uitstekend, deskundig en gezellig verkoopteam

Verkoper Diderick heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van onze Ford Kuga, Ook meegedacht met mogelijkheden tot verbetering van de auto. Waar het garage personeel veel plezier aan heeft gehad.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Niet opdringerig goede afspraken Vriendelijk personeel. Bij Aflevering auto niet goed schoon vooral onder de motorkap veel zand en bladeren. Staan steeds welwillend om vragen te beantwoorden.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Prima geholpen. Doen wat ze zeggen

Prima ervaring, goed geholpen de juiste tijd genomen om e.e.a. te bespreken.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Goed begeleid door vriendelijk personeel

Daardoor kom ik graag terug als dat nodig mocht zijn

• Reden bezoek Aanschaf auto

Na telefonisch contact afspraak gemaakt. Heel fijn behandeld en na proefrit de auto gekocht

• Reden bezoek Aanschaf auto

Goed advies en prima geholpen

Hier een auto gekocht prima geholpen. Bij aflevering auto perfecte uitleg.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Zeer goede service en communicatie

De auto stond netjes klaar bij aankomst en werden opgevangen met een bak koffie en gelegenheid tot stellen van vragen. Voor de proefrit kregen we alle tijd en daarna netjes onderhandeld betreft de prijs. Mijn verkoper was altijd bereikbaar en er was veel mogelijk.

Goed geholpen

Zijn zeer tevreden

prima geholpen

zeer tevreden

• Reden bezoek Aanschaf auto

Super bedrijf zonder ‘verkoop bla bla’

Vorige week onze cabrio opgehaald. Het contact met Bram verliep van het eerste belletje tot het wegrijden echt lekker. Er hangt een persoonlijke sfeer die wij als heel prettig hebben ervaren. Aanrader dus!

Heel prettig bedrijf

Goede service, heel vriendelijk personeel, komt zeer betrouwbaar over, kortom top bedrijf.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Gastvrij, vriendelijk en behulpzaam.

Werd goed ontvangen en meteen geholpen. Vervolgens een overzichtelijk voorstel gekregen om over na te denken en ben enkele dagen later teruggebeld voor een reactie. Heb toen een eindvoorstel neergelegd waarop 10 minuten later posititief werd gereageerd. Enkele dagen later nog een proefrit gemaakt waarna de Koop kon worden gesloten. Drie weken later is de auto afgeleverd en heb ik nog enige instructie van de auto gekregen. Kortom een positieve en plezierige ervaring.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Goed geholpen, fijne deal, mooie nieuwe auto!

Auto Aaltink is een fijne auto dealer. Al jaren hier vaste klant. Blij met m'n nieuwe auto.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Keurige behandeling , en afhandeling .

Verkoper heeft ruim tijd om alle details door te nemen.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Auto gekocht. De verkoper beantwoord netjes alle vragen. En de auto wordt ook netjes en op de afgesproken datum afgegeven. Geen klachten. Gewoon goed

• Reden bezoek Aanschaf auto

Gemoedelijk, maar ook klant gericht.

Na tien verschillende Mitsubishi 's, met een uitstapje naar Suzuki, toch weer op zoek gegaan naar een Mitsubishi. Het lijkt op een afwijking, maar je bent fan van het merk of niet. Nadat we vijf mogelijke Mitsubishi "s via gaspedaal hadden opgeschreven, besloten we ze allemaal op volgorde te bezoeken. De eerste op de lijst stond bij Aaltink in Nijverdal. Een mooie brons kleurige eclips cross. Terwijl ik de auto van buiten bekeek, zag mijn echtgenote een zilvergrijze eclips cross staan. Die bleek net ingeruild te zijn. Toen ik ging kijken was ik verkocht. Dit moest mijn auto worden! De jonge verkoper die ons hielp was heel gemoedelijk en vriendelijk, nam alle tijd voor ons, en zorgde er voor dat we een proefritje konden maken. Bij terugkomst besloten we om de auto te kopen. Voor het eerst in vele jaren heb ik niet getracht om te "pingelen" want ik wilde deze eclips cross hebben. Een paar weken later hebben we de auto opgehaald, en er al 800 km mee gereden. Een geweldige Mitsubishi, voor mij de elfde in 20 jaar. Dank aan Bram, de adviseur van Aaltink, voor de uitgebreide service, en de manier waarop we geholpen zijn.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Een verkoper die z'n vak verstaat.

Professionele benadering, met hier en daar een vleugje humor en veel authenticiteit.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Top zoals we gewend zijn

Onze eerdere ervaringen zijn weer bevestigd. Na aanvraag via mail direct contact en goede offerte gekregen. Bij definitieve keuze goed geadviseerd en aflevering top.

• Reden bezoek Aanschaf auto

Mooi bedrijf met prettige verkoper

Fijne persoonlijke benadering. Nette prijs en gesprek zonder poespas. Aanrader !

Helemaal top

Goed geholpen door de medewerkers Ook eerlijke prijzen

• Reden bezoek Aanschaf auto

Afspraken voor aflevering worden niet nagekomen.

Voor aflevering zijn enkele punten besproken omtrent afleverbeurt: Nu blijkt: _ ruitenwissers zijn verouderd en schrapen, _ sleutel werkt niet op achterklep ( nu alleen van binnen te openen) _ Gebruikers handboek ontbreekt. Dus ALLES zelf controleren NOODZAKELIJK. ????

• Reden bezoek N.v.t.

Gewoon goed

Voor de 1e keer hier geweest en direct een auto gekocht. Ik was zonder aankondiging gekomen en werd goed geholpen. Proefrit, inruilprijs van mijn oude auto waren binnen een half uur geregeld Bij aflevering vd auto bleek nog dat ze twee banden hadden vervangen zonder bijbetalen, terwijl die banden nog 4.9 mm profiel hadden. Bedankt Diederick

Heel goede service

Goede service én erg vriendelijk

Vriendelijk en behulpzaam

Had wel graag van tevoren te horen willen krijgen dat we een laadpas moesten aanschaffen..

Goed en correct behandelt

Waren erg vriendelijk op een fijne manier geholpen

• Reden bezoek N.v.t.

Marie Curiestraat 6