Leuk bedrijf en hele fijne deskundige mensen
Wat een fantastisch team, vandaag een motor gekocht, relatief niet duur maar ik ben geholpen als of de nieuwste Harley davidson kwam ophalen, WoW wat een tijd en aandacht! Petje af! 🔟👍🏼
Prima geholpen.
Al vanaf Rockanje Motoren aan de Molendijk begin jaren 80 tevreden klant. Harry Zuiderwijk met de bekende kreet: Eerst een bakkie ....? Harry heeft erg veel goodwill gekweekt en dat is blijven hangen. Er ontstond een klik die ook na een pauze van 20 jaar en omvormen naar Motorport Rockanje gewoon is blijven bestaan. Gewoon een warm welkom door de zonen die, toen op de Molendijk nog ukkies, inmiddels het roer hebben overgenomen en met veel kennis, passie en klantvriendelijkheid Motoport Rockanje runnen. En nee, heb geen aandelen en krijg ook geen extra korting voor deze woorden die gewoon recht uit het hart komen.
Zeer tevreden!!
zeer goed met motorkleding groeten harm
Vriendelijke en behulpzame mevr. heeft ons geholpen.
Zonder meer goed met vriendelijke gasten en Dames
Nog net als 20 jaar geleden een heel fijne motorzaak. Zo vader zo zoons Ga zo door.
word altijd goed geholpen,zowel inde werkplaats als bij de kleding en het is eenleuke plek om een bakkie te doen
Services is goed. En als je in de werkplaats komt kijken bij je motor nemen ze de tijd om je uit te leggen waar ze mee bezig zijn en wat ze hebben gedaan
Altijd welkom en de koffie staat klaar
Een Vstrom Rhino van 2013 gekocht in oktober. Zag er nog als nieuw uit. Door de klantvriendelijkheid ben ik gewoonweg sneller oversteg gegaan om deze te kopen. Eigenlijk wilde ik wachten tot het voorjaar😊. Aflevering was binnen een week geregeld ondanks de drukte. Motoport Rockanje is groot en overzichtelijk. Voor bijna alles kan je bij ze terecht. Zeer vriendelink personeel en een groot aanbod qua motoren en kleding.
Motoport Rockanje.. een begrip op zich.. wat wen bazenwinkel is dit. Heb nu 4 motoren aangeschaft en heel wat accessoires gekocht. Zij komen altijd hun afspraken na en proberen altijd te zorgen voor 100% tevredenheid. Ik kom graag helemaal vanuit Den Haag richting Rockanje (en neem al mijn vrienden ook mee). Alle medewerkers zijn top, vooral Leon! Ik ben een vaste klant geworden vanaf de eerste 5 minuten.
goed advies en ook snelle en goede service bij mijn reparatie vandaag. eerdere ervaringen waren ook heel goed en daarom blijf ik ook terug komen, dat spreekt vanzelf.
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.