Duurde even maar uiteindelijk goed.

Sinds het verlaten van de Showroom heeft het start en stop systeem niet gewerkt. Auto 3 maal hiervoor (en tevens normaal onderhoud) aangeboden. In de de 3e keer is een mij onbekend onderdeel vervangen waardoor het start/stop systeem na 30 maanden werkt. Tevens loopt de accu niet meer vanzelf leeg na 1 week stilstand. Dus uiteindelijk alles goed. Gelukkig allemaal garantie. En niet te vergeten steeds een gratis leenauto verkregen.

Zoals altijd goed geholpen

De heren van de afdeling onderhoud weten waar ze het over hebben, zijn behulpzaam en staan je zeer vriendelijk te woord.

prima en netjes geholpen

prima en netjes geholpen

Geen bijzonderheden

Correct en snel

Vooraf telefonisch contact met heldere afspraken. Gebruik van een prima leenfiets voor de tijd van de reparatie. Telefonisch contact over gereed zijn van de auto. Bij het ophalen en betalen duidelijke uitleg van de werkzaamheden en advies voor volgende onderhoudsbeurt. De wasbeurt van de auto is een prettige afronding.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede en duidelijke omschrijving en uitleg

Prima, voor elkaar en uitgevoerd

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede ontvangst / duidelijke uitleg van de werkzaamheden

Ervaren dealer, tijdelijk een auto (gratis) in bruikleen of een fiets is geen bezwaar. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden en vriendelijk personeel.

goed geholpen

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Jelle Talsma voor onderhoud is voor vierwielers een behoud.

Goede afspraak, planning en plan. Goede ontvangst en service. Goede uitleg en afronding. Meedenken in klantgericht. Goed in de zin van prima. Onderhoud, zie mijn zin hierboven.

Altijd top service

Persoonlijke aandacht en meedenken !

Dik in orde

Na een afspraak bij de receptie te hebben gemaakt om de distributieriem te vervangen is alles prima geregeld. De camper stond op de dag van de afspraak nog bij Schadenet Bourguignon. Die hebben hem bij Jelle Talsma gebracht. Nadat de werkzaamheden gereed waren heeft Jelle Talsma de camper weer bij Schadenet Bourguignon af geleverd. Die hebben mij weer bericht dat de camper klaar was en ik hem vandaar kon ophalen. Een prima samenwerking waarvoor ik jullie een dikke pluim geen.

Saturnusweg 6

8938 AW Leeuwarden