Het scheelt ook als je op goede voet uit elkaar gaat, maar onze mediator heeft ons goed begeleid. Geen 10 omdat er kleine foutjes in het convenant stonden die aangepast moesten worden.
Goede en duidelijke overleg en begeleidings overzichten . Wel jammer dat er even kort, geen duidelijkheid, betreft de ingevulde stukken was. Waardoor enige vertraging is ontstaan.
Duidelijk en proffesioneel, goed luisterend naar de wens van beide kanten.
We verder goed en vriendelijk geholpen en heel geduldig
Goed kontakt met de mediator. Vertraging zit hem in het juridische circuit.
Mijn ervaring was prettig, echter had ik verwacht dat degelijk fiscaal advies inclusief was.
Hoi Wouter, Bedankt voor je feedback. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Zoals wij telefonisch en per mail met elkaar hebben besproken, regelen wij dat de scheiding juridisch volledig in orde wordt gebracht. Voor verdere financiële en fiscale afwikkeling staan kunnen wij niet garant staan. Fiscaal advies is wel mogelijk bij onze partner NBG, waarmee wij tijdens het adviesgesprek ook altijd een vrijblijvende kennismaking aanbieden. Mocht je hier nog vragen over hebben horen wij het graag. Wij zijn blij te horen dat je ervaring desalniettemin prettig geweest is. Met vriendelijke groet, Team NetjesScheiden 030-2242577
Wij zijn super snel geholpen. Er was een goede duidelijke communicatie, belangrijke punten werden uitgebreid besproken. Ook het mail contact ging super snel, binnen enkele minuten antwoord en werden er direct vervolg stappen gezet. Onze vragen werden uitstekend beantwoord, en onze zorgen werden weg genomen door goede adviesen die wij konden opvolgen. Ook werd er goed met ons meegedacht, wat nou in onze situatie het beste uitgangspunt zou zijn voor alle partijen. Wij zijn zeer tevreden!
De gehele ervaring is prima te noemen. Bij vragen werd er snel en correct gehandeld. Het hele proces werd duidelijk uitgelegd en de voortgang was meer dan acceptabel.
Lorena heeft ons uitermate prettig geholpen om het hele proces te doorlopen. Ze was altijd goed bereikbaar en heeft een geduldige manier van uitleggen We kunnen deze organisatie zeker aanbevelen.
Goed en snel
Onze ervaring is erg positief, ondanks de negatieve lading. We werden goed, duidelijk maar vooral vriendelijk behandelt. Absoluut een aanrader als je wilt scheiden in goede harmonie
Snel geregeld , goed contact
zeer goed, een goede uitleg.
Ik vond het invullen van het portaal een hoop werk en een hoop keuzes maken, maar het is erg fijn dat je hier zelf de tijd voor kunt nemen. Je kunt steeds een stukje invullen als je daar zelf aan toe bent en eventueel hulp inschakelen bij onderwerpen waarbij dit nodig is. Het opstellen van het definitieve convenant vond ik wat langer duren, omdat er meerdere keren iets gewijzigd moest worden. Al met al verliep de hele procedure soepel.
Deskundige mensen waar wij tot nu toe mee te maken hebben gehad en komen snel met de in orde gemaakte documenten
Ik vond het fijn dat er zo weinig gedoe was en duidelijke uitleg over alles
Helpdesk is goed bereikbaar. Handig dat je zelf alles online kan invullen. Verbetering hierbij kan zijn: niet alles op volgorde hoeven in te vullen. Nu moest ik vaak op mijn ex wachten tot hij zijn stukje had ingevuld en we weer verder konden. Dat kostte mij veel tijd en energie om dat steeds te moeten aankaarten. Mediator was ook deskundig. Wel jammer dat er te weinig tijd is om een paar punten nog echt te bespreken en dat we daarvoor een tweede, duur (!!), gesprek moesten voeren.
Goedemorgen, bedankt voor de review. Er zijn verschillende redenen waarom er een extra videocall nodig zou kunnen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geen goed overleg, bijzondere wensen of niet genoeg tijd. Als dit het geval is, wordt er inderdaad in overleg een extra gesprek gefactureerd. Wij zullen dit meenemen om onze dienstverlening te verbeteren. Mocht je nog vragen hierover hebben zijn wij te bereiken via [email protected] en 030-2242577.
Simpel, geen ingewikkelde dingen. Bij vragen, snel en duidelijk antwoord.
Nvt
Goedemiddag Carla, Bedankt voor je feedback. Kijkend naar jullie dossier was er een aantal keer miscommunicatie rondom het afronden van de vragenlijst. Voor een online scheiding is het belangrijk dat jullie in goed overleg zijn met elkaar, en samen tot afspraken komen. Wij gaan er daarom van uit dat beide partners achter de antwoorden in de vragenlijst staan nadat deze is afgerond. Mocht je jouw feedback verder willen toelichten of hier vragen over hebben horen wij het graag. Je kunt ons bereiken via [email protected] of 030-2242577. Met vriendelijke groet, Team NetjesScheiden
Via Google gevonden! Netjes geholpen en netjes gescheiden
Denken mee een top begeleiding.
Goede service snel en makkelijk geregeld top
Catharijnesingel 55
3511GD Utrecht
Welkom! Hier lees je de ervaringen van onze klanten, die we om een beoordeling vragen nadat wij de scheiding bij de rechtbank hebben ingediend. We hopen dat dit jou helpt om te bepalen of onze manier van werken goed bij jou past. NetjesScheiden maakt scheiden eenvoudig en betaalbaar. Wij zijn er speciaal voor partners die in goed overleg afspraken kunnen maken en alles netjes willen regelen. Een scheiding is niet leuk, en juist daarom is het belangrijk dat de begeleiding deskundig, snel en gemakkelijk verloopt. Met een betrokken team van gecertificeerde scheidingsspecialisten begeleiden wij jaarlijks meer dan 2.000 scheidingen.