Zeer slecht

Ik heb een quickshifter besteld en die zou na het weekend geleverd worden maar toen ben ik gebeld dat het maandje later wordt omdat de leverancier het niet op voorraad had, prima maandje later ook goed. Aanbetaling €100 en het zou totaal incl arbeid €400+- worden Uur arbeid €98 prima akkoord mee gegaan In de ochtend me motorfiets gebracht naar de zaak en ik zou eind middag gebeld worden. Ik kreeg een sms om 17:43 dat me motorfiets opgehaald kan worden en om 18:00 sluiten ze de zaak ( me adres is bekend bij hun ik kom niet uit de buurt) prima volgende dag opgehaald Factuur: €657,70 Ik heb gezegd dat het totale bedrag om en bij veel hoger uitkomt dan afgesproken, personeel reageerde dat de motorfiets langer duurde omdat het geen originele bouten had en nog wat dingen. Ik zei toen dat je me ook ervoor kon bellen want dit vindt ik niet waard om ervoor uit te geven dat ik me ook klote voel door dit bedrag te moeten betalen, hij zegt volgende keer krijg je korting ervoor hij heeft een notitie bij gezet op me kenteken in het systeem. Ik voel me dus opgelicht!!

Geweldige motor zaak

Goede communicatie. Alles kon. Niets was te veel. Er moest veel aan de motor gebeuren. En alles is keurig netjes ingebouwd. Kortom een geweldige winkel om je motor te brengen.

Super service

Ik had een druppellader nodig, direct uitgelegd gekregen welke ik nodig had en waarom. Heel gezellig gesprek gehad daarna over de motoren in de zaak en de motor die ik en een vriend nu reden. De enige echte motorzaak ook in de buurt, dus ideaal. Ik kom hier zeker terug.

Aanrader!

Fantastische service bij een hoogwaardig professioneel bedrijf met uitgebreide keuze aan mooie en kwalitatieve producten. Zeer kundig en betrouwbaar personeel, met vriendelijke persoonlijke aanpak, passie voor het vak, denken echt met je mee en geven passend advies met gezond inlevend vermogen en niet enkel uit eigen belang beïnvloedend. Schitterende motor gekocht die volledig naar mijn wens aangepast is. Absoluut aan te raden om langs te gaan indien je op zoek bent naar een nieuwe motor, occasion, technische service, advies etc.

Ontevreden en duur

Breng mijn MP3 weg voor grote beurt en balhoofd lagers vervangen. 1248 euro. Kwam achterband bij en remblokken. Dat is voor mij oké, maar wat ik niet oké vind is dat er een andere uitlaat opzit. De mijne was niet zo erg verroest en daar zat een plek op die niet weg te krijgen was. Ben teruggegaan en ze zeggen dat kan niet. Ik ken mijn spullen, en er zit een andere uitlaat op. En net met poetsen kwam ik erachter dat mijn stroomdraad van kentekenplaat verlichting klem zit tussen me kappen. Ik vind dit slordig, en voel me eigen hier niet goed bij. Ik kom hier niet weer. Jammer, want ik had dit adres van me vader die er niet meer is. Maar die zal mijn beslissing zeker ondersteunen waar deze lieve man ook mag zijn hierboven.

Geweldige zaak!

Voordat ik hier een motor kocht heb ik hele slechte ervaringen gehad met een andere zaak. Ik heb gelukkig gemerkt dat het ook anders kan. Wat een verschil! In klantcontact, meedenken, vriendelijkheid…. Kortom, algehele service! Mocht je wat zien staan bij Moto Rotterdam, twijfel dan niet langer en ga eens langs!

ONTIEGELIJK SLECHT!

Slechte zaak! Hele slechte zaak, zojuist mn motor gebracht om de ketting strakker te zetten voor bijna 20 euro. Ik test hem na “de service” en hij zit wellicht 1cm strakker (als het niet minder is). Ik voeg ze beleefd of ze hem iets strakker zouden kunnen zetten, want ik zou dat wel zo fijn vinden… direct iemand van de balie die zich ermee bemoeid (die niet eens in de garage hoort). Die mij aanvliegt en zegt dat dat niet mogelijk is, terwijl mijn ketting altijd strakker staat. Mijn ketting was amper gespannen! Een hele rare benadering van klanten, ik kreeg uit eindelijk mn wens (ketting gespannen). Vervolgens raadde ze mij ook nog eens aan om een andere ketting te nemen, want “deze is niet meer goed”. Ik heb 1,5 week geleden een beurt gehad voor mijn motor bij een zaak die wel te vertrouwen is en ze hadden geen op/of aanmerkingen over mn motor/ketting. Vreemde zaak dit! Ik rijd nu een 1km op mijn motor ermee en voel dat mijn remmen verstelt zijn, terwijl ik daar niet om vroeg! NIET AAN TE RADEN!

Fantastische service!

