Mij dikke dank je wel gaan uit naar Danny en de Heren van de Sales. Ik kreeg mijn routeplanner niet meer op het scherm na de aanschaf van een nieuwe iphone, Hij deed het af en toe dus ik maar iedere keer zoeken wat het kon zijn. Dat moet ik toch zelf kunnen... Vandaag was het genoeg naar de dealer .. De eerste heer heeft mee gekeken maar kwam er ook niet uit. Daarna de verkoper die zijn samsung kreeg aangesloten .. yes dat werkte maar de apple play kregen we niet aan de praat. Iphone van de monteur (Danny) gehaald maar ook dat lukte niet.. wij naar binnen om de settings van mijn telefoon na te laten kijken door Danny ( Had ik zijn naam al genoemd ?) weer naar mijn auto en dat ging het ook niet worden .. zoeken, checken, accu eraf ( harde reset )( don't try that at home ) Soft ware update is het geworden en dat bleek het te zijn. Heren onwijs bedankt voor jullie geduld en hulp. Extra dank je wel aan Danny .. Ik ga weer hele veilige kilometers maken .. Dank zij .. jullie
zeer klantvriendelijk en kennis van zaken.
Bij mijn zoektocht naar een nieuwe auto ben ik hier voortreffelijk te woord gestaan. Een levendig bedrijf waar het, elke keer als ik er was, heel druk was. Goed teken dus. Verkopers nemen de tijd, èn herkennen je als je terugkomt. Geen praatjes, maar gewoon goed!
Ik ben al 40 jaar klant in Alpen aan den Rijn en (Banta>Fase) is al die jaren een betrouwbare garage geweest.
Als je auto kapot is wordt er snel gehandeld. Hierdoor hoef je de auto niet lang te missen.
Ondanks dat de auto die ik specifiek zocht niet op voorraad was, werd direct alle moeite gedaan om hem ergens te vinden en vandaan te halen. Perfect geregeld en binnen 2 weken afgeleverd. Super!
Betere service bestaat niet!
Even een check van de boordcomputer en accu werd zo gedaan en weer met goed rij-advies op weg geholpen.
Super geholpen en heel blij met mijn auto.
Occassion auto gekocht met garantie. Helaas had ik de pech dat de auto verborgen gebreken had, wat pas later zichtbaar werd. Contact opgenomen met het bedrijf. Ze hebben de auto opgehaald (helemaal in Dordrecht) en een leenauto afgeleverd. De reparatie viel onder de garantie. Erg vriendelijk personeel en meedenkend. Bedrijf is zeker aan te raden!
Voor het eerst hier aanwezig voor aankoop occasion en inruil huidige auto. Fijn ontvangen en een prettige en duidelijke afhandeling door Richard. Al met al een prima auto gekocht en een fijne en feestelijke ervaring aan over gehouden.
Heel goed en vakkundig geholpen door Ricardo Domburg.
Prima meedenkende verkopers Ricardo en Richard. De aflevering was erg leuk en prima geregeld. Een bijzonderder ervaring.
Alleen de uitlevering is al een feestje
Service was uitstekend
Zeer tevreden over klantvriendelijkheid en aanschaf
Aankoop van een fiatje 500 gedaan. Prima en vriendelijk geholpen. en de aflevering auto heel leuk gedaan. Werd uitgebreid de tijd voor je genomen.
Prettige ontvangst en gesprek
Goede ervaring met ricardo voor een jonge jongen goede vakkennis en prettige prater.
Snel en prettig geholpen bij de inruil van mijn auto. Een open en eerlijke houding, hartstikke tevreden.
naar aanleiding van een inruilaanbod op een occasion een afspraak gemaakt voor een proefrit. Bij aankomst kwam verkoper meteen naar ons toe en wist van de afspraak. Snel auto bekeken en proefrit gemaakt waarna het onderhandelen kon beginnen. Snel tot een deal gekomen en afspraak gemaakt voor het ophalen van de auto. Prima service met nog een mailbericht hoe en wat voor de overdracht.
De aankoop van een 2e hands Fiat met inruil van een Alfa Romeo Mito...
Goed, denken mee en komen deskundig over
Een hele fijne garage met behulpzaam personeel.
Curieweg 11
2408BZ Alphen aan den rijn
Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth zijn de merken waar ons hart sneller van gaat kloppen bij AutoWinkel. Wij zijn de officiële Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Abarth dealer van Gouda / Waddinxveen, Alphen aan den Rijn en Woerden. Voor stijlvolle auto’s, de beste service en Italiaanse gastvrijheid bent je bij ons aan het juiste adres. Wij vertegenwoordigen niet alleen Italiaanse merken, we dragen ze ook uit. In onze vestigingen ben je echt even in Italië.