Ik wist dat mijn bestelling van de Mitas E-07 banden langer zou duren omdat het geen alledaags merk is maar na 2 weken toch even contact opgenomen in de cohtend om te informeren. - ga ik voor u uitzoeken ik bel u terug - tegen 17:00 zelf ff gebeld - oh was mijn collega, ik zie dat er geen levertijd bij staat dus ik ga kijken of ik een andere leverancier kan vinden, ik bel u hierover terug - oke, wanneer is dat? - we zijn tot 20:00 dus vanavond nog - tegen 20:00 zelf moeten bellen - oh was mijn collega (3e persoon) ik zie dat ze besteld zijn bij een andere, die komt met DHL dus dat wordt di of wo. ik houd t ff voor je in de gaten - wo tegen 17:00 toch zelf ff gebeld - ja die zijn binnen, do middag monteren, duur ong 1 uur - do, na 1u 40min tis klaar ik loop naar buiten en check ze ff.. hmm dat zijn wel hele grote noppen... achter > de mitas e-09 gemonteerd. nouja laten we het houden op foutje kan gebeuren. ik wordt slecht terug gebeld en nu moet ik helaas weer terugkomen voor de juiste band.
Erg tevreden over de onderhoudsbeurt.
Je voelt je welkom.
Onlangs nieuwe motor gekocht. Op eerste dag helaas kapotte band. Motor en ik zijn thuis opgehaald. Motor is voorzien van een nieuwe binnenband. En dit allemaal gratis. Dit is wat ik noem echte service!
Ik vind Motoport Veldhoven flexibel in het omzetten van een reservering. Het proces van de motor huren is goed. Reserveren via de site en vervolgens ophalen van de motor verliep soepel. Wat beter kan is het meegeven van de motor. Ik kreeg een smerige motor mee. Motor zat onder de modder. Dit geeft weinig vertrouwen dat de motor nagekeken is voor de nieuwe verhuur. Vertrouwen is belangrijk, ook voor het verkopen van motoren. Ander punt van kritiek is het terugstorten van de borg. Dat kan sneller. Motoport zou bij het inleveren van de motor en alles is ok, meteen de borg kunnen terugstorten. Ik wil jullie met deze feedback helpen om de verbeteringen door te voeren. Ik wil in de toekomst graag nog eens een motor bij jullie huren. Succes met jullie bedrijf in deze moeilijke tijden.
Onderhoudsbeurt nodig of niet gewoon laten doen! Ik was nog niet bij de km beurt, maar na anderhalf jaar niet al te veel gereden vind ik dat het geen overbodige luxe is. Hij rijd nu weer beter! En MotoPort heeft het naar volle tevredenheid gedaan
Goede ervaring en uiterst tevreden met mijn nieuwe motor.
Zoals gebruikelijk in deze zaak nu ook weer top geholpen. Ik woon in Tilburg maar rijd graag naar deze zaak voor mijn aankopen en onderhoud. Klasse personeel.
Afspraak, leen motor, accessoire advies en keurig gemonteerd. Alles tot in de puntjes. Fijne club!
Je word er altijd goed ontvangen en de koffie staat er ook klaar
Voor twee dagen een Yamaha Tracer 700 gehuurd. De motor was in goede staat. Ik werd netjes geholpen bij ophalen en retourneren. Ze hebben gunstige huurvoorwaarden, zoals een redelijke borg, onbeperkt aantal kilometers en gedeeltelijk afkopen van eigen risico. Enig minpunt is dat de gehuurde motorbroek tijdens een regenbui niet waterdicht bleek te zijn.
de uit leg van de rekening was er maar bij thuiskomst niet duidelijk dus hierbij mijn vragen opmerking wat betekend vkk lek? schijven slecht v&a ?
Garantie na enig werkplaats bezoek goed opgelost
Was een topdag!
goede adviezen er service. Gewoon klasse.
Wij hebben samen een dagje twee motoren gehuurd, service is prima en alles stond netjes klaar. Personeel is erg vriendelijk alleen was deze keer van 1 motor de koppeling zo zwaar afgesteld dat ik op een gegeven moment deze bijna niet meer ingeknepen kreeg. We hebben daardoor eerder moeten stoppen. Erg jammer. Verder wel fijn gereden. Jammer dat we wat lang moeten wachten op terugstorting van de borg want voor twee motoren is dat een hap geld.
Goed georganiseerd
Ik wist dat de beurt duur zou worden, maar 760,- is toch even slikken als er niet echt iets stuk is. Vooraf gevraagd of ik moest wachten op een telefoontje, maar ik kon 's avonds gewoon komen halen. Ik kom om 16u45 de zaak binnen lopen en een verkoopster ziet me. Vervolgens zegt ze tegen een andere klant "zijn we de hele dag open geweest, komen die klanten allemaal om kwart voor 5 naar de winkel. Wij willen ook weekend". Dat voelt toch niet echt welkom als je 760 euro komt brengen!! Daarna blijkt de motor niet gereed. Dat betekent dat ik de motor nog 3 dagen extra kwijt ben door het weekend. Motoport heeft het overigens wel opgelost door een waardebon als compensatie te geven. Bij de vorige grote beurt gebeurde eigenlijk het zelfde, toen kreeg ik een leenmotor mee. Waarschijnlijk een incident waar ik toevallig 2 keer mee te maken heb gehad, maar ik zou er in iedergeval aandacht aanbesteden dat klanten niet voor verrassingen komen te staan. De motor rijdt overigens als nieuw, dus dat is mooi!
nog nooit problemen gehad.. SUPER
Kosten plaatje word goed besproken. Er worden geen onnodige kosten gemaakt door zomaar zonder overleg onderdelen te vervangen.
Vriendelijk personeel
The process of renting was very easy and the staff is friendly.
Zeer goede zaak, zo houden!
Alles wat gevraagd was weer naar tevredenheid uitgevoerd!
Motor inclusief navigatie online gereserveerd. Ging heel vlot en duidelijk overzicht. Op mijn vraag via mail erg snel een reactie. Motor oké, huurproces oké, helemaal top dus
De Run 5202
5504DC Veldhoven
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.