Schuiver gemaakt met de motor en dus schade aan mijn pak. Ik werd door een zeer kundige medewerker te woord gestaan. Foto's werden genomen en mij werd toegezegd dat ik binnen 1 dag een reactie kon verwachten over de kosten voor herstel. Die reactie kwam binnen de beloofde termijn en de kosten vielen alles mee. Tot zover al bijzonder tevreden over de service, maar het echt superfijne was toch vooral dat ik zowel een broek als een jas (kosteloos) heb mogen lenen gedurende de periode die nodig was voor de herstelwerkzaamheden. Dat zou toch al snel 4 tot 6 weken gaan duren werd mij beloofd, dus ik kon in de tussentijd gewoon in pak blijven doorrijden. Daar was ik dus echt HEEEEL erg blij mee. Waarom dan geen 10? Dat ligt eigenlijk volledig buiten Motoport, want dat gaat om de tijd die nodig was voor herstel. Het moest door GORE worden uitgevoerd en dan duurt het blijkbaar zo lang. Overigens hebben ze het echt wel heel netjes hersteld (vrijwel onzichtbaar) en ook nog een andere lekkage kosteloos hersteld. Al met al een bijzonder positieve ervaring. Bedankt MotoPort Rotterdam!

• Ervaring met: Motorkleding

We worden altijd supergoed geholpen

Normaal gesproken worden we altijd supergoed geholpen bij Motoport Rotterdam. Maar deze medewerker had echt geen zin om ons te helpen. Hij wilde niets op zoeken of uitleggen. Dat zijn we echt niet gewend van Motoport.

• Afspraken nakomen N.v.t.
  • Ervaring met: Accessoires

Super service

Van de week met mijn man en dochter bij motoport Rotterdam geweest. Hier zijn wij weer fantastisch geholpen door José. Wij wilden graag gaan rijden met onze dochter maar konden geen goed passende motorbroek vinden. José deed er alles voor zodat wij lekker konden rijden. En dit is ook gelukt. José wij hebben een heerlijke rit gehad met zijn drieën mede dankzij jou! Bedankt voor de goede hulp en wij komen zeker terug. 😃

Extra supervoordeel op Black Friday

Ik ging voor een nieuw motorpak van Dane langs op Black Friday. Helaas was de maat jas die ik wilde niet in voorraad en kon ook niet meer besteld worden. Zal je altijd zien. De lieftallige verkoopster gaf niet op en zocht op het net en vond bij collega Motoport in Wateringen nog 1 jas met grotere maat. na een telefoontje werd de jas voor mij gereserveerd en kreeg tevens het advies mee om ook voor de broek daar te kijken aangezien bij Motoport Wateringen extra opheffingsuitverkoop was. Goede service dus!. In Wateringen vond ik de jas en broek die ik wilde hebben en met grote korting. Daarbovenop kreeg ik gratis een derde artikel mee: een zomerjas van Dane. Zo viel mijn Black Friday een stuk goedkoper uit en werd het Sunny Friday met een Big Smile. Al jarenlang klant bij deze fantastische motorzaak, waar klantgerichtheid veruit op de eerste plaats staat. ALTIJD!

uitstekend

altijd goed geholpen!

• Ervaring met: Onderdelen

Wordt met geduld geholpen zonder opdringerigheid

• Ervaring met: Motorkleding

Vriendelijke en adequate service.

Aan de balie ben ik zeer vriendelijke geholpen. Verder is alles volgens afspraak netjes afgehandeld.

Topzaak

Vandaag weer voor onderhoud geweest bij Mike

Perfecte service

Na ruim een half jaar had ik een losse naad aan mijn motorhandschoen. De handschoenen werden teruggestuurd en 2 weken later kreeg ik bericht dat ik nieuwe kon uitzoeken. Andere uitgezocht, maar helaas had ik een beetje pech en ontdekte ik een week later een los stiksel aan deze handschoenen. Super fijn opgelost; ik kon de handschoenen zolang blijven gebruiken en ondertussen werden er nieuwe besteld. Dezelfde week nog kon ik ze omruilen. Perfecte service wat mij betreft.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Ervaring met: Motorkleding

Sinds de nieuwe eigenaar enorm verbeterd

Je merkt aan alles dat er een nieuwe frisse wind waait door de zaak. Sinds 2019 is er een nieuwe eigenaar en het personeel is opeens weer vrolijk, leuk contact, goede acties en er wordt snel gereageerd op e-mails. En ze hebben een uitgebreid verhuurprogramma. Dat ze ook Moto Guzzi en Aprilia erbij hebben is ook een pluspunt. Volgens mij hebben ze nu 12 dealerschappen. Ik ga liever naar MotoPort Rotterdam dan Goedhart oid.

• Ervaring met: Motoren

Personeel is deskundig en klantvriendelijk

• Ervaring met: Onderdelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positieve indruk van alle medewerkers bij motoport, met als uitschieter de chef werkplaats Mike Werner, een topper!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben goed voorgelicht over de aanschaf van een motorpak. Kundig personeel, prima prijs betaald en goed meegedacht met mijn wensen. Tevens ben ik testrijder voor de Dane verwarmde handschoenen en werd er serieus geluisterd naar mijn review.

4 sterren: goede service, goed behandeld

je wordt goed geholpen met wat je koopt. bijv telefoon op je helm. even snel in elkaar gezet zonder extra kosten. gebeurd niet zo vaak meer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb zaterdag 27-10 een motorpak gekocht met hulp van Anneke. Super ervaring!!! Erg fijn geweest!

• Totaal oordeel
  • Afspraken nakomen N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk en ze weten waar ze het over hebben! Echt top👌🏻

• Ervaring met: Helmen