Gewoon snel en helder proces
Alkes is duidelijk en overzichtelijk. De procedure verloopt prettig en snel
Vanaf het begin snel maar professioneel geholpen met alles. Bij aanpassingen dezelfde dag nog nieuwe documenten ontvangen. Eigenlijk binnen 1,5 week alles duidelijk op papier en klaar om naar de rechtbank te versturen.
Aardige mensen, behulpzaam, snelle reactie.
Ondanks de vertragingen en fezeur van onze kant bleef de adviseur altijd zeer vriendelijk.
Snel en efficiënt
Vriendelijk en behulpzaam
Was sceptisch over het online scheiden maar zou het iedereen aanraden.
Alles is netjes en snel in gang gezet. En ook snel afgehandeld.
Op ons eigen tempo zijn wij begeleid op afstand, waarbij de kundigheid en flexibiliteit aansloot op onze behoefte tjjdens het scheidingsproces.
Een prima ervaring en begeleiding onder deze voor mij onprettige situatie.
Goede uitleg, duidelijk, begripvol.
Zijn goed begeleid en goede informatie en advies gekregen.
Superfijn, snel, denken mee en efficiënt.
Erg fijne contacten met de medewerkers. Super fijne en betrouwbare mediator die niet misstaat in jullie fijne organisatie. Dikke 10/10!
Fijn dat er telkens zo snel terug is gereageerd en dat we ondanks wat tegenslagen alles vrij snel hebben kunnen doorlopen door het snelle reageren van petra.
Zeer kundig snel en vriendelijk begeleid bij een lastige stap. We zijn heel erg snel geholpen hebben een goede begeleiding en tips gekregen om alles netjes af te handelen.
Goed ervaring. Goede begrip voor deze situatie, een scheiding is niet echt iets leuk. Goede begeleiding.
Professionele en efficiënte manier om te scheiden. Kennis van zaken.
Prima begeleiding en voor beide partijen een accoord bereikt binnen afzienbare tijd, Proffesioneel en betrokken,waarvoor dank!
Uitmuntend
Een duidelijke snelle manier voor een gemoedelijk lopende scheiding.
Zie hier boven.
Vanwege het niet goed opletten heeft zij ons dubbelwerk laten verrichten. Kan ook aan ons liggen omdat wij ook beter moesten opletten. Maar overall was het een goede keus om met jullie in zee te gaan. Top.
Goedemorgen Patricia, Bedankt voor je reactie. Wij zijn blij te horen dat je onze dienstverlening als de juiste keuze hebt ervaren. Wij zijn benieuwd waar je het gevoel hebt dubbel werk gedaan te hebben, aangezien je aangeeft dat het ook kan komen doordat jullie beter op hadden kunnen letten. In onze communicatie kan ik niet terugvinden waar dit over zou kunnen gaan. Mocht je hier nog vragen over hebben, kun je ons bereiken via [email protected] of 030-2242577. Met vriendelijke groet, Team NetjesScheiden
Geen opmerkingen
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.