afspraak is afspraak achteraf geen gezeur
Ik zocht een nieuwe Kevlar motorbroek. Het altijd vriendelijke personeel van Motoport Rockanje gaf mij goede adviezen, liet mij de vrijheid om er eens over na te denken en de verschillende broeken rustig te passen.
Mijn motor wilde niet starten Deze werd de volgende dag al gelijk opgehaald door motorport En de zelfde dag nog was hij al klaar. Helaas wilde hij wederom weer niet starten toen ik hem ging halen De monteurs gingen direct weer kijken waar ik bij was om het alsnog te verhelpen Adri de echt alle moeite helaas zonder succes . Ze gaan hem nu alsnog nakijken en brengen hem weer bij mij thuis zodat ik niet weer naar rockanje hoef te rijden Wat een topservice voor mij geen andere motorzaak meer Groet martin verkolf
Altijd tijd voor je correct geholpen en gezellig met een bakkie koffie
Prettig en professioneel, motor stond keurig gepoetst in de showroom met als leuk detail een persoonlijk naam bordje met gefeliciteerd met de aankoop erop. Een klein probleem werd gelijk opgelost en dat maakt dat we MotoPort Rockanje een dikke duim geven en zeker zullen aanraden!
Super vriendelijk geholpen zoals altijd! Je wordt warm ontvangen met een bakje koffie, en vervolgens geholpen door vakkundig personeel. Ik kom er graag om eens te kijken naar nieuwe motoren of kleding!
Gezellig sfeer en je wordt goed geholpen. Kundig in op maat kleding kiezen en keuzes voor je motor niets anders dan superr
Mijn openingszin zegt genoeg denk ik. Wat een fijne club mensen is dit, geweldig ga zo door en blijf plezier met elkaar hebben!
Perfecte zaak als er iets is kan je altijd bij het deskundig personeel . En je ben altijd welkom voor een lekker bakje koffie
2e paasdag 2022 nog even langs geweest in Rockanje,kijken voor een motorbroek.Erg goed geholpen door een medewerkster van de kleding afdeling,ondanks dat het vrij druk was,neemt ze de tijd voor je dus al met al wederom geslaagd in de aankoop.
Zo een leuke dag gehad, en lekker geshopt, top zaak fijne mensen
weer prima geholpen
Top, zowel op gebied van advies als onderhoudstechnisch via de werkplaats.
Altijd vriendelijk en prima uitleg
Goede service Ging voor zomer check. Goed geholpen
Wat ik erg belangrijk vind is klantvriendelijkheid en naar mijn mening staat dat bij jullie bovenaan .
Altijd super geholpen door vriendelijk, meedenkend personeel!
vriendelijk personeel en ruime keuze aan motoren en het ziet er allemaal netjes en verzorgd uit komen er zeker weer eens terug deal was snel gemaakt...zo moet het beste ooit
Ingrid heb mijn goed geholpen en goed advies gegeven
Zeer vriendelijk personeel en vakkundig advies voor aanschaf van een helm zeer groot aanbod in helmen in diverse prijs klasse.
Vandaag een helm gekocht . En super goed en vriendelijk geholpen Toppie ik ben ook super happy met m'n nieuwe helm.
Ben erg goed geholpen bij de aanschaf van mijn eerste motorkleding
Service was zo als altijd perfect.
Even snel een voorbandje wisselen op een zaterdag.. tuurlijk wel! Het team van motorport Rockanje doen altijd hun best om je te helpen, maar uiteraard tot het redelijke. Top service!
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.