Goede ervaring

Helaas iets met airco, ingrijpende actie en beste kostenpost. Al met al goede service goed op de hoogte gebracht, dik in orde!

Super klantgericht

Perfect dat ik een leenauto de volgende dag terug mocht brengen en een verassing dat mijn auto was schoongemaakt.

Naast het technische gedeelte was/ is benadering vrouw een verademing. Fijn om als een weldenkend mens behandeld te worden ! Auto’s zijn niet alleen een mannending ook al denken velen (ook vrouwen ) dat wel ! Ontvangst en monteur prima !

Prettig contact en duidelijkheid

Contact en hiermee informatie mbt het onderhoud auto , uitstekend en duidelijk zowel vooraf als achteraf

Dik tevreden

Super service!

Kundig en accuraat!

Altijd betrouwbaar en goed.

Zie boven.

Zowel receptie als ook werkplaats uitstekend!

Prima garage!

Gastvrij en duidelijk goede service

Zie hier boven

Goede service.

Komt afspraken na.

Alles goed en snel geregeld. Leenauto stond klaar. Netjes gebeld over wat er moest gebeuren en wat het ging kosten.

Positief, informatief en behulpzaam.

Ik had wat problemen met het schakelgedrag van onze auto, die is uitgerust met een automatische 6-versnellingsbak. Het schakelen kon mijns inziens wel wat verbeterd worden. In de praktijk bleek dat echter tegen te vallen doch men heeft wel het maximale gedaan om een en ander aan mijn wensen aan te passen.

prima ontvangst, communicatie en aflevering

Zoals wij gewend zijn!

Gewoon top!

alles goed geregeld

de adviezen voor apk waren duidelijk en heb ik ter harte genomen en uit laten voeren.

Correct

Correct, vriendelijk en volgens afspraak.

Onderhoud en APK prima uitgevoerd.

De APK, onderhoud en vervangen van banden uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

Talsma staat altijd voor je klaar! Een dealer met passie voor zijn auto s En zeer klantgericht.

Zijn heel goed geholpen

We zijn heel tevreden over alles rob bedankt

Professioneel en punctueel.

Volgens afspraak om 13.00 uur geholpen. Korte wachttijd onder het genot van kop koffie. Nieuwe autosleutel geprogrammeerd.

De APK perfect uitgevoerd.

Helemaal dik voormekaar.

Zoals altijd "UITSTEKEND

Ïk kwam voor een grote beurt , en APK keuring . Daar ik al enkele panda ' s heb gehad , en al ongeveer 20 jaar bij jullie kom was het bezoek nu even pittiger want er bleek aan de 500 L behoorlijk wat te mankeren . Daar ik uiteraard veilig wil rijden en alles in orde wil hebben zat ik in eerste instantie even te schudden in mijn {groot } tuigje betreffende de rekening . Door de goede uitleg van Egbert was het verschil dat ik al die jaren NIEUWE panda 's heb gekocht en dat is wel degelijk een verschil met de onderhoudskosten . Dus gerustgesteld . Ik heb een vraag : Ik heb de 500 L anderhalf jaar geleden ,gekocht , is toen bij de keuring niet geconstateerd dat remblokken en schijven aan vervanging toe kwamen ? Hij is toen volledig goedgekeurd. Verder zeer tevreden over alles , en blijf uiteraard ook in de toekomst van jullie diensten geb ruik maken . met vriendelijke groet , Jacques van der Walle Mobiel : 0628186001

Goeie koffie

Altijd uiterst vriendelijk geholpen. Wachten is geen probleem. Gewoon hele fijne garage.

Goede service en communicatie

Gebeld over de zaken waarvan wordt geadviseerd om direct te doen. En alvast gemeld welke zaken eraan komen.

Saturnusweg 6

8938 AW Leeuwarden