Motor plus navigatie gehuurd. Van te voren hebben ze bij motorport mijn gewenste route in de navigatie gezet waardoor ik gelijk kon vertrekken.
Prima service. Snelle behandeling en zeer klantvriendelijk. Lekker koffie tijdens het wachten en wifi.
Het huren van de tracer700 verliep soepel, ook bij het ophalen en terugbrengen. Het personeel is behulpzaam. De motor was in goede staat en reed heerlijk. Ook erg fijn dat je je niet beperkt hoeft te voelen in het aantal kilometers dat je met de motor rijdt.
Service zoals afgesproken
Technish probleem werd dezelfde dag nog gerepareerd. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Super goed geholpen met de huur van de motor. Heerlijke betrouwbare motor mee mogen nemen met maar 2800 km op de teller. Wat een genot om weer na lange tijd motor te rijden.
Goede dienstverlening en faire prijzen.
Zaterdagmorgen een motor gehuurd, vriendelijke ontvangst, goede uitleg, fijne motor verder niets van te zeggen. Samen gaan rijden met mijn vriendin, welke tegen einde van dag pannen kreeg waardoor we vertraging hadden op de terug weg en de motor niet op de afgesproken tijd 16:45u retour kon brengen. Hiervoor heb ik om 16u al gebeld dat we problemen hadden, ruim optijd lijkt me, maar ik kon niet anders dat we om 17:15 terug zouden zijn in de winkel. Na een moeizaam gesprek was dit akkoord, dus om17:15 was ik terug in de winkel met een afgetanke motor volgens afspraak. Bij afgifte van de sleutel en papier stond er een kokende, gestrest, geïrriteerde, pissige werknemer klaar. Deze kon geen normaal gesprek meer voeren, het enige wat geroepen werd is je bent hier niet meer welkom, je had iets anders moeten regelen waardoor je optijd was(met andere woorden de mijn vriendin achterlaten ergens in het land), en dat hij zo pissig was. Zeer onprofessioneel, en met een heel raar gevoel stapte ik in de auto naar huis.
Mijn motor is bij Motoport Veldhoven in de winter gestald en heeft ook onderhoudsbeurt gehad. Later ben ik ook goed geholpen met het taxeren van mijn motor n.a.v. een ongeval.
Ik wilde wisselen van motor en dat was geen probleem. Er werd nog snel even een ketting gespannen en geolied, tevens goede uitleg over het gebruik, etc.
1000 kilometer beurt gehad. Ik kon mooi op een zaterdag terecht. Ik kon er op blijven wachten wat erg prettig is.
Zonder afspraak langs gereden op zaterdag ivm kapotte koplamp. Binnen 10 minuten lamp vervangen voor €3,95. Topservice!
Motor enkele maanden geleden met 12 maanden garantie gekocht. Enkele defecten zijn snel verholpen, personeel is duidelijk over de reparaties.
Afspraak tussendoor ingepland nadat oliekoeler gescheurd bleek te zijn. Nieuwe was duur, advies was kijk naar 2e handse. Zo gezegd zo gedaan, resultaat €75 ipv €548. Monteren werd snel tussendoor ingepland en voor €45 klaar binnen half uurtje. Top gedaan mannen!
De 1000 km beurt van mijn T700 werd correct uitgevoerd. Er werd goed geluisterd naar de punten waar naar gekeken moest worden en ook goed opgelost
Beetje vreemde winkel. Op internet gekeken naar hún website, in Veldhoven, en gezien dat met er een artikel te koop was waar ik naar zocht. In de winkel echter, krijg ik na lang wachten (!!) te horen dat ze dat soort artikelen niet verkochten. Toen ik hun vertelde dat ik het op hun site had gezien, werd er gezegd dat ik dat dan op de aglemene website had gezien, hetgeen echt niet klopt. Weinig respect voor de klant dus.. Ik denk niet dat ik ooit nog naar deze winkel wil gaan.
Top moter gehad Personeel geeft goede uitleg
vriendelijk personeel en motor perfect in orde
Motor bleek deze keer niet schoon. Verder liep de motor niet echt soepel. Niet zoals de vorige keren. Waarschijnlijk had de motor onderhoud nodig aan de achterband en mn de ketting.
Vriendelijk personeel en de beste deals op het gebied van motor verhuur.
Ik heb goede ervaring met moto port mijn motor werd net op tijd geleverd om er nog mee op vakantie te gaan toppie.
Met een fijne branbantse vriendelijkheid heel goed geholpen met de aanschaf van mijn gewilde uitvoering van de Tenere 700 Rally
Al jaren tevreden. Ook nu weer afspraak maken en tijdens de werkzaamheden lekker met een bak koffie met andere bezoekers ervaringen uitwisselen.
Ik heb mijn motor een 1000 km beurt laten geven omdat dit moet volgens de fabrikant. Het is een motorscooter waar 1 liter olie is gebruikt en nog wat klein materiaal. Materiaal was 20 euro. Ik heb een uur moeten wachten voor deze zeer kleine beurt en moest 1 uur werkloon betalen a 80 euro. Dus totaal 100 euro. Ik heb het gevoel dat dit korter en dus goedkoper had gekund. Jammer. heb hier toch geen fijn gevoel bij
Met het verwachtingspatroon waarmee ik binnen kwam, ben ik tevreden naar buiten gelopen en alles op tijd afgehandeld.
De Run 5202
5504DC Veldhoven
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.