Super goed geholpen door de verkoper!!

Goede service en begeleiding bij de aanschaf van de kia stonic!!

• Showroom

Wilde snel een Kia Picanto kopen en dat is gelukt.

Bram heeft ons heel goed geholpen. Proefrit gemaakt, en de euro was top. Paar dagen later opgehaald dat worden wij blij van. Gr Michel

• Showroom

probleemloos oriënteren en daarna kiezen

als echte autoliefhebber bij Vaneman in Hoofddorp kunnen kiezen uit verschillende modellen van het merk Kia. Eerst gegaan voor een EV6, toch uitgekomen op een Niro met alles erop en eraan. Bart Wisse hielp ons op een prettige manier bij het maken van de definitieve keuze.

• Showroom

Met meer dan een big smile!

Onze ervaring met Vaneman automotive is heel goed, voor de tweede keer een mooie auto bij hun gekocht. Opnieuw een Fiat 500X en ditmaal een zeer jonge met zeer weinig km, en nu een Hybride Sport uitvoering met aut.versnellingsbak en voorzien met veel opties en mooie kleurstelling. Onze dank ook aan Mark Rijser voor de uiterst prettig manier van ontvangst en te woord staan, en ook de leuke gesprekken . En daarnaast goed bereikbaar bij vragen die we nog hadden die telefonisch of per WhatsApp werden beantwoord.

• Showroom

Zeer vriendelijke wijze geholpen door ramon

Mazda netjes en volgens afspraak geleverd

• Showroom

Vriendelijke verkopers en snelle levering van onze auto en klantvriendelijkheid

• Showroom

Geweldig bedrijf. Leuke en enthousiaste verkoper.

Heb er onze Alfa Romeo Stelvio gekocht. Ramon dacht met ons mee qua korting en afspraken betreffende aflevering. Omdat we s'middags de afleverafpraak naar de ochtend konden verplaatsen en de Alfa Romeo Stelvio netjes klaarstond pp dat tijdstip. Een aanrader dit bedrijf en deze verkoper die alle tijd voor de klant heeft

Heel goed

Heel goed

Prima geholpen met de aankoop van de volvo c40

Prima geholpen door de vriendelijke verkoper alles uitgelegd

• Showroom

Professioneel, geduldig en duidelijk!

Wij zijn uitstekend geholpen door Michiel! Hij was vriendelijk, professioneel en duidelijk in zijn communicatie. Hij gaf goed advies en bij het ophalen van de auto nam hij uitgebreid de tijd om alles uit te leggen. Daar nam hij echt alle tijd voor! Blij zijn we met onze Kia ik zou deze auto dealer zeker aanbevelen. Nyam en Hans Prins.

• Showroom

Ik ben weer een heel gelukkige meid!

Ik was met spoed op zoek naar een occasion. Niet alleen vond ik er hier eentje, ik werd snel, vriendelijk en heel persoonlijk geholpen. Nadat de aankoop met veel lachen was voltooid, kon ik weer veilig de weg op in mijn nieuwe parel! Peter heeft mij in de ochtend aangehoord aan de telefoon, heeft alles binnen een paar uur in orde gemaakt en mij met een grote lach in de middag weer naar huis geholpen. Ook samen meteen nog even de verzekering geregeld, dus alles is helemaal compleet! Nogmaals bedankt!

Prettig geholpen door Ramon Hogenhout

Ik was op zoek naar een betaalbare 2 hands auto. Via de ANWB site kwam ik op een auto bij het occassioncentrum in Aalsmeer. De auto stond op tijd klaar voor de proefrit. Ging allemaal heel relaxed. Met Ramon afspraak gemaakt om nogmaals te rijden. Fijne adviseur. Auto zag er bij aflevering top uit. Paar kleine vlekjes heeft hij ter plekke nog bijgewerkt.

Prima geholpen

Een fijne ervaring geen opdringerige verkopers mooie zaak

Prettig.

Fijn ontvangen, duidelijk verhaal en goede uitleg van een vriendelijke jongeman,Michiel van Kalmthout geheten.

Fijne ervaring

Zojuist mijn eerste auto gekocht. Mark heeft mij erg goed geholpen van begin tot eind. Ik heb een goede uitleg gekregen en ben tevreden met de klantvriendelijkheid. Ik raad deze garage zeker aan!

5 volle sterren waardig

Zowel telefonisch als ter plekke op locatie in Hoofddorp een zeer fijne en prettige ervaring gehad. Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en thee en we kregen vervolgens geheel vrijblijvend alle ruimte en tijd om een proefrit te maken. Al met al een hele leuke, gastvrije en vooral eerlijke Kia-dealer zonder “van-een-oud-vrouwtje-geweest”- mentaliteit.

• Showroom

Frank Vaneman Automitve neemt de tijd voor je.

Vanuit mijn functie als consultant zit ik vanwege mijn werk veel in de auto. Als je nog redelijk nieuwe EV6 in augustus 24, door een ander total loss wordt gereden is het wel prettig als er met je wordt meegedacht. In korte tijd hebben we veel bezoeken aan de vestiging Hoofddorp gebracht. Deden we bij de aanschaf van de EV6 in 2022, in 2023 geleverd, prettig zaken met Dirk die nu met pensioen is, zijn jongere collega Bram is een prima opvolger. Bram nam de tijd voor ons, dacht met ons mee en we hebben nu een prima tijdelijke oplossing gevonden. In de vorm van een prima 2e handse auto..Wordt vervolgd want eind september gaan we terug om de nieuwe EV6 te kunnen bestellen:-)

Customer friendly

Michiel was very helpful at all stages of the process.

• Would you recommend us? Yes

Uitstekend!!!

Klantvriendelijk, ik ben heel tevreden met mijn auto,het was een goed deal ! Met klantenservice,ik ben heel blij mee !!!Dank je wel Vaneman/Kia in Hoofddorp en dank je wel Bart Wisse de lieve verkoop !!!Top!!!!

Wederom een prachtige veicolo

Op zoek naar dit keer een bijzondere Stelvio uiteraard de bewezen ondersteuning van Mark ingeroepen. Ook nu weer hebben we in een prettig persoonlijke en super samenwerking een pracht van een veicolo als resultaat. We krijgen de glimlach maar niet van ons gezicht.

• Showroom N.v.t.

Professioneel en Prettig

Goede begeleiding

Fijne Vaneman Aalsmeer

Begrip om moeite met afscheid van 15 jaar oude panda met gebreken. Maar na de proefrit en uitleg helemaal om. Blij naar huis met offerte en na 2,5 week auto ophalen. Super bedankt Pedro Andernach!

• Showroom

Adevărat profesionist,își face treaba fără nici un fel de problema! RECOMAND!

Adevărat profesionist, recomand cu toată încrederea!

Uitstekend geholpen

Auto ingeruild en vervolgens een auto gekocht. Zeer tevreden met de afhandeling en service.

Zijn er ook 6 sterren?

Wat een geweldige ervaring! Buiten een uitstekende prijs/kwaliteit staan de service, klantvriendelijkheid, kennis en kunde op nummer 1. Pedro is een geweldige gesprekspartner. Met name gesprekspartner omdat hij daadwerkelijk een gesprek voert en geen verkooppraatje houdt. Open, eerlijk, vriendelijk, geïnteresseerd, geduldig. Kortom, een fantastische aankoopervaring gehad. Dank je wel Pedro, je bent een topper! Peter Kuijpers, Westbeemster

Klokkenbergweg 15

1101 AK Amsterdam