Alles klopt

Vriendelijke mensen en duidelijk over wat er moet gebeuren. Alles netjes gedaan.

Goed geholpen, reparatie goed uitgevoerd. Prima

Afspraak gepland voor een APK en vervangen van de distributieriem. Drie weken van te voren moeten afspreken. Druk. D-riem vervangen, en andere onderdelen gecontroleerd. APK uitgevoerd. Alles voor een redelijke priis.

Altijd goede service!

Zoals altijd alles netjes geregeld! En een top service

Wij worden altijd geweldug goed geholpen. Vriendelijk en vakkundig, gewoon top.

Zeer klantvriendelijk, goede service en betrouwbaar.

Zowel de autoverkopers als de receptionisten van de werkplaats zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en meewerkend. Men staat direct voor je klaar. Bovendien wordt er ook een hele goede service verleend en vind ik het een betrouwbaar bedrijf.

Heel goed.

Vriendelijke ontvangst door receptionist. Meteen de de koffie/leeshoek aangewezen, met voldoende keuze uit te lezen literatuur, ook de krant van de dag). Chocomelk was ook lekker. Na ruim een uur stond de auto weer voor. Een gedetailleerde rekening en aanbeveling om de voorbanden binnen afzienbare tijd te vervangen.

Fantastisch

Wij konden op de terugweg vanuit Duitsland meteen terecht voor een beurt. (Deze stond twee dagen later gepland) het scheelde ons een ritje heen en weer naar Terschelling.(ons woonadres). Toen we bij Talsma aankwamen vroegen wij of de auto om 16.00 uur klaar kon zijn ivm de boottijden. Een uurtje later zou betekenen dat wij pas om 22.00 uur thuis zouden zijn. e hebben alles op alles gezet om 16.10 uur klaar te zijn en wij daarom de boot van 17.00 uur konden halen. 19.00 uur thuis. Fantastische service dus.

Goede communicatie, service en afhandeling.

Klantvriendelijk en service, uitstekend

Door een klantvriendelijk telefoontje en service bij de balie, werd ik uitstekend geholpen, zo ook het plaatsen van de cruisecontrol. Perfect

Zoals altijd uitstekend geholpen, vriendelijk en vakkundig.

Super garage

De 2 heren op de administratie zijn super werknemers

goede service

De auto was voor een APK en grote beurt. Ik werd keurig gebeld toen er iets moest gebeuren aan de auto. De auto rijdt weer perfect!!

Je word goed behandeld

Prima en goede service!

Prima en goede service!

Duidelijke informatie wat is uitgevoerd.

Contact is altijd prettig en voelt vertrouwd.

Goede service en nemen de tijd voor je

Zo’n garage vind je maar zelden. Verstand van zaken en betrouwbaar!

Alles ging zoals het hoort

Vriendelijke mensen .Alles is gedaan zoals afgesproken

Goed en vlot geholpen

Snelle/ goede service, jammer dat de aflevering niet direct goed gegaan is!

Prima Service en contact.

Heel fijn, klantgericht bedrijf met goede service

Duidelijke communicatie, meedenken met de klant en prettige sfeer.

Goede service.

Mijn zoon heeft de auto weggebracht en kreeg keurig een leenauto mee. Helaas was de auto niet om 14;00 uur klaar zodat hij hem weer kon ophalen. Verder was alles gedaan zoals afgesproken voor de prijs die genoemd was. Wel is vervelend dat Talsma niet meer in Drachten zit.

Ben correct geholpen

Prima geholpen

Mijn Punto rijdt weer als een tierelier!

Klacht prima opgelost

Problemen in de electronica heeft even geduurd maar uiteindelijk prima opgelost ! Tevreden

Werkzaamheden correct en vlot uitgevoerd, inclusief mankement dat ik zelf nog niet ontdekt had.

Saturnusweg 6

8938 AW Leeuwarden