zaken Altijd bereid om net dat stapje meer te doen voor de klant.
kom hier 38 jaar totaal hier 24 motoren gekocht dus dat zit wel goed met ze!!!
Was een tijdje niet geweest (winterstop) en heb het nieuwe pand nu kunnen bewonderen. Echt heel mooi geworden. Geen straf om even rond te lopen als ze in de werkplaats met je motor bezig zijn.
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.