Nadat eerst de winterbanden van m'n vorige auto kwijt zijn gemaakt door jullie is het nu weer niet goed gegaan met het bestellen van m'n nieuwe Fiat500. Geen sorry of een oplossing, blijkbaar moet ik nu 3 jaar lang met een ouderwets airco systeem rondrijden.
Bij ons eerste bezoek aan Vaneman werden we meteen goed ontvangen. Jeroen hielp ons en we hadden meteen een goed gevoel. Hij was persoonlijk betrokken en kwam met goede adviezen. Wij twijfelde nog tussen twee auto's (1 van een andere dealer) maar Jeroen heeft ons goed overtuigd en biedt ons ook zeker de perfecte service aan die hij beloofde. We zijn Súper tevreden over alles en nu 3 kwart jaar verder nog steeds blij met onze auto!! Zeker een 10 waard👌👍
Al enige tijd droomde ik van een Jeep Renegade. Vaneman was bekend met mijn wensen en is actief op zoek gegaan naar een auto die aan mijn wensen voldeed. Al snel kon ik wegrijden in mijn nieuwe auto! Ik ben zeer tevreden over de service van Vaneman :)
Vanmiddag een korte check up aan mijn fiat 500C laten doen om volgende week veilig naar Italië te rijden. Dank je wel, Dirk, voor je snelle actie! 11 juni 2019 Meta
Ruim de tijd genomen om ons het aanbod door te nemen. Waardoor wij uiteindelijk besloten hebben om een nieuwe Fiat aan te schaffen.
Het euvel bij aflevering is op voortreffelijke wijze opgelost en afgehandeld.
We zijn echt heel netjes geholpen bij de aanschaf van de auto. Alles werd netjes uitgelegd, we konden onze oude auto inruilen. En alles werd keurig afgehandeld.
Geweldige service en uitleg Uitermate tevreden over de auto
We zijn snel en vriendelijk geholpen. Afspraken zijn allemaal keurig nagekomrn
Naast de Fiat ook een Kia aangekocht. De deal is op het scherpst van de snede uit onderhandeld. Als we hadden geweten dat dit ten koste zou gaan van de klantservice, matige / slordige aflevering van de auto's en mindere after sales dan we gewend waren, dan had de aankoop niet plaats gevonden. Na circa 20 jaar Vaneman zullen dit dan ook de laatste twee auto's zijn. In eerdere jaren had ik direct contact met Frank toen was het bedrijf natuurlijk kleiner. Helaas het is zo als het is.
Geweldige service. Personeel heel erg klantvriendelijk. En de auto???? We zijn er ontzettend blij mee. Fantastisch!!!!!
Mijn nieuwe Kia E-niro opgehaald, prima ontvangst en uitgebreide uitleg gehad.
Op een woensdag middag even binnen gelopen om de Niro te bekijken. De verkoper (Jeroen Putzes) had alleen nog een demo staan daar kon ik meteen een ritje in maken. Na dit ritje was ik aangenaam verrast door het rijcomfort en de stoelen. Vervolgens heb ik meteen een vervolg afspraak gemaakt om met het gezin te gaan rijden. Ook het gezin was overtuigd en Jeroen heeft ons toen een goed aanbod gedaan. We zijn zeer tevreden. Top.
Gino, heeft mij geholpen bij het uitzoeken van mijn Kia Stonic, geweldige keuze. En zeer vakbekwaam, geduldig en professioneel. Uiteraard bij meerdere garages geweest en heb een goede referenties om te weten hoe het niet moet. Chapeau! Erg goed, hoop dat ik lang tevreden zal blijven als Kia Customer. Dat ligt uiteraard aan de service en kwaliteit van de auto dit is afwachten dus.
Vriendelijk personeel en duidelijke uitgebreide uitleg gekregen bij de aflevering van nieuwe auto.
De antwoorden spreken voor zich.
Wij hadden een proefrit met de kia Stonic. Echter viel dit ons tegen en wilde we door naar ons volgende proefrit toen Jeroen ons wees op de Kia Niro. Dat deed hij omdat we de Stonic te klein vonden. We mochten direct een proefrit maken en waren verkocht. Wij zijn zeer tevreden!
Zeer goed geholpen met aanschaf Kia Niro via private lease. Levering snel en naar verwachting, prachtige wagen. Kleine tegenvaller dat de velgen nageleverd worden.
Fijne mensen en denken graag mee. Service is top. Uitleg auto is ook duidelijk geweest. Super bedrijf.
Niks op aan te merken. Geweldige service!
Na een eerdere teleurstellende ervaring met een andere auto dealer liep ik Vaneman binnen en werd daar vanaf begin tot einde op een top manier behandeld. Voor mij de eerste keer dat ik een nieuwe auto ging nemen en kan niet anders zeggen dat ik ontzettend goed en met veel geduld werd geinformeerd over de auto en de mogelijkheden..
Ik miste de communicatie tussentijds over de planning. En toen deze kenbaar werd gemaakt, werd er geen contact gezocht toen er van werd afgeweken. Verder is het lastig om iemand telefonisch te pakken te krijgen of dat er dezelfde dag wordt terug gebeld. Gesprek zelf was wel altijd netjes en professioneel.
zeer goede service en lekkere koffie
In eerste instantie een minder goed gesprek over het inruilen van mijn auto. Twee dagen later na de proefrit geholpen door Dirk van Kampen. Heel fijn gesprek in alle eerlijkheid en openheid. Nu erg blij met mijn nieuwe auto.
Klokkenbergweg 15
1101 AK Amsterdam