Perfect!!!!!

Vriendelijk, eerlijk en meedenkend!!

Goed geregeld

Het reserveren, en ophalen ging goed. Losjes en relaxed. Motor rijd goed zoals het hoort. Alles is goed geregeld. Het terug brengen was erg serieus en een gesprek of een vraag van hoe het gegaan is, heb ik niet gehad. Erg jammer, komt ongeintreseert over, verder alles prima geregeld.

• Ervaring met: Motoren

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Acceptabele tarieven en goede motoren. Top dat er geen km vergoeding apart in rekening wordt gebracht.

Fijne samenwerking

Motors zijn altijd in top Staat

Goed geregeld

Nette zaak en komen afspraken na. Alles is top geregeld.

Prettig geholpen

Snel, vakkundig en enthousiast geholpen met reparatie van mijn motor.

Kort maar krachtig. Top

Prima geholpen en geïnformeerd.

• Afspraken nakomen N.v.t.

Vriendelijke en goed behandeld

Ondanks het coronavirus is de afgesproken onderhoudsbeurt netjes op tijd uitgevoerd.

• Ervaring met: Scooters

Prima service, gloednieuwe motor

Erg goede service met bij het ophalen een prima uitleg over de motor, die overigens ook nog eens (bijna) gloednieuw was. Ik werd na de rit nog eens naar de garage meegenomen omdat ik vragen had over de SP-versie van mijn gehuurde motor. Ook daar wederom een prima uitleg en werd er tijd voor me genomen. Enige nadeel vond ik de site om de motor te huren. Deze werkte ronduit slecht en was niet goed te overzien op mijn telefoon. Op de laptop werd het iets beter, maar nog steeds niet heel klantvriendelijk. Als dit goed en makkelijk zou werken, zouden er ook meer mensen een motor huren, naar mijn mening.

Netjes en snel geholpen

Had een langzaam leeglopende band. Probleem was snel opgespoord en opgelost.

• Ervaring met: Reparatie & onderhoud

Deskundige en klantgerichte mensen.

De mensen die er werken weten wat ze doen en zijn deskundig.

Goed bevalle

Zeer goed bevallen echter het duurt erg lang voordat de borg terug wordt gestort.

• Ervaring met: Verhuur

Duidelijke service, en klaar terwijl je wacht

Goede monteurs

• Ervaring met: Motoren

Goede service, rijd weer top!

Goede service, alles netjes nagelopen.

• Ervaring met: Motoren

Ik ben door Ruud bijzonder vriendelijk en terzakekundig geholpen.

Goede en fijne ervaring. Relaxed een proefrit gemaakt en bijzonder vriendelijk bediend !

• Ervaring met: Motoren

Gewoon goed en heldere service

Al jaren klant in Veldhoven Goeie service en heldere uitleg Daarbij mochten er extra kosten aankomen mbt het onderhoud, word ik gebeld Dus geen verrassingen achteraf Toch nog de motor bij hun in de winterstalling kunnen zetten Ik kom graag terug

Goed verlopen

Zoals altijd. Prima.

Al jaren wordt ik hier prima geholpen, zelfs met mijn motor die al de nodige tegenslagen verwerkt heeft, maar nog altijd prima rijdt. Meedenken en oplossen, zo gaat dat in Veldhoven.

• Ervaring met: Motoren

Ik heb de Yamaha MT07 gehuurd. Motor stond keurig klaar toen ik kwam en er was een duidelijke korte uitleg. Motor was zo goed als nieuw (250 km op de teller) en reed super.

Brabantse gemoedelijke service.

Behulpzaam,vriendelijke service en advies.

CHAPEAU 👍

Platte scooter thuis opgehaald en samen met de noodzakelijke beurt, snel weer de weg op geholpen. Goeie en transparante SERVICE👍chapeau👍

• Ervaring met: Scooters

Het was heerlijk!

Op de site kreeg ik de motor niet gereserveerd dus had naar de zaak gebeld. Hier werd ik vriendelijk te woord gestaan. De werknemer heeft me geholpen een motor te reserveren en al mijn vragen te beantwoorden. De volgende dag kon ik de motor ophalen en dat verliep ook heel soepel. Hij had alles duidelijk uitgelegd. Ik vind het een top service en ben zeer tevreden. Dank jullie wel!

• Ervaring met: Verhuur

duidelijke informatie en goed aanbod van motoren

Wilde een supersport motor huren omdat ik van plan ben er een aan te schaffen. Na telefonisch overleg, een motor via de site geboekt. Werd de volgende dag gebeld dat deze motor niet meer beschikbaar was voor verhuur omdat het niet meer mogelijk bleek om een supersport te verzekeren voor verhuur. er werd een schappelijk aanbod voor een andere motor gedaan en een mogelijkheid voor een proefrit. Na er over nagedacht te hebben er toch voor een maandje van af gezien om met beter weer alsnog te kunnen gaan huren. goed geholpen.

• Ervaring met: Motoren

Mensen denken mee, top service.

Binnengekoment met de wens een Tenere 700 aan te schaffen, deskundig advies ontvangen, kunnen proefrijden, en 2,5 uur later was de Tenere aangeschaft. Vanaf mijn eerste motorervaringen tevreden bij verschillende Motoport zaken, en Motoport Veldhoven is daar geen uitzondering op. Verkoopmedewerker Ruud heeft top werk geleverd bij de afhandeling van aankoop Tenere 700 + verscheidene malen goed advies gegeven, en de mannen en vrouwen komen alle gemaakte afspraken netjes na. Top service, tijd voor een goed gesprek, gezellige Brabantse sfeer; dat is wat we willen als motorrijder. Top!

prettig en deskundig geholpen

prettig en deskundig geholpen en een fijne motor gekocht na de eerste honderd kilometer vandaag zeg ik goed gedaan jochie hiermee kan ik fijn motor rijden dank John

De Run 5202

5504DC Veldhoven

040-2012542

Over MotoPort

Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.