Waarom een garage mijn garage is.

De klant is koning, er wordt naar de klant geluisterd en er wordt goede feedback gegeven. Afspraken worden na gekomen, gewoon de boel perfect op orde.

helemaal tevreden

APK en beurt. Goede overleg over de werkzaamheden.

Super tevreden

Top service, persoonlijke ontvangst, goede koffie en goede prijs

Goed en vriendelijk

Altijd goed geholpen

Zoals gebruikelijk, dmgoed ontvangst. Vervangede auto

Storing

Na een week na de reparatie van een nieuwe computer,zit mijn auto weer met dezelfde storing.......dure reparatie en de auto komt aanstaande woensdag terug om te kijken wat er is!

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

men weet waar voor je komt en wat je graag wilt

Prima verlopen!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ben anders gewend van jullie, jammer dit.

Kwam om 10:00 bij de garage voor onderhoud, leen auto was nog helemaal bevroren. Was kleine moete geweest deze even gereed te maken. Dat ik de auto weer ophaalde zat die onder zwarte smeer plekken aan de voor bumper. Hadden de auto wel even mogen afspuiten gezien hoe vaak ik bij jullie kom.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Ondanks dat het onderdeel voor mijn 155 lastig te verkrijgen is toch de moeite genomen om de auto weer op weg te helpen

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

No nonsens en vlotte respectvolle bejegening en oplossing gerichte service

Beschreven in korte beschrijving hierboven

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Afspraak voor onderhoud was snel gemaakt evenals het onderhoud.

Zeer prettig.

Goede uitleg kosten. Goede vervangende auto

Hele goede service!

Mijn auto was zelfs gewassen toen ik hem weer ophaalde! Vriendelijk personeel en de auto was snel weer klaar.

Oké

Prima Maar ik heb nu heel vaak aangegeven dat, als mijn sproeier vloeistof vol zit er GEEN nieuwe in hoeft en ik dit ook niet op mijn factuur wil zien!!! Doe er wat mee svp!!

Super service veel moeite gedaan om mij er nog Tussen te plannen voor een beurt kreeg ook nog De auto netjes gewassen terug geweldig!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Geen idee wat er gedaan is

Auto is van mijn vrouw. Ik rijd een Audi bij vd Brug Drachten en vergelijk deze onderhoudsbeurt met klein onderhoud Audi vd Brug Drachten; Private lease voor eerste onderhoud. Hybride laden werkte niet, dag later weer niet. Geen uitleg wat gedaan is. Geen lijst met overzicht uitgevoerde werkzaamheden. Auto niet schoon gemaakt, bij Audi binnen en buiten Wellicht ben ik verwend met Van Den Brug, maar ik ben verbaasd over hoe de eerste beurt is verlopen. Probleem hybride niet opgelost. Personeel met inplannen afspraak uiterst vriendelijk.

Pas geleden een Alfa Mito gekocht bij Jelle Talsma in Leeuwaarden. Mooie auto in goede staat, goede service en een vriendelijke verkoper.

Dikke prima

• Reden bezoek: Andere reden

mijn auto kan weer een jaar vooruit

De auto is weer tiptop in orde, diverse vloeistoffen zijn weer aangevuld of vervangen en ik kan zorgeloos rijden. Tijdens het onderhoud heb ik lekker de tijd doorgebracht met een kopje koffie en mijn boek.

Goede service en vaklui

Prettige ontvangst en bekwaam personeel

Gewoon top

Vakkundig en relaxte sfeer geeft een vertrouwd gevoel. De afspraken worden correct nagekomen kortom top.

prima ondersteuning

De FIAT-op-leeftijd moest een grote aanpassing (roetfilter) en een aantal kleinere reparaties ondergaan, met een behoorlijke faktuur tot gevolg. De balie en verkoop hebben goed meegedacht en eerlijk geadviseerd. Daardoor hebben we een goede afweging kunnen maken

Deskundig en klantvriendelijk

Ben zeer tevreden over Jelle Talsma te Drachten. Altijd even vriendelijk en deskundig.

Goed, vriendelijk en snel.

Ik kon relaxed wachten en op wifi werken tijdens jaarlijkse onderhoudsbeurt, kreeg goed advies en de auto was zelfs gewassen als nieuw

Businesspark Friesland West 53 A

8447 SL Heerenveen