Uitstekend.

Altijd prettig geholpen, In de winkel, in de showroom, in de werkplaats of telefonisch, maakt niet uit wie je aanspreekt, je wordt altijd netjes te woord gestaan, men denkt met je mee en neemt dan initiatief om je te helpen. Kom er al jaren met veel plezier en ook als ik niet echt wat nodig heb, gewoon voor de gezelligheid een koffiestop.

Vriendelijke verkoopmedewerkers.

Tijdens het zoeken naar een paar zomer handschoenen werd ik vriendelijke en met geduld geholpen om uiteindelijk tevreden met een paar Bering doorwaaihandschoenen naar huis te gaan.

Vakwerk

Motor (Yamaha drag star) is omgebouwd voor duo zit. Alles bij elkaar gezocht, alles in de kleur en stijl van de motor laten maken. Goede communicatie onderling en alles naar wens gedaan. KAN NIET BETER.

• Ervaring met: Motoren

Wat je zoekt in service...Top!

Altijd...echt altijd een prettige winkelsfeer. Goede kwalitatieve service, personeel die een stapje verder gaan dan alleen mooie praatjes. (Denken en doen echt met je mee). Kortom (weer) zeer tevreden.

• Ervaring met: Accessoires

Dubbel gevoel

Als je een nieuwe motor koopt is het een prima zaak vindt het wel belagelijk dat ik voor de eerste beurt 1000 km 200 euro moet betalen als je een motor hebt gekocht van 18500 euro Dat zou service moeten zijn dat je olie moet betalen snap ik nog maar de rest helaas niet jammer!!!

Geweldige zaak

Vriendelijk en deskundig personeel. Nemen echt de tijd voor je. Helemaal tevreden.

Geweldige winkel.

Ben er geweest als iemand die nog moest beginnen met motor rijden. Iedereen die ik sprak was aardig en behulpzaam. De verkoopster was meedenkend en had veel kennis. Voor mijn eerste aankoop ben ik perfect geholpen.

prima ervaring!

ik vind dat je altijd fijn en goed behandeld word ,altijd fijn even langs te gaan al was het maar voor een bakkie.

• Ervaring met: Motorkleding

Wederom gezellig met goed advies!

Vandaag een complete outfit aangeschaft in Rockanje en wederom goed advies gekregen, super geholpen met veel gezelligheid. Bedankt dames!

• Ervaring met: Motorkleding

Zeer goede service mooie zaak groot aanbod

Zeer mooie zaak een groot assortiment mooie kleding en zeer vriendelijk personeel

zeer goed geholpen

nvt

• Ervaring met: Helmen

De service verdiend een TIEN met een gouden griffel

Tweedehands Ducati (2001) aangeschaft. Afgesproken was dat de distributieriemen vervangen zouden worden voor afleveren. Bij aflevering van de motor bleek dat men zowel de bijna versleten achterband, als de ketting en tandwielen en alle vloeistoffen kosteloos hadden vervangen. Omdat men mij een zorgeloos motorseizoen wilde verzorgen. Dat noem ik nog eens een aangename verassing!

Fijne ervaring

Reden bezoek: aanschaf motorhelm en jas voor mijn partner Geholpen door: Joleen Bij aankomst in de winkel werden we vriendelijk begroet door meerdere medewerkers. We zijn direct doorgelopen naar de afdeling met motorkleding. Daar zijn we geholpen door Joleen. Ze was heel erg vriendelijk en geduldig. Ze heeft mijn partner meerdere type helmen en jassen laten passen. Nadat ze haar helm en jas had uitgekozen nam Joleen ook nog de tijd om het gewenste vizier voor de helm te bestellen. Dankjewel voor de hulp tijdens ons bezoek aan MotoPort. Tot snel

• Ervaring met: Motorkleding

Ik kom er al heel veel jaren en altijd prima geholpen door hun top team. Ze denken altijd mee en of geven je een eerlijk advies! Rene Brökling Spijkenisse

• Ervaring met: Motoren

Top uitleg, geduld en super gezellig!

Zonder ervaring, als beginnende rijder kwam ik oriënteren en kwam al snel terug voor een complete outfit. Niet alleen de uitleg en hulp was super, maar ook de gezelligheid; bedankt dames!

Perfect geholpen!

Goed geholpen En perfecte service

• Ervaring met: Motoren

Fijn en vlot geholpen in een prachtige zaak

Onderdeel nodig voor mijn motor. Uiteraard op voorraad en deskundigheid te woord gestaan

• Ervaring met: Onderdelen

Klantvriendelijk en vakbekwaam.

Vriendelijke verkoopster die de tijd neemt en weet waar ze het over heeft.

Zij doen wat ze beloven

• Ervaring met: Motoren

super dat jullie ook de oude tanktas ringen nog op voorraad hebben

behulpzame en vriendelijk personeel bij kleding afdeling

• Ervaring met: Accessoires

Super!

Echt zulk vriendelijk en lief personeel! Wij komen hier heel graag! Advies is ook altijd goed.

• Ervaring met: N.v.t.

Mooi bedrijf, gastvrij, persoonlijk en klantvriendelijk

Fijne eigenaren en personeel. Kundig, vriendelijk en een bedrijf waar je als klant graag terugkomt.

Compleet

Werk is af te spreken en wordt dan ook uitgevoerd. Voor aanvullende vragen staan ze allemaal klaar. Wil je occasions bekijken? Geen probleem. Wil je nieuwe motoren bekijken? Geen probleem. Wil je accesoires of kleding kopen? Ook geen probleem. Al met al een prima winkel om even door te brengen om vervolgens vertrouwd weer weg te rijden.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Fijne zaak met vriendelijke en kundige mensen.

Of je nu voor iets groots of kleins komt, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

• Ervaring met: N.v.t.

Super tevreden

Top, altijd vriendelijk en meedenkend. Gezellig bedrijf en als het moet zijn ze er om te bemiddelen voor garantie zaken. Komen er al meer dan 35 jaar en dat is niet voor niets.

Moolhoek 6

3235XK Rockanje

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.