Soepel en flexibel geholpen. Prima motor gehuurd. Compleet en geen enkel probleem.
Motoport Veldhoven is zeer klantvriendelijk en behulpzaam, zij onderhouden mijn Honda NC750X sinds de aanschaf naar alle tevredenheid.
Grote winkel, vol met motoren, officiële Yamaha dealer, maar verkopen ook veel gebruikte motoren van andere merken. Tevens kan je er terecht voor onderdelen, accessoires en motor kleding . Leuk personeel, service gericht .
Eenvoudig en duidelijk geregeld hou ik van
Groot aanbod, handig reserveren, nette motor (nieuw), vriendelijk en snel geholpen. Tot een volgende keer!
Mijn defecte motor opgehaald met de bus. Zeer snel geholpen waarvoor dank. Motor was de volgende dag al gerepareerd.
In november een motor gekocht bij Motoport. Hartstikke blij mee natuurlijk, alleen kwam er een vervelend euvel naar voren tijdens het rijden. Vandaag teruggegaan naar MotoPort Veldhoven en het is super verholpen onder garantie! Goede service, lekkere koffie en goeie afhandeling.
Prettige omgeving. Juiste mensen met verstand van zaken. Tevens erg vriendelijk. Ga er graag naartoe!
Ik heb een voorloopmotor gehuurd en ben daar zeer over te spreken. Bij Motoport Veldhoven ben ik zeer netjes behandeld. En alles is naar tevredenheid verlopen. Ik kan iedereen aanraden daar zaken te doen. Ze staan voor je klaar en hebben tijd voor je.
Snel geholpen
Goede service en snel geholpen
Kan niet anders dan uitermate positief zijn. Ze doen het werk op tijd volgens de gemaakte afspraken. Zijn zowel bij de receptie alsook in de werkplaats zeer vriendelijk en behulpzaam
Er werd duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten.
rem schakelaar vervangen ik kon er op wachten, super
Vanwege een verhuizing mijn motor voor de eerste keer voor onderhoud naar MotoPort Veldhoven gebracht. Afspraken waren van te voren telefonisch gemaakt. Bij aankomst was men op de hoogte en de motor werd door de monteur op de brug gezet. Extra werkzaamheden werden gemeld en aangegeven of het een advies of noodzaak was. Tijdens het wachten werd koffie aangeboden en kon ik genieten van een ruim opgezette showroom met kleding, communicatie, accessoires, nieuwe- en gebruikte motoren. De verkoper stelde zich netjes voor en zonder zich op te dringen hadden we een prettig gesprek en introduceerde hij de nieuwe Yamaha Tracer 9 GT. Hij heeft mijn interesse goed aangevoeld en volgende week staat een proefrit gepland... Ben benieuwd!
We zijn gedurende het gehele verkoopproces goed geholpen en begeleid. Goed advies en service.
Meerdere malen al gehuurd bij MotoPort Veldhoven. Goede service, betaalbare prijzen en kwaliteitmotoren.
Ik heb netjes met motoport afgesproken om te komen proefrijden. In de winkel aangekomen werd mij verteld dat de motorscooter nog even voor een laatste check op de brug stond. Na een half uur kwamen ze mij vertellen dat ze hem niet aan de praat kregen en een belletje geven als de motorscooter weer zou lopen. Dit belletje heb ik nooit gekregen dus ik bel ze de dag erna en er wordt mij verteld dat de motorscooter verkocht is. Slecht service ik ben erg teleurgesteld en ze zijn een vertrouwde klant kwijt geraakt!
De levering van de motor was een paar dagen later, maar hier kon Motoport niets aan doen.
alles klopte.
Je krijgt wat je verwacht, motor was netjes. Service was goed en snel. Communicatie is eerlijk en no-nonsense. Extra punten voor de onbeperkt aantal kilometers, dat was voor mij de grootste reden om bij jullie te huren.
Gel goed
Vlotte en deskundige en vriendelijke medewerkers, goede kwaliteit-prijsverhouding
Zoals altijd gewoon goed. Je wordt meteen deskundig geholpen en terwijl je wacht een bakkie en een praatje. Klasse bedrijf waarvoor ik graag een eindje rijd.
De verkoop van de motorfiets verliep prettig echter de aflevering de week erna was een teleurstelling. Ondanks de afspraak was men vergeten mij in de agenda te zetten... De verkoper was wel zo eerlijk om dat te zeggen maar alsnog voelt het niet prettig. Zijn ze mij dan ook in de werkplaats vergeten? Slechts 1,5 mm voering op de voorremblokken vind ik niet kunnen. Ook.de accu is slecht, ben daar zaterdag al voor terug geweest. Niets aan de hand werd er gezegd met als resultaat dat de motor na 2 dagen stilstaan niet meer startte. Over de motorfiets zelf ben ik zeker wel tevreden want hij rijdt lekker!
De Run 5202
5504DC Veldhoven
Met zijn samenwerkingsverband van zelfstandige motorfietsbedrijven, is MotoPort een succesvolle franchiseformule die actief is in meerdere Europese landen. De pijlers onder de formule zijn de exclusieve kledingmerken Difi en Dane en het helmenmerk Bayard. MotoPort bedrijven zijn professionele, complete motorfietsbedrijven met ieder een eigen regio. MotoPort is meer dan 35 jaar marktleider in Nederland in verkoop van nieuwe en gebruikte motoren.