Goede service en nette afhandeling
Afspraken zijn keurig nagekomen.
Prima te woord gestaan en weer fijn geholpen.
Als ik 6 sterren kon geven had ik het gedaan! Mijn ktm aangemeld voor een servicebeurt en ondanks de drukke werkschema hebben ze mij er toch nog in weten te proppen! Petje af voor deze heren!
mijn vrouw en ik zijn 42 jaar klant en zeer tevreden.
zeer prettige zaak goed geholpen met advies ben er begonnen met de aan koop van een helm , heb nu de 4 de motor gekocht . het is niet naast de deur ik woon in den haag, maar toch ga ik liever naar Rockanje voor aankoop helemaal top tevreden.
Kwam kijken voor een Z1000sx, werd direct klantvriendelijk te woord gestaan door Richard. Mocht na de motor bezichtigd te hebben, meteen even proefrijden, ondanks dat het slecht weer was. Richard was erg prettig in de omgang en kon een mooie deal sluiten. Motoport Rockanje bedankt!
altijd alle tijd voor je vraag niks is te veel word goed geholpen
Top, ik weet waar ik heen moet voortaan
Van start tot eind een vriendelijke en professionele service. Dit keer alleen voor de kleding en helm waarbij we goed en degelijk advies kregen zonder dat je het gevoel krijgt dat je iets opgedrongen krijgt zoals bij een tweedehands autoverkoper. Grote klasse dus. Als ik naar de bijpassende motor opzoek ga, kom ik zeker weer langs.
Uiterst vriendelijk en geduldig en kundig geholpen, wat wil een klant nog meer. Niets toch?
Adequaat weer op weg geholpen
Goede service. Denken mee. Altijd gezellig.
Ik had een aantal dingen te doen aan mijn Goldwing GL 1500 SE. Ik werd gebeld, dat als ik alles wilde het wel een heel hoge uitgave werd. Er werd geadviseerd om e.e.a. (o.a. preventief vervangen lampjes dashboard) uit te stellen. Heel netjes. Later werd ik nog gebeld voor de beste plaats van de TomTom. Ook heel netjes. De distributieriem is vakkundig gemonteerd, evenals de TomTom. Keurig weer de kuipdelen gemonteerd. Ik begrijp nu waarom het zo druk is in de werkplaats. De servicebeurten ga ik ruim van tevoren plannen!
Ben al vanaf 1980 klant en heb niets anders dan goede ervaring(en).
Ik voel me zeer op mijn gemak als ik bij motoport Rockanje komt. Het voelt als thuis komen bijna. Iedereen is super relax.
de directe hulp op zaterdag middag met het maken van een band .
Goed geholpen zoals altijd.
Mijn motor via de site gekocht en na twee weken opgehaald. Eerst een nieuw motorpak, handschoenen en helm gekocht, geholpen door een vriendelijke dame en toen met medewerker Joey meegenomen naar Mijn Kawasaki Vulcan S, die in het echt nog mooier is. Echt een heel fijne motor zaak.
Zie boven. Voor advies en reparaties ga ik graag naar Moto Port Rockanje. Bij problemen overleggen met de collega's monteur.
Vakmanschap gecombineerd met klantgerichtheid.
Gewoon geweldig goed en heldere antwoorden
Deze mensen zijn geen bedrijf….deze mensen zijn een familie en iedereen die binnenkomt wordt opgenomen in deze familie. Voor iets kleins qua aanschaf of groot onderhoud voor de motor zelf…….doe jezelf een plezier en ga naar deze familie toe. Heren en dames uit Rockanje….THANKS!!
Ook al kom ik even langs voor iets aan de motor dan is er altijd iemand die komt kijken.In mijn geval werd ik altijd meteen geholpen. Ook bij de verkoopafdeling zijn ze altijd vriendelijk en behulpzaam. Je ziet dat veel motorrijders gewoon langs komen voor een bakkie en al dat moois bekijken. Als ik een motor koop is het daar, als ze, wat ik op het oog heb, niet hebben wacht ik tot hij er wel is.
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.