Het was allemaal duidelijk, snel en makkelijk.
Fijn om gehoord te worden en snelle reacties via elke communicatie gebied. Fijne man om mee te communiceren
Correcte en nette behandeling. Vriendelijk.
Hele fijne ervaring. Respectvol en fijne en duidelijke afhandeling
Als erg goed ervaren,
Top ervaring! Zeer vriendelijk. Bijna direct antwoord op de mail. Elke stap word duidelijk doorlopen. Er word erg snel gewerkt, wat ik een pluspunt vindt. Als je twijfelt om te scheiden ivm alles wat er bij komt kijken, gewoon doen! Dit voelde als een appeltje eitje dankzij hun hulp!
Goedemorgen uitleg.
Heldere uitleg gehad van Floris en hij was erg geduldig en behulpzaam.
Heldere uitleg gehad van Floris en hij was erg geduldig en behulpzaam.
Er wordt snel en kundig gereageerd. Online invullen van het convenant is eenvoudig. Het gesprek met de mediator heb ik als zeer prettig ervaren
tevreden over de dienstverlening en ook de druk die er achtergesteld werd om dingen aan te leveren, zonder dat dit als te of negatief werd ervaren. Daarnaast complimenten over de kundigheid en flexibiliteit waarmee.
Er goede en snelle afhandeling van onze scheiding
Duidelijke begeleiding om onderling gemaakte afspraken juridisch juist te verwoorden.
We werden snel en correct geholpen. Wanneer we vragen hadden werden ze meteen beantwoord. Ook de servicedesk is goed bereikbaar, vriendelijk en servicegericht.
De start van het traject was wat omslachtig en uiteindelijk bleek online scheiden wat meer in te houden dan alleen convenant invullen. Vervolg gesprek n.a.v. convenant waren helder en hebben op bepaalde zaken een ander licht geworpen waardoor we het convenant nog hebben aangepast. Oplettende en attente en niet ordenende mediator, zeer tevreden
Alles prima verlopen precies zoals voorspeld en afgesproken.
In de moeilijkste tijd van je leven zijn zij er voor je. Begripvol en met compassie
Super begeleiding
Ik ben goed en op een professionele wijze geholpen bij elke fase van de procedure
Het is een duidelijk en eerlijk proces geweest. Hopelijk blijft dit temp er in zitten en kan ik snel alles afsluiten
Goeie ervaring bij netjesscheiden. Wij konden er als stel goed zelf uitkomen dus wilden zo goedkoop mogelijk scheiden. Het scheiden verliep vlot. Fijn gesprek met de mediator Floris Heuyerjans en hij heeft ons er goed doorheen geloodst.
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.